Стар. 13 з 16 PrimaПерад ... 31112131415 ... АпошняеUltima
Вынікі 121 да 130 158

Абмеркаванне: digiprog 3

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    36
    Прывітанне ўсім, учора я прыбыў у Digiprog 3 ver 4.88 з усе кабелі і Кампакт-дыск з sotware, купіў сайт на кітайскай мове і адпраўленыя з пошты. Калі вам можа быць карысны паказваю вам выдаткі ? 200 для Пгд + ? 35 мытныя зборы. Я не прафесіянал галіны або дасведчаны аматар, таму я limitero паспрабаваць яго на маей машыне, і тыя сем'і, на раз'ем Obd, і вы raccontero вынікі такім чынам, каб спрыяць, у невялікі, нават я, для пачатку-другое, гэта, на мой Seat Altea 1.6 tdi Dsg. Вітаю ўсіх

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Zac
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    Ты ўзяў поўную версію або толькі БД ?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    36
    Поўны з усе раздымы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    хто мне можа сказаць, як можна абнавіць гэты інструмент? c'? рабіць гэта самастойна, маючы праграмнага забеспячэння?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di raffaell0
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Штутгарт
    Паведамленні
    206
    Міхаіл, калі вы шукаеце на youtub паглядзець, што знаходзіцеся, як вы абновіце.Рызыка ? што вы з'яўляецца экран bl? пасля абнаўлення. Ці завісае.А ў вас есць файл x абнаўленне x серыя вашага digiprog3?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    не, сапраўды няма, па крайняй меры, я ведаю, што можна абнавіць.
    гэтыя рызыкі?
    дзе знаходзіцца гэты файл?

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Штутгарт
    Паведамленні
    206
    Нармальна ? за дадатковую плату.Вы можаце знайсці ў форуме, калі хто-то пошту.Але ў інтэрнэт-крамах прадаецца.Якая версія ў вас? І nr. Серыі? Напішы мне ў прыват, што я бачу, калі я l update x te.якое шчасце, што ў мяне есць.x nr серыі, што я ? крытычнае абнаўленне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Zac
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    але, акрамя таго, што вы можаце зрабіць км,што цікавыя функцыі, валодае digiprog ?

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Штутгарт
    Паведамленні
    206
    Зрабіць км да p? гадоў назад быў вялікі праца.Паставіць на месца падліку, не разабраць нічога, і толькі ў раз'ем obd вам здаецца мала? Для адказу на пытанне; закон таксама eprom і на некаторыя аўтамабілі, здымае памылкі, як дыягназ, але p? грубы.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    36
    З DigiProg Ver. 4,88 я ўчора спрабаваў на Toyota Yaris 1.0 2007 г., але па obd нічога, чаму? кажа мне, што я павінен выкарыстоўваць раз'ем нумар адзін або чатыры ў залежнасці ад тыпу (Eprom 93C56 або 93CS46) , метр на Seat Altea 1.6 Tdi DSG 2012 года ўсе ок на БД пытаецца мяне, калі гэта мадэль да або пасля 2009 года пасля таго, што затым дазваляе мне lavorarare на значэнне odometrico, скінуць service, і выдаліць памылкі, спрабаваў усе тры магчымасці? паспяхова.
    Тады я буду абнаўляць спіс у іншай дыскусіі.
    Я Заўважыў, што ў CD, што я ? быў дастаўлены разам з Digiprog, я знайшоў дакументацыю і праграмы ў спалучэнні прадукт, які называецца DiagProIII кампаніі Польскай ElproSys, з двума праграмнымі адзін, які называецца DiagProg3 і іншы CodiProg, я папрасіў тлумачэння далей **** з пастаўшчыком мы бачым, што адказваеце мне, можа быць, вы былі няправыя паставіць КАМПАКТ-дыск, на? спасылкі ў вас есць некалькі тыпаў кабеляў, з адпаведнымі інструкцыямі для аўтамабіляў і матацыклаў, нямецкі справядлівыя і для Digiprog.
    Серыйны мой Digirpog і AFD68C070000.

Стар. 13 з 16 PrimaПерад ... 31112131415 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •