я на маім multijet 70cv я не магу ісці да 1,78 бар без recovery
я на маім multijet 70cv я не магу ісці да 1,78 бар без recovery
Dariuccio, але як вы гэта зрабілі? Што вы змянілі ў карту?
Дакладнае dariuccio illuminaci.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Хто ведае, адкажыце зоны авансавых калі ласка.
Dariuccio чакаем вашага ўмяшання.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Я чакаю, што хто-небудзь, дайце мне якія-небудзь падказкі, а не карту xD
Прывітанне дэні...такім чынам, мы бачым, зразумець што-то аб marelli...да каго мне там я табе нават я...дык вось...што вы хацелі б ведаць?
я зрабіў карту на 70cv...моцна апрацаваны...я падняў rail і яго абмежавальнікі, але я па памылцы ў дыягназе prex rail высокай у пераходных...
І, акрамя таго, пасля паскоранага калі прыбраць нагу з газу, аўтамабіль застаецца паскораным...
Цяпер, я заяўляю, што ігнарую кіравання карту педаль гэтых ecu...
было б зразумець, чаму так? gi? у карту ori драйвер wish або педаль, што вы хочаце назваць гэта мае адмоўныя значэння ў...мы ведаем, што dw ? выражаны ў нм крутоўнага моманту запыту...xk? прымусіць яе сысці ў мінус?
У асноўным тое, што называюць карту педаль па мне ? і абмежавальнікам крутоўнага моманту. Значэння ў мінус я не зразумеў, але аб'емам ад мяне, я павялічыла дадатнае, хоць я бачыў карты зробленыя "падрыхтоўцы", і яны крокам негатыўныя дадзеныя, у асноўным, з працы, у таблічнай драйверы, я думаю. Што тычыцца rail, я працую на маей, што ? адзін 75cv. Тое, што, здаецца, у 8-разрадная карта, якая абмяжоўвала б значэнне, макс rail, я ўстала, але больш за 1460 не соль, і не разумею, чаму. Будзе? тое, што выслізгвае ад мяне, ці магчыма ? адзін біт.
Адна рэч, я ўбачыў, што абмежавальнік абаротаў пачынае адрэзаць ад золата да 4500, і гэта-тое, чаму? аказваецца бескарысным даць дызель, калі вы не ідзяце ў змяніць абмежавальнік, што ў маей есць 2 ці нават 3( трэці я спрабую зразумець).
Тое, заставацца паскораны, натарыусы ў 69cv аднаго, так злегку, калі я закрануў абмежавальнікі крутоўнага моманту/dw толькі пры поўнай нагрузцы. Moddati паказана, з крокам 5, 10, 15, 20 у залежнасці ад пазіцыі, ? знік. І на маей я нават дазволіў атрымаць адказ практычна імгненнае, амаль паскаральніка дроту( пачынаючы з 2000 аб / мін)...
Па нагоды турба, не магу прайсці міма 1.55..ці лепш, змяніўшы, я магу прачытаць, 1.6 і потым выразаць. Але, цягне да ўсяго, не зменіцца ў любым выпадку, так што я думаю, што гэта датчык, які счытвае максімум гэтага значэння, і ў карту ? злегку ўезду.
Пачакайце...пачакайце...калі мы зробім так...мы impazziamoмы зыходзім з чаго-то на час...карту педаль...lim пара розных, авансавых...ціску ў рампы, і мы бачым, астатняе...
пачнем з карты педаль...такім чынам, мы ведаем, што ? пара, якую мы просім на наш рухавік, то есць variandola колебаемся адказ педалі...добра...мы можам бачыць, на восі х абароты рухавіка, і на Y % педалі...цяпер, мы бачым, што на высокіх абарачэннях пры нізкіх % паскаральніка маюць адмоўныя значэння...і ? цюй? што я не магу даць тлумачэнне...для rail, вы мне скажыце, якія лім вы знайшлі на вашым файле? я знаходжу 2..што тычыцца таго, што ў лім абаротаў, не існуе рэальнай lim абаротаў...трэба змяніць lim пара ecm называецца lim пара 3...за апошні вр на 5000rpm і пакладзеце яго на значэнне, якое вы хочаце...cos? атрымаеце 5000![]()
Тады, у маім файле крычы, што знаходзіцеся некалькі пастоў таму, абмежавальнік варта па адрасе 10AD54 . Я зрабіў паспрабуйце спачатку апусціць, а потым падняць...і на самай справе адпавядае. Калі вядома, сон-два падобных, адзін, які заканчваецца ў 5100 іншы ў 5200. Я не зусім зразумеў розніцу, на жаль, я павінен зрабіць паспрабуйце знізіць час першай і паглядзець на паводзіны машыны. Але я заўважыў, што, робячы гэта практычна квадрат, машына не імкнецца падаць, ккд, прайшлі 4600 аб / мін, і прыходзіць вытрыманы ў абмежавальнік закрануў і значэнне 5250, нават на 4-й.
Аб карце педалі, падобна, я не растлумачыць, чаму адмоўныя значэння, не знаходжу логікі. Аб выступе восі, я заўважыў, што кожны "крывой" адпавядае ў працэнтах, і па гэтай крывой, c'? пара відавочных, але тым не менш, павышэнне нават на нізкіх абаротаў, ніжэй 2000 ен застаецца пустым...
Пра rail, не памятаю адрас, прызнаю, я не тут, ECM...Адразу пасля карту rail, знаходзіцеся, свайго роду лесвіца, каб спусціцца, усталеўваецца максімальнае значэнне, якое супадае з rail. Пакінуўшы крычы, спыняецца 1400 круглых, alzandolo, 1460, і не ідзе далей.