Старонка 12 з 18 PrimaПерад ... 21011121314 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 111 да 120 175

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў switing63 Visualizza Messaggio
    Улічваючы, што, як кажа манро, заснаваны на MAF-гэта лепшае рашэнне, па-мойму, вы можаце накідаць грубай ацэнкі.
    Я згодны, што цыліндр 400 запоўнены цалкам атмасфернага ціску ўтрымлівае 517 мг паветра, калі мы выкарыстоўваецца і ў дачыненні да разліку шляху складзе 80% атрымліваем каля 414mg (400*0.8*1.293).
    Па-мойму, аднак, гэта не мажліва, спальвання дызельнага паліва ў суадносінах stechio, чым 14,7:1, але заўсёды на маю думку, з'яўляецца больш разумным прыбыць у 17:1, магчыма, нават 18:1 у любым выпадку паспрабуйце спачатку з 17 і затым убачыць, калі колькасць дыму з'яўляецца прымальным.
    У гэтым выпадку 68*17=1156mg, якія дзеляцца на 414 даюць каля 2800 абсалютнага ціску (1000+1800) заўсёды турбіна дазваляе.
    калі мы хочам, шчыра кажучы, ёсць спосаб даведацца, які ціск можа вытрымаць турба, але гэта неабходна, каб мець пад зразумець compressor map
    аднак існуе формула, якая з паветра гіпатэтычны, всасываемого рухавіком, мы можам экстрапаляваць iq, і наадварот...
    формула:CFM = L х х мін ВЕ х PR / 5660

L = Аб'ём
    rpm = абаротаў у хвіліну
    VE = аб'ёмны ккд
    PR = Каэфіцыент ціску турба
    5660= каэфіцыент эквівалентнасці

"CFM" - гэта адзінкі вымярэння англа-саксонскага, "кубічных футаў у хвіліну", і выкарыстоўваецца ў некаторых картах кампрэсара.так як фунт/мін, што збіраецца фунтаў паветра ў хвіліну.ніжэй канверсіі
    CFM / 14.27 = lb / min
    фунт / 0,45359 = кг

аднак некаторыя compressor-карта ў м3 / з, такім чынам мы павінны канвертаваць з вагі ў аб'ём.
    звычайны вага паветра прыблізна 1,2 кг / м3 пры 20 градусаў па Цэльсіі.

PR = каэфіцыент ціску з простае складанне 1 бар атмасфернага ціску.
    паўтараю, аднак, гэта толькі тэарэтычная, таму што тут зменныя, якія ўступаюць у гульню шмат.

так што калі возьмем, да прыкладу, 6-цыліндравы рухавік 3.2 л(рухавік мэрсэдэс, на якім я правёў некалькі работ), і мы хочам ведаць, колькі паветра, засмоктвае ў 4000 абаротаў у хвіліну 1,65 бар boost зраблю..

3.222 x 4000 x 96 x 2,65 / 5660 = 579,28 CFM = £ 40,59 / мін = 18.41 кг / мін = 0.306 кг / сек = 0.256m3 / сек
    калі ў вас ёсць пад рукой compressor map ўжо 2 каардынатаў для дадзенага пераходнага працэсу.
    цяпер, калі мы ведаем, колькі усмоктвае паветра і сціскае тэарэтычна наш рухавік, мы можам перайсці да дызельнага паліва.

у выпадку нашага рухавіка, якая з'яўляецца 6-цыліндравы 4-тактный(вядома) у нас будзе 3 стрэлу згарання, каб ездзіць.
    так што да 4000 аб / мін у нас будзе 4000 x 3/60 = 200 Т / сек
    T= ін'екцый/у секунду.
    ведаючы гэта, і ведаючы, што лямбда хочам пайсці экстрапаляваць iq з тэарэтычнага разліку простая....
    P. S: гэта праўда, разлікі і паняцці трохі цяжка пераварыць, асабліва для тых, хто пачатковец з гэтай рэчы, але калі вы разумееце, гэтыя рэчы ўсё будзе прасцей, у рэшце рэшт.
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    калі мы хочам, шчыра кажучы, ёсць спосаб даведацца, які ціск можа вытрымаць турба, але гэта неабходна, каб мець пад зразумець compressor map
    аднак існуе формула, якая з паветра гіпатэтычны, всасываемого рухавіком, мы можам экстрапаляваць iq, і наадварот...
    формула:CFM = L х х мін ВЕ х PR / 5660

L = Аб'ём
    rpm = абаротаў у хвіліну
    VE = аб'ёмны ккд
    PR = Каэфіцыент ціску турба
    5660= каэфіцыент эквівалентнасці

"CFM" - гэта адзінкі вымярэння англа-саксонскага, "кубічных футаў у хвіліну", і выкарыстоўваецца ў некаторых картах кампрэсара.так як фунт/мін, што збіраецца фунтаў паветра ў хвіліну.ніжэй канверсіі
    CFM / 14.27 = lb / min
    фунт / 0,45359 = кг

аднак некаторыя compressor-карта ў м3 / з, такім чынам мы павінны канвертаваць з вагі ў аб'ём.
    звычайны вага паветра прыблізна 1,2 кг / м3 пры 20 градусаў па Цэльсіі.

PR = каэфіцыент ціску з простае складанне 1 бар атмасфернага ціску.
    паўтараю, аднак, гэта толькі тэарэтычная, таму што тут зменныя, якія ўступаюць у гульню шмат.

так што калі возьмем, да прыкладу, 6-цыліндравы рухавік 3.2 л(рухавік мэрсэдэс, на якім я правёў некалькі работ), і мы хочам ведаць, колькі паветра, засмоктвае ў 4000 абаротаў у хвіліну 1,65 бар boost зраблю..

3.222 x 4000 x 96 x 2,65 / 5660 = 579,28 CFM = £ 40,59 / мін = 18.41 кг / мін = 0.306 кг / сек = 0.256m3 / сек
    калі ў вас ёсць пад рукой compressor map ўжо 2 каардынатаў для дадзенага пераходнага працэсу.
    цяпер, калі мы ведаем, колькі усмоктвае паветра і сціскае тэарэтычна наш рухавік, мы можам перайсці да дызельнага паліва.

у выпадку нашага рухавіка, якая з'яўляецца 6-цыліндравы 4-тактный(вядома) у нас будзе 3 стрэлу згарання, каб ездзіць.
    так што да 4000 аб / мін у нас будзе 4000 x 3/60 = 200 Т / сек
    T= ін'екцый/у секунду.
    ведаючы гэта, і ведаючы, што лямбда хочам пайсці экстрапаляваць iq з тэарэтычнага разліку простая....
    P. S: гэта праўда, разлікі і паняцці трохі цяжка пераварыць, асабліва для тых, хто пачатковец з гэтай рэчы, але калі вы разумееце, гэтыя рэчы ўсё будзе прасцей, у рэшце рэшт.
    хлопцы, то, вынікаючы прамовай і формулы, вялікі сцен, мы павінны мець для гэтага 1.600 cc наступны вынік:

CFM = L х х МІН ВЕ х PR / 5660

1598 x 4000 x 95 (тэарэтычныя будучы 16v) x 2.7 (пры ўмове l'1.7 бар наддува серыі) / 5660 = 289.67 CFM = 20.299 Lb / min =44.751 Кг/мін =0.745 Кг/сек = 0.620 М3/ сек
    на практыцы такі рухавік уписывает ў 2,7 бар наддува (ціск навакольнага асяроддзя) 620 см3/сек
    Спадзяюся, я не памыліўся ў адсутнасць разліку і дзякуй сцен за каштоўную інфармацыю!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    хлопцы, то, вынікаючы прамовай і формулы, вялікі сцен, мы павінны мець для гэтага 1.600 cc наступны вынік:

CFM = L х х МІН ВЕ х PR / 5660

1598 x 4000 x 95 (тэарэтычныя будучы 16v) x 2.7 (пры ўмове l'1.7 бар наддува серыі) / 5660 = 289.67 CFM = 20.299 Lb / min =44.751 Кг/мін =0.745 Кг/сек = 0.620 М3/ сек
    на практыцы такі рухавік уписывает ў 2,7 бар наддува (ціск навакольнага асяроддзя) 620 см3/сек
    Спадзяюся, я не памыліўся ў адсутнасць разліку і дзякуй сцен за каштоўную інфармацыю!
    Па-мойму ёсць памылка.
    Да 20.299 л/мін сыходзіцца выдатна, але потым у цябе дзеліцца на 0,454, каб канвертаваць фунтаў у Кг, але на самой справе, па мне, трэба было памножыць, таму што мы хочам 2,2 фунтаў для таго, каб мець Кг
    Тут я прыводжу формулу манро
    Фунтаў (pounds = lb) = 0,454 кг; 1 кг=2,2 фунта
    так што 20,299 памножыць на 0,454 = 9,216 Кг/мін і не 44,751 Кг/сек.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    р у разлік, не майце на ўвазе, VE..
    акрамя таго, калі таксама ж, як і вышэй было на 100% трэба ў любым выпадку sotrarre на разлік атмасфернага ціску і шчыльнасці ў залежнасці ад ціску той жа тэмпературы, вільготнасці..і г. д..і г. д...
    спадзявацца толькі на maf.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    у асноўным разлікі ідуць добра да пэўнага моманту.
    акрамя гэтага патрэбен вопыт,палітыка,веды,і г. д....
    1,9 бар+1 банкаматаў сапраўды шмат для gt1544v крычы..
    Колькі можа вытрымаць па-твойму, гэтая турбіна? Аднак скажы мне, што гэта шлях, які цяпер пазбягае мяне...дзякуй. я ведаю, што ёсць, гэта нармальна з вылічэннямі, але даўно страціў сярод усіх заўсёды, каб даведацца, калі і паглядзім, колькі мы змаглі зрабіць, піць я дэльта, не паліць занадта....

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Колькі можа вытрымаць па-твойму, гэтая турбіна? Аднак скажы мне, што гэта шлях, які цяпер пазбягае мяне...дзякуй. я ведаю, што ёсць, гэта нармальна з вылічэннямі, але даўно страціў сярод усіх заўсёды, каб даведацца, калі і паглядзім, колькі мы змаглі зрабіць, піць я дэльта, не паліць занадта....
    для таго, каб даведацца, колькі ціску трымае gtb1144z мы хацелі б compressor map гэта адзіны спосаб быць упэўненым, каб ведаць, як далёка вы можаце націснуць press..***** unque, калі ласка, памятайце, што ціск толькі адна рэч адносная, калі вы бераце турбіны smart напрыклад, ці з'яўляецца помпа 3bar дасць усё роўна менш паветра ў аб'ём/вага турбіны fiat coupe turbo T3 ў бар...проста каб зразумець, што я маю на ўвазе...дарэчы, вось спасылка

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Хлопцы, робячы інтэрнэт-пошук, дэльта павінна адпавядаць garrett 803956,манро, вы будзеце блытаць з турбінай на 1.6 Пежо.Я спрабую зрабіць некаторыя даследаванні, каб знайсці характарыстыкі такога турба, хоць я чытаў, што гэтыя турбіны ўжо працуюць пры высокіх цісках ад золата, каб кампенсаваць паніжэнне ступені сціску, што мае 1.6 mjt па параўнанні з 1.9... таму павінны, на мой погляд, вытрымае, па меншай меры, трохі больш.абнаўленне заўтра з вынікамі пошуку

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    груба кажучы Ve не што іншае, што якасць паветра ў рэальным, што рухавік ingurgità адзін раз, што ён прайшоў праз паветраны фільтр,трубаправоды,паветраводы, клапаны і г. д.....як правіла, па 2 клапана на цыліндр(гэта атмасферны або турба у фазе ўсмоктвання ў адно і тое ж) мы ў Ве каля 80-85%,на 4-клапана падымаецца да 90-95% гэта значыць, што ў выпадку з 1,6 л або 1600 куб. см з Ве на 95% у цыліндр, замест таго, каб было 400 паветра ёсць 380 куб. см паветра.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Я гляджу на вас зверху і нагадаю, што тэма-гэта для пачаткоўцаў.. Тут або на перадавой механікі нягледзячы на тое, што каэфіцыент, які выкарыстоўваецца для замацавання пасля пачатку адлюстроўваць аб ecm.
    Хоць я бачыў у працы прафесіянала (дзякуй манро) як наконт пачаць з таго, напрыклад:
    - Перш, чым адкрыць і г. Д. (inf)
    - пачнем з карты Х
    - каэфіцыент карце X з картамі, Y, Z,..
    Па крайняй меры, для таго, каб мець, у дадатак у дакладнае суадносіны карт, а таксама фарміраванне асновы "сертыфікаваны", з якога пачынаецца, хто, як я, усё яшчэ мае цяжкасці, каб пачаць..
    Калі вам ідзе, вядома.., Вы можаце адправіць у гэтую краіну.

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Для мяне гэта таксама добра, таму што я таксама магу Прытрымлівацца з парушэннямі мовы, якая, між іншым, вельмі ўважліва ,магчыма, з невялікім паглыбленнем на аснове было б карысна

Старонка 12 з 18 PrimaПерад ... 21011121314 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •