Стар. 12 з 24 PrimaПерад ... 2101112131422 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 111 да 120 231
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    ...безумоўна, памылка тэс...? немагчыма, што адбудзецца тое, што вы кажаце, Эбу не можа? табе ціск не ўстаноўлены...чаму? не ведаеце, дзе перад ею шукаць!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    ок, Tidus, правільна 1cf404 і 1cc0b2.
    Як ? магчыма, што гэты абмежавальнік відаў гэтай памылкі? нават пасля таго, як я напісаў вам каля 2700 абаротаў ен меў mancamenti, як калі tagliasse чыстага паліва...
    pi? пазней паспрабую яе выпраўлення, у той жа час, калі я ўжываю таксама і іншыя парады, якія ты мне даў :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Citazione Першапачаткова Напісаў mariodarkblue Visualizza Messaggio
    ...безумоўна, памылка тэс...? немагчыма, што адбудзецца тое, што вы кажаце, Эбу не можа? табе ціск не ўстаноўлены...чаму? не ведаеце, дзе перад ею шукаць!
    be эфекты для 100mm3 дызельнага паліва ен интерполирует, не мае значэнне, а можа быць, прыбыў для інтэрпаляцыі

Citazione Першапачаткова Напісаў paolo159 Visualizza Messaggio
    ок, Tidus, правільна 1cf404 і 1cc0b2.
    Як ? магчыма, што гэты абмежавальнік відаў гэтай памылкі? нават пасля таго, як я напісаў вам каля 2700 абаротаў ен меў mancamenti, як калі tagliasse чыстага паліва...
    pi? пазней паспрабую яе выпраўлення, у той жа час, калі я ўжываю таксама і іншыя парады, якія ты мне даў :-)
    таму што гэтыя карты ставяцца крыло тэмпературы, а затым ? нармальна, паспрабуйце з карты правільныя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    *final fantasy...але з тым, што интерполирует?што яна ведае, што макс ціск, якое пу? даць ? 1600...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Tidus карту даказаная, і памылка знікла...цяпер не ад іп? няма праблем!
    прадастаўлення ? персанал, відавочна, маючы на ўвазе, што гэта карта soft, terr? cos? па крайняй меры, фінч? не выдаляю dpf, то мы бачым, наладзіць яе па-ранейшаму :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    і цяпер, крок у іншую 3d! давайце паглядзім, калі я магу даць і я свой уклад, каб адкрыць дадатковыя карты на edc16 :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    я б я цябе б вочы на сярэдняе адлегласць кожнай рэгенерацыі, cos? вы dimezzer? у працягу кароткага часу, то мне шчыра прамых ліній, далей абмежавальнік не падабаюцца, калі рухавік выходзіць з дыяпазону аптымальнай тэмпературы там павінен быць абмежавальнік дызель, у адваротным выпадку вы рызыкуеце разбіць ўсе...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Сандра нават мне вельмі падабаецца...хоць машына едзе добра, не робіць мяне спаць, сны спакойныя, не мець гэтыя абмежавальнікі...я наогул сон наадварот нават цягнуць прамой лініі на лім моманту я зразумеў, тыя, дызельнае паліва.
    Што крокам я рады даць на гэтыя абмежавальнікі? у 15/16% як вы думаеце, што можа быць добры рост?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Сандра, я спрабаваў выправіць lim IQ, унесшы крокам каля 15%..
    вы думаеце, што яны могуць працаваць такім чынам?

вось змены,
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 17-05-2013 ў 22:30

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Я адказваю...
    То...педаль мне не падабаецца...часткі занадта мала, і папытаеце занадта мала там, дзе трэба спытаць, пі?...
    egr ок
    lim пара...для мяне вы маглі б папрасіць больш
    першы IQ у ftemp...не ідзе...вы павысілі %...вы бачыце, што не вы ў іх разумееце працу: абмяжоўвае IQ у залежнасці ад тэмпературы, не мае сэнсу мадыфікаваць cos?, адрэдагуйце яго, толькі там, дзе трэба, cio? там, дзе раней быў да максімальных значэнняў, там калі ласка, увядзіце новыя значэння! я сення там стральба адной прамой лініі...школ...
    лямбда-выразы могуць прайсці
    карту пераўтварэнні НМ/IQ-чаму? вы з папраўкамі?не трэба...? ужо прасоўванне, каб 100mm3 і 50 кг пара
    выступленне двух іншых lim дызель...гл. вышэй...
    перадаплаты: вы далі палову максімальнай ступені, і, пачынаючы з 1000giri. і gi? з iq 35mm3....змяніць толькі апошні слупок, і дэталі ад 3000 абаротаў...
    час ўпырску..не мы...павялічваецца толькі апошні слупок...што 80mm3...і calcolali для 100mm3
    ніхто не турбо, ок...
    lim turbo, alzalo валасы
    prex rail не ідзе...павялічваецца ад абаротаў вышэй (паглынае магутнасць помпы л. с.) і iq больш высокія...скажам 60mm3
    lim rail: alzali валасы
    блакуе swirl, адкрытых у карту...я растлумачыў, як гэта зрабіць...

Стар. 12 з 24 PrimaПерад ... 2101112131422 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •