Стар. 13 з 14 PrimaПерад ... 311121314 АпошняеUltima
Вынікі 121 130 137

Абмеркаванне: Адмова P0091 Fiat Bravo 1.9 150CV

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di nasone147
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Et
    40
    Паведамленні
    141
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    тады многія карыстальнікі, ліквідаваць непаладку з новай карты, калі ен робіць гэта таксама арыгінальны allore я б сказаў, што ідзе праверыў рэгулятар ціску і sensopre rail
    Я таксама я вырашыў "мяняем карту",cio? зніжэнне дызель! Тады, м ? давялося d рабіць справу, помпа+фарсункі 100 €, і рэгулятар gliel я змяніў! Хутка ritorner? у папярэдняй карце, каб зрабіць тэст 9!;-)

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    як ўжо сказаў, ад blackwolf, праблема і ў помпе A/P, што з высокіх цісках і carchi высокія, неабходных імгненна не ў стане справіцца з імі і сыходзіць у абарону. Той факт, што той, хто зрабіў вам карту, вы падняў абмежавальнікі прымушае мяне думаць аб яго падрыхтоўцы, так як калі карту зрабіць, ен павінен быў бы ведаць, як паводзіла сябе машына з гэтымі каштоўнасцямі. Прабачце, вы не можаце праглядаць файл, для маіх яшчэ некалькі паведамленняў. даруй, калі карту ori без dpf не будзеш больш? праблемы, хутчэй за ўсе. ці магу я дазволіць сабе даць вам тэхнічнае заключэнне ад супрацоўніка да працы і, асабліва, упаўнаважаным Fiat, зрабіць каліброўку вашых фарсунак, маюць выпраўлення, паніка-страх.

Нос, 147, адказ ты даў толькі, панізьце дызель і нічога няспраўнасці....... даруй сваю карту mod,пасля замены помпы і ўсе астатняе і перайсці спакойна.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 15-11-2013 да 13:13

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di kingsnake
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Et
    39
    Паведамленні
    110
    у мяне таксама есць такая ж праблема на Брава 120cv і на bmw 320d 177cv, p0091 на брава і на Bmw не памятаю код, але я d? plausibilit? ціску ў рампы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bravosport150
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    хлопцы, цяпер на маей ? вырашана дзякуючы карце зроблены на occcccccc з вялікай tidus

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    сассари, сардзінія
    Паведамленні
    81
    можа быць праблема ў карце

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    120
    альфа 147_mjet 120cv_882_005.rar

Прывітанне ўсім,
    у мяне такая ж праблема на 147.
    Панядзелак? перамыкацца? карту ori зразумець, калі ? праблема ў карце або няма.
    У той жа час прашу вашай дапамогі, каб зразумець, што можа быць, магчыма, праблема ў карце.
    Дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    52
    На мой погляд, зрабіць адлюстраванне не пераканайцеся ў тым, што ка механічная частка будзе ок, я думаю, шмат контрпрадуктыўна... Яны ідуць, каб падкрэсліць толькі недахопы механікі! Таму я рэзка і капітальнага рамонту фарсунак-помпа-турбіны, а таксама счапленне новае не пашкодзіць!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    7
    Прывітанне, хлопцы я прачытаў усе старонкі, каб зразумець праблемы, памылкі P0091 і калі я не зразумеў і праблема ў карце, ці не так? у мяне fiat bravo sport 150cv і карту мне памылку P0091 але карту крычы усе працуе нармальна,,,мне зрабілі тры розныя карты? не ен вырашае...хто-то пу? мне дапамагчы??' дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    Няма ? механічная праблема. Ваш помпа HP не ўдаецца дасягнуць ціску, што патрабаваць карту, зніжае ўзровень IQ і калі вы не вырашыце зрабіць элементы кіравання, якія напісалі раней.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    7
    Праблема, што карту мне год зроблена я не ведаю, як змяніць яе ў крайнім выпадку магу яе ў машыне ці чытаю...і чалавек, які яе зрабіў пераконвае мяне, што і зроблена добра, і механічныя праблемы....

Стар. 13 з 14 PrimaПерад ... 311121314 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •