Стар. 14 з 16 PrimaПерад ... 41213141516 АпошняеUltima
Вынікі з 131 па 140 з 158

Абмеркаванне: digiprog 3

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    36
    Вы на самай справе дакументацыя не ? версіі, чаму? мяне на самай справе спіс сродкаў у Excel, які спасылаецца на Ver. 4.82, у любым выпадку, каб зразумець, ці есць сродак, вы можаце зрабіць гэта на БД, не належачы на спіс дакументацыі, я думаю, дастаткова пачаць Digiprog, без быць на сярэдзіне, selezionaare сродкам, і ен скажа вам, што тып адаптара трэба, калі вы спытаеце ST16 азначае, што ен працуе на БД, у адваротным выпадку вы павінны пайсці непасрэдна на Eprom або ўкладцы
    Цяпер я спадзяюся, што па крайняй меры Driever Usb на КАМПАКТ-дыску, з'яўляюцца правільнымі, а не тыя, што для DiagPro, так, я бачу, што вы можаце? рабіць з Digiprog, падлучаны да Пк.
    Я думаю, што вы маглі прачытаць Eprom, а затым рабіць дублікат на Нявінніцы, гэта можа мне спатрэбіцца, калі ( калі калі-небудзь хутка будзе?) sar? pi? smaliziato, або для эксперыментаў у запісу на пусты.
    Я павінен знайсці спосаб, каб атрымаць канкрэтныя праграмы для Digiprog ў інтэрнэце ( прымаю парады і дапамогу) у выпадку, калі прадавец "Кунг-фу Панда" не ў стане даць мне.
    На наступным машыне, на якой я паспрабую ў Digiprog sar? Панда, Сястра і множнага калега, які мае праблемы кантрольная лямпа падушак Бяспекі ўключаны.

Сення я паспрабаваў падлучыць яго да USB-порту КАМПУТАРА, але ен не даў прыкмет жыцця ... на Пк не будзе ? нічога не заўважыў, спрабаваў мяняць кабель і мяняць ПК, але заўседы з тым жа вынікам, таму я мяркую, што за дзвярыма майго Digiprog не працуе ці адключаны
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 27-04-2014 да 15:11

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    99
    не падключыць яго да пк рызыкі, што дысплей становіцца сінім

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    36
    Я думаў, што праблема сіні экран б толькі ў выпадку абнаўлення на Digiprog не абнаўляецца, калі вы спрабуеце падлучыць яго да Пк.

Прывітанне ўсім, я спрабаваў паспрабаваў яшчэ раз, але падлучыць Digiprov на Пк, а не на яго абнаўленне, але каб скапіяваць файлы, захаваныя ў ей, я не быў тым, на пк нічога не чуе, калі напад usb-кабель, я актываваў PC TERM знутры digirpog, то я пачынаю падазраваць, што Digiprog, што мне прадалі без USB.
    Я спрабаваў спытаць у пастаўшчыка "Kungu-Фу Панда" інфармацыя аб праблеме, мы бачым, што ен кажа мне, пакуль я чытаў пост predenti, што хто-небудзь з вас была такая ж праблема, кажуць, што не хапае Ftdi, карыстальніка на форуме апублікавана малюнак, але не potendola праверыць, ці .... я не магу зразумець, калі нават я у такім жа стане.

Шукаю яго тут і там, ў інтэрнэце, я знайшоў ўладальніка Digiprog, які мае тую ж праблему, сказаўшы, што не хапае, што не хапае мікрасхемы FT232BL USB-TTL ўнутры Digiprog, што я думаю, вы правадыр прымусіць працаваць Usb-порт, яму таксама было апублікавана малюнак ..... але я не мог яе адчыніць ....

Хто-небудзь з вас была такая ж праблема, і ? атрымалася яе вырашыць ?
    Як вы думаеце, змясціўшы гэты FT232BL USB-TTL , што ў інтэрнэце, што каля дзесяці Еўра, вы маглі б знайсці "лячэння" ...
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 03-05-2014 да 14:05

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    99
    Мой digiprog проста падлучаны да пк, пасля таго як вы прызналі абсталявання экран ? стаў сіні

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    36
    Але становіцца сінім толькі тады, калі яго калегі або не працуе pi?' ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    99
    не больш, працуе,вяртаецца прадаўцом яны адноўлены і зноў працуе,я не ведаю, чаму, але, магчыма, не варта падлучыць яго да пк.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2015
    Паведамленні
    80
    Я падлучаны да пк, ен спытаў драйвера, іх прамыя на CD у камплект пастаўкі і загрузіў драйверы. Адкрылі праграму я спрабую падключыць Digiprog, я накіроўваю на праграмнае забеспячэнне, і спрабую прачытаць змесціва на Digiprog. Праграмнае забеспячэнне вяртае мне памылку і кажа: Digiprog не адкрыта.

У мяне апошняя версія.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    79
    есць некалькі версій sw у digiprog трохі farlocche...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Alessio93
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    squinzano
    Паведамленні
    257
    хлопцы, што тычыцца колеру правадоў, я знайшоў гэта, не ведаю, як надзейна!!!!! калі ласка, праверце іх
    File Allegati Файл Ўкладання

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    79
    здаецца, у сіле, дзякуй

Стар. 14 з 16 PrimaПерад ... 41213141516 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання