фабіа... я б сказаў, працягваць гэтую дыскусію на іншую тэму... улічваючы, што гэта першапачаткова было для "час ўпырску".
можа быць, зарад класіка "меркаванне карту... бла-бла-бла" і дзелім на l?... cos? мы пазбягаем ўспамінаць,![]()
фабіа... я б сказаў, працягваць гэтую дыскусію на іншую тэму... улічваючы, што гэта першапачаткова было для "час ўпырску".
можа быць, зарад класіка "меркаванне карту... бла-бла-бла" і дзелім на l?... cos? мы пазбягаем ўспамінаць,![]()
вы цалкам маеце рацыю ,я ўжо? адкрыў тэму, цікава меркаванне, для карты мы можам казаць на спасылку ? гэта http://www.professionalchiptuning.ne...-147-JTD-115cv
у любым выпадку, калі вы пераносіце свой вопыт сення ( адказаць непасрэдна ў іншай тэме) ...тады я змяніў 3 карты VGT linearizzandole, таму што есць шмат западзін, дзіўныя і, пасля таго як яны linearizzate я памяншаецца на фінальную частку крывых 6%...тое, што я заўважыў ? што, калі выпад нагой з 1500 абаротаў, з любой руху ціск не мае пікі перабольшаныя (1.6 1.7), а калі здымкі перадач, адна за іншы ціск да 2 бар, забітых , акрамя таго (іншага што-то дзіўнае), я падняў біт, які вызначае максімальны ціск, пасля якога ен мае няспраўнасці, але пік 2 бара аўтамабіль не accelerava-й? і даў мне адмову з паніжаным turbo ...зараз мне цікава ,калі датчык счытвае толькі да 1.5 бар, і я паставіў абмежаванне на 2 бар, а таксама карту, чаму? усе яшчэ не ў стане бачыць, што я перавысіў абмежаванне, накладываемое карту ? іншае пытанне, вядома ? як выдаліць sti шыпы перабольшаныя, што я руйнуюць turbo ...мы спадзяемся, што зразумець што-то![]()
Gionag ? ад часу, што вы не дазвольце мне чуць, што-то здарылася? Аднак я план я, наладзіўшы карту геаметрыі і ідзе ўсе лепш і лепш
у мяне было шмат, з-за працы...усе добра.
зрабіце гэтак жа, і трымаеце мяне ў курсе !
прывітанне і добрую працу
як працуюць градусаў загадзя?
хлопцы ўвесь час тут, і я віншую, выдатнае паведамленне....я проста хацеў пацверджання...
тады на маей альфа-jtd edc15c7 з winols ў карты часу ўпырску, значэння пераўтварэнне ў зша ў градусах:0,023437 так я лічу градусаў за ўсе, што мне трэба, каб надаць tot мм3 паліва ў tot-бар rail.
на картах soi я не зразумеў, калі каэфіцыент пераўтварэння заўседы 0,023437 ці трэба рабіць разлік аб/мін*6*час(зша)/1000000???
дзякуй....
Гэтая рэч вельмі цікавая, і я хацеў бы зразумець, я таксама так маю, не адказ, але і запыт на тлумачэнне. Першае меркаванне, якое я раблю, з'яўляецца тое, што пры розных хуткасцях кручэння каленчатага вала і ў роўнае час, колькасць градусаў павароту не фіксуецца, але змяняецца прапарцыйна, т. е. да 4000 аб/мін 1000 us = 24° кручэння, але на 2000 абаротаў заўседы 1000 us усяго ў 12-й, так як вы можаце мець значэнне пераўтварэнні, першы і памеры 0,023437 для пераўтварэння часу ўпырску ў градусах? гэта не можа прыняць пад увагу розныя хуткасці кручэння каленчатага вала.
Асабіста я б заўседы разлік аб/мін*6*час(зша)/1000000, каб пераўтварыць усе значэння часу (у градусах) усе карты, але як я ўжо казаў, я не ўпэўнены, што і гэта, што цікава, я таксама люменаў на пытанне.
Другі пытанне, які я стаўлю, што гэтыя два метаду даюць розныя вынікі, то есць, калі да 4000 абаротаў, час у мяне 950 us і выкарыстанне першай формуле я атрымліваю 4000*0.023437=22,26515°, а калі выкарыстоўваць другі (які я лічу найбольш правільным), я атрымліваю 4000*6*950/1000000=22,8°
У гэтыя дні я працягваю вывучэнне іншых карыстальнікаў на іншых форумах, і так як цяпер я зразумеў, што я памыляюся.
Тады карту час, вы можаце выкарыстоўваць фактуры пераўтварэнні 0.976 так што я лічу зша.
Для пераўтварэння градусаў, выкарыстанне гэтай формулы:
Абаротаў*6*час (зша)/1000000=градусаў
Замест таго, каб у карты soi значэнне пераўтварэнні 0.023437 і я лічу градусаў.
Чакаецца, аднак, пацверджання ад якой-небудзь спецыяліст.