ды так...гэта я ведаю... (вывучэнне тэхнікі), але я basavo на тое, што іншыя робяць паварот да больш высокім ціскам....
а я адказваю, толькі не па цэнтру трубы... мяняецца ўсе 3 карты кіравання, я думаю, што прывад неадкладна яшчэ перепускного клапана для дасягнення ціску...
pero, па-мойму ? больш правільна падняць гэтыя карты (я кажу толькі тры карты, што фабры знізіў)...
другі,той, у сярэдзіне два, паказвае карту, характарыстыка кампрэсара (восі: аб'ем, суадносіны ціскаў, значэння ў карту:ккд).
павышэнне эфектыўнасці, верагодна, экю сілы больш wastgate трымаць ціск...выкарыстоўвайце эфектыўнасці, як абмежавальнік, каб ведаць, колькі можа павялічыць ціск, не ўдаючыся ў помпавых або блакавання
адзін з двух іншых павінна быць карта ккд турбіны.... трэці я не ведаю:-) :-)
хто damos нам дапаможа!
Апошні раз рэдагавалася cjack; 07-09-2012 ў 01:09
http://www.not2fast*****/turbo/maps/I...ubaru_EA82.jpg
Subaru IHI
Справаздачы ціск 2 бар, г. зн. 1 бар наддува, так ? gi? пад 74% ккд ;-) не кажучы ўжо пра 1.5
Ясна, што першага ўдару, што дазваляе пры паскарэнні таму пі? ўражанне вельмі наддува, але пасля 15-30 хвілін выкарыстання было б цікава ўбачыць, колькі рэзюмэ застаюцца. на гэтым рухавіку 1.2 бара ў піку, безумоўна, падыходзяць, і атрымаць яго прама зараз, так, каб farglieli трымаць нават на вялікіх абарачэннях, не ? дрэнна...
74 эфектыўнасць кампрэсара ? вельмі... ? практычна максімальна дасягальная кампрэсар-гэта, як правіла,...а пры павелічэнні абаротаў расце выдатак, то вы, верагодна, каб знізіць даходнасць або выйсці абаротаў
хлопцы, па нагоды кіравання, дасягненні ў вас міха заўважыў, што калі вы даяце толькі 1 ступень, у pi? пры поўнай нагрузцы машына сцены?
у stechio 12,5 прыкладна...
і f? толькі ў 5?руху... іншых перадач да чацвертага перавышае 6600 абаротаў...
дадаць загадзя за 4500-5000 не ? рэкамендуецца... сапсуецца ў дотык... вы бачыце, што чым больш рухавік ? sottosforzo і больш пакутуе...
дакладнае.... ? толькі тое, што я спрабаваў зразумець, на гэтых рухавіках есць p? дэталі і знайсці мяжа для каліброўкі...
у гэтым выпадку ? або лепш пакінуць іх золата, або, магчыма, дэ-прагназаваць на аснове таго, што вы хочаце атрымаць..
Дарэчы аб версіях-й? магутныя, тыпу ЯНЫ ЯНЫ c'? pi? загадзя на нізкіх абарачэннях, але на высокіх ідзе спад амаль у 4-5?!
сапраўды рухавікі цягнуць за шыю...
паварочваюць тлушчаў і дэ-прадбачаць прадукцыйнасць і трымаць тэмпературу ў патроннік лепшае, што могуць для надзейнасці?...
мы не кажам, потым twin-air...
vabbh? вы f? тое, што вы можаце? пакласці іх на шматкроп'е... ehhehehe
трэба паспрабаваць зняць клас або 2 і ўбачыць, калі яна паляпшае...вяртаючыся ў карты, turbo, хто-то мае damos ў 1.6 thp peugeot? Павінны мець med17... кіравання turbo мне сказалі, павінна быць ідэнтычная