Першапачаткова Напісаў
switing63
Я паглядзеў на змены ў карту скажам 1D5784 тое, што павінен быць абмежавальнік, я, хоць я б спыніўся з 9000 у слупку 8192, наступнага 9011 і наступныя пакінуць арыгінал. Я падазраю, таму што, калі я вазьму ў апошні слупок 10650 і дзялю, каб 8192, у мяне 130, і гэта прымушае мяне думаць, што гэтая карта будзе выкарыстана, скажам, 2 разы, адзін раз як абмежавальнік у залежнасці ад становішча педалі і ў залежнасці ад тэмпературы вады, таму што гэтыя 130 я смуроду столькі максімальная тэмпература вады, таму, як толькі перавысіў 100%, што ставіцца як да 100% становішча педалі і як 100 градусаў тэмпературы вады. Калі б гэта было сапраўды так, я б трымаў зыходныя значэння, каб скараціць дызельнага паліва, так што, калі тэмпература рухавіка падымаецца занадта быў абаронены ад адрэзка дызельнага паліва. Аб часопісе папярэдняе максімальнае значэнне з паветра, што я бачыў, 990 ў непасрэднай блізкасці ад 2144 абаротаў у хвіліну і з ціскам турба 2684, такім чынам, з улікам разлікаў, якія ты казаў раней, наўрад ці атрымаецца надаць больш 80mm3, таму што карты лямбда-табе адсякуць ін'екцыі.