гэтыя карты знаходзяцца на апярэджання ўпырску..
я' Alfista бессаромныя!!! Але я бачыў, што на карту было добра!!! у канцы горы, той жа рухавік!!! Pardon!!!
гэтыя карты знаходзяцца на апярэджання ўпырску..
я' Alfista бессаромныя!!! Але я бачыў, што на карту было добра!!! у канцы горы, той жа рухавік!!! Pardon!!!
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
а колькі рэзюмэ вы думаеце, што вы запрацуеце з гэтай карты?прывядзіце ў рух дзяржальню магутнасці
на кпп мне здавалася гняздо ingiro: -))) а puntualizziamo, што не сеў на яго я той жа рухавік, але альфа-мантана-мой жа матор:-) :-)
мы ж сям'я!!! ? як і ўсе сем'і c'? тых, хто сыходзіць самы прыгожы!!!!!
Зараз я на працы, але я даў 10mm3 прыкладна ўпырску яшчэ.. трэба проста паспрабаваць і паглядзець, калі вам падабаецца.. я робіць працу рухавіка з тымі ж допускамі, арыгінальныя.. на жаль, не ведаю, як гэта будзе счапленне і я не ведаю, у чым мы можам націснуць.. то глядзіце расход і дайце мне ведаць!!!![]()
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
ок, дам вам ведаць...дзякуй
Мама мая, як добра вы робіце, у двух словах карце!!!! паверце, што форум cos? nn знойдзеце нідзе!!! Затым я чую ўвесь час кажам Cv cv cv.... Але коні вымяраюцца ў школе не да прыгажосці дадзеных параметраў ад розных распрацовак " + " або " - карыстальніцкія!!!!
я ведаю, што коні вымераюць на стэндзе, але іх, якія маюць вялікі вопыт, разумеюць, прывядзіце ў рух дзяржальню магутнасці коней, і я прашу, коней, чаму? я не хачу шмат, чаму? "многія коні ядуць шмат"
крыс вы хацелі зрабіць карту сціплы паспрабаваць, але так пост скончыўся, убачыўшы, што я маю на ўвазе яго складалася ў тым, каб дапамагчы вам зрабіць яго сваімі рукамі ў адзіночку,ну дайце нам ведаць, як яна ідзе.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
але што ? карта...не я спынены?:-), gi? у мяне prox мэта sar? паспрабуйце prex rail і колькасць? дызель ў карту крыс...чаму? наколькі я зразумеў, крыс, не ? схільны змяніць rail, іншых спрыяльных, вядома, у кожнага свой метад і свае ідэі.
Апошні раз рэдагавалася ecuboost; 09-11-2012 ў 12:39
тым не менш, карта вельмі сціпла.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]