...безумоўна, памылка тэс...? немагчыма, што адбудзецца тое, што вы кажаце,Эбу не можа? табе ціск не ўстаноўлены...чаму? не ведаеце, дзе перад ею шукаць!
![]()
...безумоўна, памылка тэс...? немагчыма, што адбудзецца тое, што вы кажаце,Эбу не можа? табе ціск не ўстаноўлены...чаму? не ведаеце, дзе перад ею шукаць!
![]()
ок, Tidus, правільна 1cf404 і 1cc0b2.
Як ? магчыма, што гэты абмежавальнік відаў гэтай памылкі? нават пасля таго, як я напісаў вам каля 2700 абаротаў ен меў mancamenti, як калі tagliasse чыстага паліва...
pi? пазней паспрабую яе выпраўлення, у той жа час, калі я ўжываю таксама і іншыя парады, якія ты мне даў :-)
*final fantasy...але з тым, што интерполирует?што яна ведае, што макс ціск, якое пу? даць ? 1600...
Tidus карту даказаная, і памылка знікла...цяпер не ад іп? няма праблем!
прадастаўлення ? персанал, відавочна, маючы на ўвазе, што гэта карта soft, terr? cos? па крайняй меры, фінч? не выдаляю dpf, то мы бачым, наладзіць яе па-ранейшаму :-)
і цяпер, крок у іншую 3d! давайце паглядзім, калі я магу даць і я свой уклад, каб адкрыць дадатковыя карты на edc16 :-)
я б я цябе б вочы на сярэдняе адлегласць кожнай рэгенерацыі, cos? вы dimezzer? у працягу кароткага часу, то мне шчыра прамых ліній, далей абмежавальнік не падабаюцца, калі рухавік выходзіць з дыяпазону аптымальнай тэмпературы там павінен быць абмежавальнік дызель, у адваротным выпадку вы рызыкуеце разбіць ўсе...
Сандра нават мне вельмі падабаецца...хоць машына едзе добра, не робіць мяне спаць, сны спакойныя, не мець гэтыя абмежавальнікі...я наогул сон наадварот нават цягнуць прамой лініі на лім моманту я зразумеў, тыя, дызельнае паліва.
Што крокам я рады даць на гэтыя абмежавальнікі? у 15/16% як вы думаеце, што можа быць добры рост?
Сандра, я спрабаваў выправіць lim IQ, унесшы крокам каля 15%..
вы думаеце, што яны могуць працаваць такім чынам?
вось змены,
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 17-05-2013 ў 22:30
Я адказваю...
То...педаль мне не падабаецца...часткі занадта мала, і папытаеце занадта мала там, дзе трэба спытаць, пі?...
egr ок
lim пара...для мяне вы маглі б папрасіць больш
першы IQ у ftemp...не ідзе...вы павысілі %...вы бачыце, што не вы ў іх разумееце працу: абмяжоўвае IQ у залежнасці ад тэмпературы, не мае сэнсу мадыфікаваць cos?, адрэдагуйце яго, толькі там, дзе трэба, cio? там, дзе раней быў да максімальных значэнняў, там калі ласка, увядзіце новыя значэння! я сення там стральба адной прамой лініі...школ...
лямбда-выразы могуць прайсці
карту пераўтварэнні НМ/IQ-чаму? вы з папраўкамі?не трэба...? ужо прасоўванне, каб 100mm3 і 50 кг пара
выступленне двух іншых lim дызель...гл. вышэй...
перадаплаты: вы далі палову максімальнай ступені, і, пачынаючы з 1000giri. і gi? з iq 35mm3....змяніць толькі апошні слупок, і дэталі ад 3000 абаротаў...
час ўпырску..не мы...павялічваецца толькі апошні слупок...што 80mm3...і calcolali для 100mm3
ніхто не турбо, ок...
lim turbo, alzalo валасы
prex rail не ідзе...павялічваецца ад абаротаў вышэй (паглынае магутнасць помпы л. с.) і iq больш высокія...скажам 60mm3
lim rail: alzali валасы
блакуе swirl, адкрытых у карту...я растлумачыў, як гэта зрабіць...