тады для prex rail ? тое, што ecm называецца inirzione parzializzato map1 адзін адрас 68592 у 68650 знаходзіцеся лім з prex rail на аснове prex turbo,da68ada у 68b58 знаходзіцеся lim prex rail ў залежнасці ад тэмпературы дызельнага паліва, а затым усе адрасы 68562 знаходзіцеся знакаміты адзін біт, што alzandolo вы не павінны, каб пайсці ў адмову, каб prex rail занадта высокая
Якую карту вас у курсе адрасы? Для параўнання зон на маю.дзякуй
вы можаце размясціць некалькі скрыншотаў, як зрабіць крок, на чыгуначных і лимитеры і turbo і абмежавальнікі?
Лепшы спосаб змяніць ? паэксперыментаваць і паглядзець, як рэагуе рухавік! кожная машына рэагуе па-рознаму, я скажу адно, што з multijet выцягнуў шмат cavalucci
хто-то можа размясціць некалькі здымкаў экрана ў 2d-рэдагаванне параметру тыпу press turbo або ціску ў рампы ? дзякуй
на якой карце адпавядаюць адрасы і абмежавальнік rail і біт rail? да 75 або да 90cv ? вы так ласкавы, каб гэта зразумець ? загадзя дзякуй
Хлопцы пастаянна гэта абмеркаванне, не адкрываючы іншых... тым дыскусіі сюды.... і мала, што я спрабую высветліць, як, што і чаму.... і s\, да шчасця, пачатак ад gp 1.3 90 л. з... я выкарыстоўваю і г. д. і я capto, што некаторыя крывыя вы чытаеце у адваротным выпадку qt не павінен прытрымлівацца драйверы.... некаторыя доказы таго, што я спрабаваў зрабіць, пачынаючы з карты, зробленыя ад іншага.... але не будучы такім спецыялістам і, шчыра кажучы, яшчэ не магу здацца, каб прымяніць ўсе пераўтварэнні ёсць я вельмі асцярожны ў змены, але зрабіць некаторыя сур'ёзныя пашкоджанні.... цяпер пытанні.... вы карыстаецеся для адлюстравання.... чаму кот лепш у 2d а не ў 3d, што вы маеце поўнае ўяўленне аб карце.. і асабліва, калі мае табліцу больш падрабязна, дзе ён лепш разумее, як так, і калі кіроўца называе load або мрт, што вы кажаце на самай справе?? Дзякуй усім
http://www.professionalchiptuning.ne...la-vt4580.html
Тут вы знойдзеце самыя поўныя навіны....добрае чытанне