Стар. 12 з 17 PrimaПерад ... 21011121314 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 111 да 120 161

Абмеркаванне: Kess v2, ці не?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rodcraft86
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    ад таго, што ен кажа, kessv2 завісае на 60 пісання, у той час як ktag 500 пісання, першы скідаецца з карціны ", калі не працуе" у той час як для другой замене працэсара

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Mr.Flash
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    118
    ? пытанне маркера.... некаторыя пісанні патрабуецца маркер, іншыя-няма....... таму вы не можаце? кажуць 60 пісанняў або 500 пісання , вы пу? сказаць, а не 60 маркер........ што можа адпавядаць 60 пісаньнях, ці ў тысячу пісання..... у залежнасці ад ecu, што вы пішаце!

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    я згодны ў поўным аб'еме, я генерализованной памылкова

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    апошнія клонаў, каб чытаць тое, што пішуць, яны не павінны мець больш маркераў.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Пьячэнцу
    Паведамленні
    181
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    апошнія клонаў, каб чытаць тое, што пішуць, яны не павінны мець больш маркераў.
    а ugoboss цяпер есць версіі kess v2 з маркерамі другаснай перапрацоўкі cio? на практыцы яны даюць вам інструмент для аднаўлення маркераў

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    гэта называецца карціны, пастаўляецца з адмысловым праграмным забеспячэннем і іголкі для пайкі на адваротным баку карты, але мне здаецца, што некаторыя не працуюць

вы, магчыма, заўседы, калі рэгламент дазваляе, зрабіць нейкі спіс з ecu, што kess стомленасць або нават не піша і чытае
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 12-04-2014 да 11:58

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Zac
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    Citazione Першапачаткова Напісаў rodcraft86 Visualizza Messaggio
    вы, магчыма, заўседы, калі рэгламент дазваляе, зрабіць нейкі спіс з ecu, што kess стомленасць або нават не піша і чытае
    было б вельмі цікава!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Citazione Першапачаткова Напісаў rodcraft86 Visualizza Messaggio
    гэта называецца карціны, пастаўляецца з адмысловым праграмным забеспячэннем і іголкі для пайкі на адваротным баку карты, але мне здаецца, што некаторыя не працуюць

Kess v2 клон у той час ен выяўляе toll больш стабільнай, усе залежыць ад якасці? платы, калі вы не жадаеце патрапіць у сітуацыю, каб зрабіць тэсты або тэсты пакладзецеся на абслугоўванне крамы ў рэжыме on-line forum..........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Mr.Flash
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    118
    есць асаблівыя выпадкі, дзе не выходзіць.............. напрыклад, апошнія antituning (я ? жылі vw імпарту абноўлены ў пачатку 2013 года, што не вы ? зрабіць) ... а таксама іншыя праблемы з pcr 2.1 audi 1.6 , абодва не былі прызнаныя для чытання. Не ? праблема друкаванай платы так як, гэта добра, і ўсе астатняе, толькі ў 2 выпадках кварталах, але яны разумеюць, што арыгінальны інструмент ? безумоўна, больш наперад.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Zac
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    Citazione Першапачаткова Напісаў audi sp Visualizza Messaggio
    затым усе ktag і я кажу, усе завісае пасля кучу праграм.. вы не верыце ў санкт - .....і што яны кажуць!
    але ты ўпэўнены ?? нават апошнія, што есць вакол без маркера ?

Стар. 12 з 17 PrimaПерад ... 21011121314 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •