Стар. 12 з 17 PrimaПерад ... 21011121314 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 111 да 120 161

Абмеркаванне: спіс sw для elm327

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    Валь-ды-Сангро (CH)
    Паведамленні
    99
    хлопцы, сення я спрабаваў на dobl? што есць праца. я пачаў multiecuscan free версіі, я абраў мадэль і я падлучаны на блок кіравання рухавіком (або, па крайняй меры, я думаю, першы пункт злева). чытае мне ўсе памылкі, потым я іду на другой старонцы, дзе я павінен праверыць, ці некалькі значэнняў. Напружанне батарэі мне кажа, ціск турбо, а таксама..але калі я іду на одометр я ад < 0, на два галасы..
    Рабіць што-то?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Citazione Першапачаткова Напісаў danielecolantonio Visualizza Messaggio
    хлопцы, сення я спрабаваў на dobl? што есць праца. я пачаў multiecuscan free версіі, я абраў мадэль і я падлучаны на блок кіравання рухавіком (або, па крайняй меры, я думаю, першы пункт злева). чытае мне ўсе памылкі, потым я іду на другой старонцы, дзе я павінен праверыць, ці некалькі значэнняў. Напружанне батарэі мне кажа, ціск турбо, а таксама..але калі я іду на одометр я ад < 0, на два галасы..
    Рабіць што-то?
    не думаю, што, можа быць, і быў адрамантаваны одометра ў ecu, або і elm не можа прачытаць тое, што на мяне і здарылася, што з маім ELM і аднаму, узятыя разам, у той жа прадавец і зусім аднолькава, не мог зрабіць дыягностыку ў пункце 1.2 8V і alfa GT 1.9 JTDM (з адным і з іншым няма) або на некаторых аўто для мяне значэння не правільныя, як быццам там нейкая памылка перадачы дадзеных паміж ELM і ПК

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    Валь-ды-Сангро (CH)
    Паведамленні
    99
    не ? што я павінен змяніць мой elm (змена ўнутранага супраціву), каб чытаць пэўныя значэння?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Ce супраціў ад выдалення на некаторых версіях elm, так? некаторыя маюць супраціў больш, што не робіць правільна мець зносіны з obd

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    59
    Citazione Першапачаткова Напісаў *********pro Visualizza Messaggio
    калі праца ? зроблена добра, не бачу ніякіх адхіленняў на адаметры-
    калі праца ? было зроблена ў ecu nn паглядзець што-небудзь...калі ? было зроблена толькі ў спідометры вы бачыце, усе ў парадку

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Сапраўды, як кажа добры dibbuzz з вяз, вы можаце прачытаць тое, што менавіта праходзіць лінія can, але, калі яны змянілі дадзеныя усе одометра ў ecue затым яны запампавалі l одометра спідометра не паглядзець нічога, а калі зрабілі толькі 2, то вядома, легка, дадам, акрамя таго, па крайняй меры, на аўтамабілях fiat з афіцыйным дыягназам затым examiner і можна зрабіць праверку (чытанне), па крайняй меры, так я памятаю што дазваляе ўбачыць км фактычных робяць, напрыклад, кантролю ціску turbo ў часе і ўбачыць, нават одометр палова відаў часопісаў multiecuscan але з афіцыйным дыягназам мяне выявілі км фактычных мая старая кропка jtd, да якой scaricarono 200 тыс. км

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    Валь-ды-Сангро (CH)
    Паведамленні
    99
    але самае дзіўнае ? што калі я іду на одометр не ? што мне спаўняецца км менш, але ен кажа мне, < 0... вось чаму я сумняваюся, на мой elm. ? напружанне батарэі ? правільна, ціск boost, а таксама (я думаю)... можа залежаць ад гэтага супраціву?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Паглядзіце, можа залежаць ад многіх фактараў, нават ад якасці? той жа dell інтэрфейс elm, што не можа прачытаць гэтыя дадзеныя, я буду я купіў, 2 разам, той жа прадавец адзін, працуе добра, і робіць тое, што яму здаецца,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    Валь-ды-Сангро (CH)
    Паведамленні
    99
    некаторы час таму я зрабіла тэст на шаснаццаць, мой сябар, калі я іду на голас одометр мне km0 але калі я іду на одометр адзін ад апошняй замены fap мне км dell аўтамабілі праведнікаў. Можа залежаць ад таго супраціву ад змены
    ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Я думаю, l elm не размаўляе правільна

Стар. 12 з 17 PrimaПерад ... 21011121314 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы