паштовы файла makkina c, давайце паглядзім,
паштовы файла makkina c, давайце паглядзім,
Машына піша з c і H, італьянскі ? важна на форуме
я ўжо? адправіў, паглядзіце, як выглядае нейкі папярэдні пост, аднак
файл ori выдалены
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 01-02-2014 да 11:17
Крывой ачысткі для swirl і 1E79E2 ў 1E7B2C... усе гэта прыводзіць да 0 і і' зроблена...
Я не магу спампаваць вашыя файлы, але я ў КРЫЧЫ АЛЬФА GT, 150 К.С., EDC16C39 ж HW:0281012883 SW:1037386726 і павінна быць роўна....
Дзякуй за параду, проста ў мяне есць трохі часу, каб? гэта выпрабаванне, і мы ўбачым. На *********** якія параметры я павінен праверыць, каб пераканацца, што адкрыты пастаянна? Дзякуй.
выбачайце, я так acchiata хутка на маю карту, але я думаю, што апошні адрас 1E7B2E. Упэўнены?
прабачце, я даў "паглядзім". Паспяшыш-людзей дрэнныя жарты!!
не c'? ніхто? Якія параметры праверыць на *********** для праверкі swirl адключаныя і адкрыты? Я не збіраюся ўносіць змены на карту, не маючы доказаў 9!!!
Я лічу, што гэта шлях больш? правільна, каб працаваць на картах. На маей машыне ў мяне адключаецца Egr, а затым праверыў з дыягназам. Як св. Тамаш!!
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 01-02-2014 да 11:18
трохі эластычнасць?, не ? што вы можаце памятаць усе, нават, чаму? часам ўзятыя з абмеркавання некалькі правілаў, якія могуць пазбегнуць!
http://www.professionalchiptuning.ne...0920#post80920
карту ? пост #27
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 02-02-2014 да 16:05
chiptuning.cro я хацеў бы змяніць карту, каб потым праверыць яго ад вас, калі мяне працуе добра: вы можаце спампаваць карту або у вас есць абмежаванні, як я?