цяпер я гатовая карту, ідэнтычнай гэтай, але з картамі, уласцівых пара ўдвая, я хачу ўбачыць, калі на самай справе, змяніўшы толькі час, ціск турбо авансаў і u дробка rail сітуацыя не мяняецца, і другой частцы прадастаўлення на parxzializzato для карты крутоўнага моманту, калі не вы ? яшчэ абмежаванне фільтраў з драйвера, аказанне зменіць, таму што практычна я яму кажу, калі націскаю на 50% ты дай мне 20% крутоўнага моманту больш, па-ранейшаму пад абмежавальнік, але для значэнняў валуноў, я ўпэўнены, што не зменіцца нічога, то я маю на ўвазе, каб значэння вышэй 350 нм максімальнага крутоўнага, так ? пацвярджаецца тэс, што машына толькі для змены карты, педалі і крутоўны момант вышэй 350 нм максімальнага крутоўнага ? абмежаванай, калі вы не чапайце фільтры, як я ўжо казаў, першы пост, тут я не разумею, попыт больш, у разгоне 400nm на арыгінальнай карце запыту крутоўнага моманту ў паскарэнне, таму што vranno мірацца з запытамі 400nm ці машына ? у любым выпадку абмежаваная 350,
я рады, што ў гэтай дыскусіі не служанка, і толькі мне, і я карыстаюся гэтай магчымасцю, каб сказаць, што гэта форум ? лепшыя па параўнанні з іншымі нашмат blastonati, дзе толькі некалькі дапамагаюць пачаткоўцам зразумець крыху больш.
да гэтага часу я выдаткаваў 400 € дызель, каб зрабіць розныя тэсты,
tibus запэўніваю вас, што гэты форум для тых, хто хоча вучыцца ? як золата, аб 2 адміністратара, якія з'яўляюцца сур'езнымі і даступныя ў любой сітуацыі, ісці наперад, cos? і вы ўбачыце, што вы даведаецеся хутка, у пачатку ? cos? для ўсіх, я кажу ад пачаткоўца, што ведае не менш цябе hehehehe ? я стараюся даведацца пра свой ip? можна і ўзбагаціць свае веды ў ****llo электронны, з механічнай пункту гледжання мяне кабель добра да шчасця
Я маю веды дыскрэтнай запал engineering, ацэншчыка, электронны, для якіх дыспетчары ў шим-сігналаў і сігналаў мяне кабель добра, чым у пачатку мяне тб вельмі шмат, але па-ранейшаму вельмі прывязаны да драйвер
тады ты нашмат больш? далей мяне ****llo электроннай сувязі, **** llo механік, я зрабіў практычна ўсе, дзякуючы сябру, які мае майстэрню і часта хаджу ў яго, каб навучыцца і ў абмен на яго дапамогу ў розных аперацыях
дык вось, я знайшоў гэтыя карты з damos ў edc16c39, што я ў рэшце рэшт знайшоў, хоць я не 120cv але 150:
1c1f86?
1c30aa ?
1c3772 масы паветра min запыце
1c3e66 ?
1c64c4 ?
1c7a64 ?
1ccfa6 ?
1cf3f0 абмежавальнік дызель значэння ў мм3
1cf329 абмежавальнік дызельнага паліва ў адпаведнасці з temp
1e3560 пераўтварэнні rail mampere
1e37e8 карты ў шэраг, абмяжоўваючыся дызель
некаторыя з іх крыху offste за sowfeare не проста ідэнтычна, хто-то можа сказаць мне, калі есць і іншыя абмежавальнікі дызель, каб скончыць працу карту lavorandp на абмежавальнік, не дакранаючыся часы inj? тады, калі б я мог зразумець, што карты, у якіх кропка ?, на жаль, я думаў, што damos было больш поўнае, а не ancano а многія рэчы
вось карта, час стандартаў, але breack point павялічылася да 100mm3, ж карту пераўтварэнні дызельнага паліва да 500 нм, перарабіў этапы прышчэпкі ад грыпу да 100mm3
уведзеныя абмежавальнікі, якія я знайшоў, цяпер ўбачу, калі гэтыя абмежавальнікі усяго праз fes, калі вы мне riferma менш 86mm3 дызельнага паліва азначае, што копія/дызель і абмежаваная на што-нешта іншае, бо карты пераўтварэнні дызель/пара час ад часу частка значэнняў у самыя перьми breack point розных крычы. я спрабую паведаміць экю прырашчэннем