У sw 1065P351 неабходна змяніць біт 6112A, максімальнае дапушчальнае залішні ціск ва впускной калектар. Арыгінал ? 1500 затым вы ідзяце ў recovery 1.5 бар, я паставіў 1650 годзе, а затым пераехаў у recovery 1.65
У sw 1065P351 неабходна змяніць біт 6112A, максімальнае дапушчальнае залішні ціск ва впускной калектар. Арыгінал ? 1500 затым вы ідзяце ў recovery 1.5 бар, я паставіў 1650 годзе, а затым пераехаў у recovery 1.65
Прабачце, з дапамогай якой праграмы вы зрабілі з тытанам emc
Гэта можна зрабіць з ecm, з winols і з любой іншай праграме, чып-цюнінг.
C'? таксама на 75 і 90 CV, я выявіў, параўноўваючы крывыя праекта OLS 500 MJD8 але некаторыя карты падобныя-і тая, дзе c'? мяжа ціску. Я таксама вырашана раней, што я знайшоў усе з дапамогай гэтай OLS карту ўзмацнення датчыка MAP, cio? памяншэнне значэння прыбытку, так, каб блок не прачытаў, меншае, чым значэнне рэальнага (трохі не тое, што робіць супраціў)
Гэты біт я спрабаваў таксама на grande punto з гэтым sw і hw 3442P766 - 51806498, тут біт ? у 92EE0. Паглядзіце на форму крывых, а таксама паблізу гэты біт і, магчыма, знайсці нават па іншай версіі SW
вы калі-небудзь спрабавалі рабіць толькі гэта змяненне.....бачыў, што есць некаторыя, якія аддаюць перавагу паставіць толькі рэзістараў....у гэтым выпадку змяняецца толькі значэнне, дастаткова, каб змяніць ,або ? есць яшчэ, што можна прымаць падчас рэдагавання.
Гэта ? праца пі? чысты, што супраціў, з турбіны арыгінальны кран усталяваны дроту ricovery здаралася некалькі разоў, што было... cos? не пі?... але турбіна арыгінал ? нават занадта... Gi? у 1.6 бар пачынае рабіць дзіўныя гукі...
вера, чыста выпадкова на гп які вы кажаце-й? на маей жа ecuі адрасы жа
што botta c**ці я ў гэтыя дні імкнуся, і я дам вам ведаць
але moddando той біт у дыягностыцы глядзіце? заўседы правільнае ціск, нават за 1.55 ?
Калі датчык map ? ад 2500 мбар не глядзіце? вельмі вышэй 1.5 бар. Калі map і 3000 мбар, то прадказаць? да 2 бар.
Калі ў вас турбіна арыгінал вам настойліва не рэкамендуецца перавышаць 1.5 бар.
не, не, цяпер я gtb14 ў 1.6таму ў межах, калі замяніць датчык, што яшчэ трэба зрабіць?
проста есць ідэя
у адваротным выпадку я пастаўлю манометр ў машыне і праз
![]()