Стар. 14 з 15 PrimaПерад ... 412131415 АпошняеUltima
Вынікі ад 131 да 140 172

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di goku
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    вы, на самай справе ? вельмі дзіўная, трэба зразумець, якія карты працуюць, а якія няма, дзверы цалкам ori met? карту і met? пакіньце mod, і гл., калі яно пагаршаецца з першых met? mod або з другой або з абодвух, у адваротным выпадку мы не ведаем добра, нават там, дзе "рыбная лоўля".
    ..дапамажыце!.*****і будзе палова " карту? дзе, дзе я?..дзіўна, у самай справе, што, калі да гэтага былі inpostati у 50m3 і iniettava каля 60m3..цяпер 65-я чакаў больш 75m3...а некаторы час таму я пайшоў у спробу,у рэчаіснасці, сон паляпшэння,але семра толькі пасля 2000 абаротаў,(але не выдатнай), і пасля паловы праводцы акселератара,dw, я ведаю, нам прыйдзецца панізіць да..што скажаце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў гоку Visualizza Messaggio
    ..дапамажыце!.*****і будзе палова " карту? дзе, дзе я?..дзіўна, у самай справе, што, калі да гэтага былі inpostati у 50m3 і iniettava каля 60m3..цяпер 65-я чакаў больш 75m3...а некаторы час таму я пайшоў у спробу,у рэчаіснасці, сон паляпшэння,але семра толькі пасля 2000 абаротаў,(але не выдатнай), і пасля паловы праводцы акселератара,dw, я ведаю, нам прыйдзецца панізіць да..што скажаце?
    Педаль regolatelo на ваш густ, я звычайна стараюся пакінуць яго ў арыгінале (за выключэннем таго, што на працягу апошніх значэнняў) чаму? калі вы scombia вы рызыкуеце страціць емістасць? каб захаваць хуткасць? пастаянна. Аднак пасля месца, на іншую карту і "map pack".

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Педаль regolatelo на ваш густ, я звычайна стараюся пакінуць яго ў арыгінале (за выключэннем таго, што на працягу апошніх значэнняў) чаму? калі вы scombia вы рызыкуеце страціць емістасць? каб захаваць хуткасць? пастаянна. Аднак пасля месца, на іншую карту і "map pack".
    Дзякуй, Сандра,праблема ў хуткасці? я не задаю, як сродкі, есць круіз кантроль.. ,справа ў met? карту, як я павінен дзейнічаць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    будзе? нейкі абмежавальнік або пара або дызельнага паліва па ўсім, што бяжыць,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    адна рэч, дыягностыкі, таксама час ўпырску больш, што на стар rail і расходу дызельнага паліва.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    першы тэст з врі, ад пачатку і да 1bf614, то другой паловы, калі вы заўважылі, многія карты паўтараюцца? яны не ідэнтычныя, але падобныя, мы павінны зразумець, якая на самай справе выкарыстоўвае ecu...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Знайсці карту пераўтварэнні IQ\Nm можа дапамагчы,па-мойму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    калі каэфіцыенты пераўтварэння, якія я выкарыстаў, былі правільныя...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Сення дажджлівы дзень ... Нічога не тэст.. Спадзяюся на заўтра .ночы ўсім..

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Абнаўленне... Я перазагрузкі зноў карту з некаторым павелічэннем ў pi? на dw ,я даў крокам дадатковая gi? ад 1500 г і 30% нагрузкі да 3500giri.. Цяпер сродкам, і праявіў сябе як прагрэсія,не перавышае, аднак, 67 м3 ўпырску, ps я спрабаваў, як я спытаў Сандра mod толькі палова карты,ну так і з першай паловай, што з другой св не ідзе больш?..( ці лепш вярнуцца ori).. час ўпырску autocom ne delphi у мяне см, ціск турбо, прыходзіць да Max = 1370..(2370)..

Стар. 14 з 15 PrimaПерад ... 412131415 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •