Стар. 13 з 16 PrimaПерад ... 31112131415 ... АпошняеUltima
Вынікі 121 да 130, 154

Абмеркаванне: першая карта edc16 bmw

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    для dpf, што вы скажыце мне?? калі не адвядзеш вы не можаце перашчыраваць карту...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    1
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    для dpf, што вы скажыце мне?? калі не адвядзеш вы не можаце перашчыраваць карту...
    я ведаю, але столькі аўтамабіляў ? майго бацьку...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    1
    прыкладаю файл з змяненнем абмежавальнік крутоўнага моманту
    іншым крокам я не разумею, калі яны справядлівыя.
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    i Dw могуць ісці...я не люблю абмежавальнік крутоўнага моманту...не пачынаць адразу з павелічэннем жанру, але raccordalo p? ў пачынаецца, і нават у канцы таго ж....тады растлумачце мне, p? мод на карту лямбда?? як вы in bad dad??
    акрамя таго, я хацеў бы спытаць вас...драйвер wish і lim момант запытаць 633 нм крутоўнага моманту, але ў карту нм>iq qul? максімальнае значэнне??вы ўпэўненыя, што есць 633nm чырвоная на гэтай карце??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    1
    няма на самай справе няма, я не вельмі ўпэўнены, не я, уключаючы штраф, разлікі рабіць
    абмежавальнік крутоўнага моманту ок, я зразумеў, што мне moddare у тым сэнсе, што пік максімальнага 633 mn ім павінен даць 4000rpm.
    карту лямбда ў яго крывыя, якія хадзілі ў абароце, чым тыя, якія я бачыў, звычайна і я moddate p? у выпадку, калі..
    дай мне руку...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    лім моманту, як вы зрабілі, не трэба нічога...чаму? limiter? аўтамабіль да 4000 абаротаў, і толькі пасля не больш....
    павелічэнне ідзе, бо нават у лім пара, пачынаючы з тых жа абаротаў, то ты абавязкова павінен выбраць пачынаеце moddare Dw, але трэба пачынаць паступова, з малых прырашчэння тып 3-6-9-12%.....да дасягнення долі жаданага...і толькі пасля 2500-2800 абаротаў можна даць максімум...а потым знізіцца да канца таго ж.
    на карту лямбда-вы павінны спачатку прызнаць, што ў вас па восях..вельмі вядома, вы пра / мін,всасываемого паветра maf ў мг/cyc, і iq..пасля таго як вы ўсталявалі, што вы, што вы ricalcoli ўсе і печані адпаведна....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    1
    ммм... сення ўвечары я павінен добра вучыцца ў чым справа...
    у адваротным выпадку я раблю толькі пірагі, і я не разумею, што я раблю і навошта? я раблю

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    1
    вось апошняга рэдагавання файла гэта павінна быць ок, нават калі я быў leggerino бачыў, што аўтамабіль мае dpf
    адзінае, карты лямбда я, хай на врі або ва ўсякім выпадку зменены, але без сэнсу, калі хто-то мяне выправіць... Дзякуй.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    На жаль, занадта часта сутыкаюцца з такой праблемай, я, напрыклад, наўрад ці moddo, калі я не ведаю, што я раблю. Часам, калі абмен то тады кантроль з часопіса вынікаў, так што вы можаце зразумець, якія наступствы будуць.
    На жаль, не магу табе дапамагчы, чаму? адзін studentello .

Безумоўна, хто-то цябе дар? рука, што цярпенне неабходна.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    1
    мегамозг, дзякуй вам у любым выпадку, вы ўбачыце, што мы будзем расці, мы таксама... studentelli

Стар. 13 з 16 PrimaПерад ... 31112131415 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •