-
мой працуе пышна! я ўзяў версію з камплектуючых палепшылася.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
ваш ? як шмат тых, з некаторых модов кампанентаў, але вы вельмі далека, як і кошт? і affidabilit?............
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
У v54 існуе шмат версій, не ведаю, як вы сказаць, што ўсе яны няякасныя... я Сумняваюся, вы іх калі апрабаваныя ўсе. Ен таксама поспехі ў гэтых справах, я v48 тых танныя, якая ніколі не падводзіла мяне sc
-
Відавочна, вы не можаце сцвярджаць, хто ведае, што, але, ей-богу, некалькі аўтамабіляў сабе вы аплачвалі, для пачатку ? спадабалася абсалютна ўсе! Перш чым марнаваць 3000 еўра за адзін інструмент "падобныя" ? абавязковы крок, то дзякуючы інтэрнэту вы падзяліцца інфармацыяй аб тым, якія аўтамабілі вы ў стане зрабіць, якія блакуюць і інш памяншаючы тым больш рызыкі!
-
Для ўдакладнення:
як вы называеце v54 або інструмент 0386 або tool 001 ? заўседы адзін і той жа праект hw (ідэнтычны v53 але з fw розных, інструмент 0475 або v53 мае fw лепш за ўсе, усіх інструментаў, з улікам змяненняў, неабходныя для працы hw ў памеры dell' крычы заўседы памылка ў fw, акрамя v53. Аб all' hw лепшае, што я бачыў зыходзіць ад еўрапейскай краіне з мацярынскай платай золатам і кампанентаў да якасці? таксама гэты інструмент мае fw 0386, на гэтым hw паўтарыць fw ад 0475 (v53, як называюць яго ў круг, зрабіце мод на праграмнае забеспячэнне, каб выкарыстоўваць яго без праблем, даты і вірусаў, і працуе на ўсіх аперацыйных сістэмах, толькі так вы будзеце мець інструмент з надзейнасць? у памеры арыгінала.....Blackwolf76 калі я кажу што-то і навошта? яны гадоў, што studio.........
-
Праблема даты ? вырашана даўно....
-
кажуць, што ен працуе на win7 64 bit
-
не трэба перамяшчаць яго наглядам
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
вы мой сябар выкарыстоўвае на 7
-
Я усталяваў на win 7 64bit