Стар. 14 з 19 PrimaПерад ... 41213141516 ... АпошняеUltima
Вынікі з 131 па 140 з 181

Абмеркаванне: Step By Step Fiat Bravo 1.9 Mjtd 120Cv

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    вы можаце спрачацца бясконца, але калі не паспрабаваць карту ? бескарысна стаяць і казаць. я кажу, што не сані і не звязаная з праблемай!!!
    Гаворка ? што калі вы не ведаеце, рэальная логіка карты разумеюць розныя адзінкі вымярэння. я падняў педаль і момантам, калі не трэба было сапраўдным, было дастаткова толькі парай..і педаль у некаторыя моманты.
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    павінна быць, я зразумеў, збіраюся паспрабаваць адразу...:-)

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    вы можаце спрачацца бясконца, але калі не паспрабаваць карту ? бескарысна стаяць і казаць. я кажу, што не сані і не звязаная з праблемай!!!
    Гаворка ? што калі вы не ведаеце, рэальная логіка карты разумеюць розныя адзінкі вымярэння. я падняў педаль і момантам, калі не трэба было сапраўдным, было дастаткова толькі парай..і педаль у некаторыя моманты.

мой быў толькі адзін - " просто..
    муфта не рэзкі? вядома.. пры ўмове, што не зрушыце ўніз? цяпер, чаму? садавіна...
    яго дызель добра пераносіць усе змены, выкананыя таксама не зусім правільна без шкоды для pi? то і надзейнасць? тое ж самае.

для логікі ecu не s? калі, як паведамляецца ў мяне, але я не думаю...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    даказана......машына ў парадку, для? памірае кожны пераключэння перадач...але гэта цяпер ? нармальны...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    у якім сэнсе памірае кожны пераключэння перадач?
    як прадукцыйнасць адчуваеш вадкасці?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    калі пераключэнне перадач пад 2500 абаротаў у хвіліну, аўтамабіль памірае,і аўтамабіль` шалены але толькі вышэй за 2000 абарачэнняў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    ідзе больш, чым, што вы зрабілі вы?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    таму? я заўважыў, што што-то не ведаю ? супадзенне або карту, аўтамабіль у нерухомым стане перамясціць першы, той, які я зрабіў, на мой погляд, было больш? мяккі, але рэгулярныя, у аснову пра sebra крычы, вышэй 2000 ? pi? хуткая мой, пад маім быў лепш(па мне), для? ваш пасля 2000 абаротаў у гару, і вы адчуваеце, што штурхае на сядзенне мае, а не менш.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў ecuboost Visualizza Messaggio
    таму? я заўважыў, што што-то не ведаю ? супадзенне або карту, аўтамабіль у нерухомым стане перамясціць першы, той, які я зрабіў, на мой погляд, было больш? мяккі, але рэгулярныя, у аснову пра sebra крычы, вышэй 2000 ? pi? хуткая мой, пад маім быў лепш(па мне), для? ваш пасля 2000 абаротаў у гару, і вы адчуваеце, што штурхае на сядзенне мае, а не менш.
    Alzala ледзь-ледзь ніжэй і паўтарыць, няма? Не так шмат, я думаю, не здарылася нічога. Я на маім я зрабіў cos

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    мая паважае арыгінал.. наступны крок ? трохі rail, дзе трэба.. калі вы чакаеце хвіліну цябе і падрыхтую для вас месца.. калі счапленне трымае добра, мы павялічваем час ужо ад басоў..

Стар. 14 з 19 PrimaПерад ... 41213141516 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •