Стар. 13 з 22 PrimaПерад ... 31112131415 ... АпошняеUltima
Вынікі 121 да 130 214
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    поўная нагрузка азначае, што гэтыя карты, якія выкарыстоўваюцца ў эбу, калі топчаш на планшэт педаль акселератара
    ОК, а то я думаў таксама, але сумневы ў мяне на восі, у якім мы знаходзім мг/штрыхі, як быццам, што карта працуе па-іншаму... і тады ж я ніколі не чуў іншых блокаў кіравання, якія маюць карты, якія дзейнічаюць у поўнай нагрузцы...
    У любым выпадку, заўседы edc15, класічны рухавік 1.9 TDI, які мае магутнасць і крутоўны момант барацьбы цыліндру...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    прывітанне. яго працягласць 10 x 10, што нас цікавіць ? першае, перад тымі, 4. іншая дзейнічае да 2500 абаротаў у хвіліну. і не будзе ніколі чапаць не трэба
    Вызначаецца поўная нагрузка, можа ўвесці ў зман, што карта чытаецца ў tot. градусаў наперад = пачатку ўпырску. счытваецца з 25? градусаў btdc,затым на высокіх абарачэннях.
    А затым счытвае толькі апошнія палях кажучы таблічны; на 2.0 tdi ледзь закона qsta карту, чаму? спыняецца на 25.4? загадзя, як абмежавальнік soi. і калі закон мае вельмі маленькія значэння, а затым уверх, мае мала дызельнага паліва і заканчваецца штуршок класічны з tdi.
    каэфіцыент пераўтварэння і 0.023437 на edc16, а 0.023437 -78 на edc15 як працягласць впрыска, што для пачатку ўпырску.

вы заўважыце, што павелічэнне qsta карту рухавіка cominciera' будзе моцным высокіх regimi. заўседы, што чытае, каб зрабіць яе лепш чытаць і разумець, як гэта працуе вам трэба зрабіць, часопісаў, адсочваючы загадзя btdc і працягласць упырску.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў puntospeed1.3 Visualizza Messaggio
    прывітанне. яго працягласць 10 x 10, што нас цікавіць ? першае, перад тымі, 4. іншая дзейнічае да 2500 абаротаў у хвіліну. і не будзе ніколі чапаць не трэба
    Вызначаецца поўная нагрузка, можа ўвесці ў зман, што карта чытаецца ў tot. градусаў наперад = пачатку ўпырску. счытваецца з 25? градусаў btdc,затым на высокіх абарачэннях.
    А затым счытвае толькі апошнія палях кажучы таблічны; на 2.0 tdi ледзь закона qsta карту, чаму? спыняецца на 25.4? загадзя, як абмежавальнік soi. і калі закон мае вельмі маленькія значэння, а затым уверх, мае мала дызельнага паліва і заканчваецца штуршок класічны з tdi.
    каэфіцыент пераўтварэння і 0.023437 на edc16, а 0.023437 -78 на edc15 як працягласць впрыска, што для пачатку ўпырску.

вы заўважыце, што павелічэнне qsta карту рухавіка cominciera' будзе моцным высокіх regimi. заўседы, што чытае, каб зрабіць яе лепш чытаць і разумець, як гэта працуе вам трэба зрабіць, часопісаў, адсочваючы загадзя btdc і працягласць упырску.
    дзякуй вам вялікі, гэта толькі ваш пост, што вы напісалі, вы навучылі мяне pi? усе абмеркаванне прачытаць усе раніца! Цяпер ? усе ясна!
    толькі адно мне не вяртаецца, але калі фактар 0.023437 (-78 афсет) распаўсюджваецца таксама на працягласць не вернецца больш? нічога!

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    няма, няма duration

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    ок, тады я пацвярджаю, што ? усе ясна!

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    riapro гэтую тэму, чаму? я хацеў sapene пі? на гэтых рухавіках, у прыватнасці, я ў майстэрні tdi 3-цыліндравы. Я чытаў, я думаю, усе тое, што ? напісаў на італьянскай мове ў інтэрнэце адносна гэтых карт, прыводжу:
    карты, якія рэгулююць працягласць 6, 2 з іх 10x10 і знаходзяцца ў пачатку і ў канцы, я чытаў, што "пры поўнай нагрузцы", але не ведаю, што гэта значыць.
    астатнія 4-4-парогавыя значэння тэмпературы рухавіка, ад пі? халодная вада ў pi? гарачая.

затым іншыя карты, галоўнае наяўнасць IS (injection start), якія 10 карты без восі ведаў, вельмі дзіўна, чаму? павінны рэгуляваць апярэджанне ўпырску? калі я ўвяду каэфіцыент пераўтварэння 0,023438, заўважу, што значэння з'яўляюцца цалкам фіктыўнымі (хто-то кажа аб зрушэнне). Аб IS я чытаў, што вы змянілі ў адмоўную.

Хто-то пу? пацвердзіць, ці есць? што я паведамляю ? правільна?
    Дзякуй
    Есць 9 або 10 карт, загадзя soi. на 90 градусаў, вада выкарыстоўваецца апошняя карта.

Астатнія 4 карты duration счытваюцца на падставе ступені пачала загадзя.
    я не ведаю дакладна вось, НАПРЫКЛАД, каб зразумець логіку.
    да 10?btdc градусаў законе першай
    да 15?btdc-2?у
    да 20?btdc 3?у
    да 24?btdc 4?у
    затым з 25?btdc на 10 x10

калі, вядома, крокам наперад пуск мяняецца няшмат, як чытаюцца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    ок, такім чынам, для мод лінейнай ? добра, аднак, змяніць усе 4-5 duration і апошні загадзя, ці не так?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Абмежавальнік anticipo.jpgабмежавальнік загадзя 2.jpg

Гэта могуць быць абмежавальнікі загадзя? не хапае яшчэ? потым я спытаў, нават калі і есць абмежавальнік тэрмін службы цяпер будзе вельмі моцна@? лепш на карту, я ўбачыў прамой лініі са значэннем 1500punti, якая памнажаецца на 0,023437 d? 35?.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    я яшчэ не магу паглядзець фатаграфіі.
    абмежавальнік працягласці не існуе больш ? яшчэ ад тэрміну службы. заўседы правяраць з часопіса! можа адрознівацца на некалькі градусаў з разлікам.
    абмежавальнік загадзя ен трохі пасля перадаплаты, у залежнасці ад таго, на мадэлі будзе ўсталяваная на 25-26 градусаў; на прабелы версіі fap будзе 27. нагадвае крывую загадзя.

вы таксама можаце змяніць толькі працягласць 2 , 1 і ultima., як правіла, не трэба расцягваць ўпырску на нізкіх колаў, калі ўвага працягласць 3 і 4 маюць значэння, значна больш bassi. калі вы хочаце краніце краніце толькі на апошнія 2, 3 слупкі, якія будуць адчуваць, калі нават з нізкіх абаротаў пакладзеце ўсе чэр.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    дадам, што калі тачка з ecm жыцця, вам будзе трохі балюча, таму што пры захаванні прымушае капіяваць павелічэння тэрміну boostxrpm 1) на ўсе 4 крывыя так, дапусцім так, вы можаце паліць, каб без нічога і seghettare

Стар. 13 з 22 PrimaПерад ... 31112131415 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •