Стар. 14 з 23 PrimaПерад ... 41213141516 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 131 да 140 231

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Ок, Марые, яшчэ раз дзякуй за парады і за час, якое ты мне прысвяціць ;-)
    - карты педаль правільным крокам з 30%, я таксама правільным ў некаторых месцах-небудзь адхіленняў? у сувязі..., далей-па меры ўсе corregger? на колькі я адзначаю даведка
    - час ад ціску ўпырску параіце мне адправіцца?
    - абмежавальнікі rail павялічваюцца

Вы, напэўна, цікава, чаму? я раблю маленькія змены час ад часу, замест таго, каб непасрэдна да прымальных значэнняў? ну скажам для мяне ? адзін з спосабаў даведацца лепш працу, чаму? cos? кожны раз, што дотыку маленькай, што я збіраюся пераабсталяваць усе карты, звязаныя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Citazione Першапачаткова Напісаў paolo159 Visualizza Messaggio
    Ок, Марые, яшчэ раз дзякуй за парады і за час, якое ты мне прысвяціць ;-)
    - карты педаль правільным крокам з 30%, я таксама правільным ў некаторых месцах-небудзь адхіленняў? у сувязі..., далей-па меры ўсе corregger? на колькі я адзначаю даведка
    - час ад ціску ўпырску параіце мне адправіцца?
    - абмежавальнікі rail павялічваюцца

Вы, напэўна, цікава, чаму? я раблю маленькія змены час ад часу, замест таго, каб непасрэдна да прымальных значэнняў? ну скажам для мяне ? адзін з спосабаў даведацца лепш працу, чаму? cos? кожны раз, што дотыку маленькай, што я збіраюся пераабсталяваць усе карты, звязаныя
    Прывітанне...для часткі тэрмінаў, па меншай меры 600bar..астатняе перайсці

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Прывітанне...для часткі тэрмінаў, па меншай меры 600bar..астатняе перайсці
    у маю адсутнасць Марые адказаў цалкам на ўсе, дакладна толькі, што мне другі абмежавальнікі нікуды не падыходзіць лініі смажаны, акунь? так прадукцыйнасць застаюцца тыя, таксама падняўшы правільныя значэння.

Тады я не згодны нават не на лямбду, па мне занадта нізкімі, у некаторых месцах высокія і ў іншых, тады адсутнічае абмежавальнік дызель...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    я, акрамя таго, павялічваецца час перадапошняй калонкі ад 60 да 70 мм^3, то зараз я 40-70-100

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    дзякуй, Сандра, паспрабуе? ўсталяваць карты, лямбда... што абмежавальнік дызель не хапае?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Сандра я спрабаваў падправіць карту лямбда, цяпер я зрабіў толькі labda вышэй guisto, каб зразумець, ці есць ? зроблена добра, тады, калі вы дасце мне пацверджанне, я таксама стаўлю на ніжняй

чакаю вашае меркаванне! нават тое, чым хто-небудзь іншы захоча darmelo, вядома ;-)
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 20-05-2013 ў 23:24

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    http://img14.imageshack.us/img14/3941/lambdak.png зірніце, gi? цюй? яны досыць агрэсіўныя (унізе справа) - ы? cos? не андрэй! у любым выпадку, калі вы зменіце час без карэкціроўкі восі vanifichi аднак ўмяшанне лямбда-зонд...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    але, калі вы заўважылі, у маей карце пад лямбда=1 у правым ніжнім куце, а на самай справе я паклаў іх назад, п...
    што вы маеце на ўвазе, каб наладзіць вось?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    вашы лямбда я ведаю, што першапачаткова над unit?, але важна, што з золата, вы ніколі не будзеце мець столькі, дызельнае паліва, які трэба прыехаць на afr cos? ўніз, магчыма, толькі на кароткае імгненне. А калі rimappi павялічваецца, асабліва дызель, і значна менш выдатку паветра, так ? легка ператварыць тлушч, а затым забіваюць у бліжэйшы час dpf.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    першапачаткова на высокіх абарачэннях таксама паступаюць 0,840 на некалькі ачкоў, але на самой справе, калі ты гэта зрабіў, звярніце ўвагу, што карты лямбда не было добра, у тыя моманты я пакінуў на врі.
    тое, што я не разумею ? чаму? у карту лямбда, што ў вас ўкладанні ты павялічваецца ў тых месцах, якія першапачаткова былі пад l'1.

Стар. 14 з 23 PrimaПерад ... 41213141516 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •