Стар. 12 з 15 PrimaПерад ... 21011121314 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 111 да 120 172

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di goku
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    ня важныя, можна нават зварыць pinstrip, што вы далі ў пакаванні.
    Ps.. Але,egr у вас есць сумненні зачынены?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    шчыра, але паспрабуйце гэтую карту і дыягназ правяраць. Відавочна, ен таксама правярае, калі ваш дызель ? адмыкнутая, па меншай меры, трохі!

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Сення я спрабую ў бд, скрыжаванне ledita , атака, блок харчавання і стараюся..ps як доўга я павінен чакаць мы будзем пісаць? Я чую розныя меркаванні, на Edc 15 займае 2 мін., іншых не маю, паспрабуйце..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    не стаўце блокі харчавання, richi, што яны прынясуць табе скокаў напругі, пераканайцеся, што батарэя дае вам 12v і проста, каб напісаць, як правіла, на edc16c39 займае каля 2 хвілін, на edc 15 менш 30с. у любым выпадку не бойся, 16c39 не стварае праблем!

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Табе цікава, чаму? калі я зрабіў для чытання, я зрабіў выгляд, што прыйдзецца напісаць і мне ? выхад надпіс, што гэта можа заняць больш? 30 хвілін.. Дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    вось і мы..сення дзень выпрабаванняў.,я загрузіў карту з усімі зменамі,я перасек пальцы і пасля 1minuto і 30 секунд усе было скончана..(гэта і добра),я паспрабаваў р., з дыягназам уключаны,я пацвярджаю правільнасць закрыцця egr як ад кіравання, так і рэальныя ў працэнтах,але, як крокам я павінен сказаць, што я не знайшоў якіх-небудзь паляпшэнняў,я праверыў, ці справа? ўводзяць і мы праходзілі да 61м3 у 65m3..на практыцы не зразумееце,я спыніўся,я rimodificato карты педаль(і толькі тыя), даючы крокам значна(на 12%),але раз напісана, і я спрабаваў па-ранейшаму спыняюся ў 65m3..а ўсе ад таго, што абмежавальнік у мяне мод толькі да 350, або мы яшчэ што спыняе нас?ps сродкам, не паліць, такім чынам, на самай справе не ўпырсквае больш..
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 17-05-2013 ў 22:19

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    САРДЗІНІЯ
    Паведамленні
    114
    Citazione Першапачаткова Напісаў гоку Visualizza Messaggio
    DUCATO_6.rar

вось і мы..сення дзень выпрабаванняў.,я загрузіў карту з усімі зменамі,я перасек пальцы і пасля 1minuto і 30 секунд усе было скончана..(гэта і добра),я паспрабаваў р., з дыягназам уключаны,я пацвярджаю правільнасць закрыцця egr як ад кіравання, так і рэальныя ў працэнтах,але, як крокам я павінен сказаць, што я не знайшоў якіх-небудзь паляпшэнняў,я праверыў, ці справа? ўводзяць і мы праходзілі да 61м3 у 65m3..на практыцы не зразумееце,я спыніўся,я rimodificato карты педаль(і толькі тыя), даючы крокам значна(на 12%),але раз напісана, і я спрабаваў па-ранейшаму спыняюся ў 65m3..а ўсе ад таго, што абмежавальнік у мяне мод толькі да 350, або мы яшчэ што спыняе нас?ps сродкам, не паліць, такім чынам, на самай справе не ўпырсквае больш..
    Выбачайце, але карту крычы вы можаце прагледзець, postala і vediammo !!

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Citazione Першапачаткова Напісаў Dragonfly Visualizza Messaggio
    Выбачайце, але карту крычы вы можаце прагледзець, postala і vediammo !!
    ? пост № 22 гэтай дыскусіі..

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    тое..я перагледзеў ў поўным аб'еме карту,на самой справе, як кажа сандра я яшчэ два абмежавальніка крутоўнага моманту на мель у 345nm, што рахункі-320 залатых магчыма было, на самой справе ледзь-ледзь для таго, каб sentie што-то на палову гэтай велічыні,я іх перастаўленыя прыводзячы іх да 370nm(то мяжа іх abbassero пасля)..riallego mod файлаў і файлаў крычы..калі ў вас есць іншыя ідэі..дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 18-05-2013 ў 15:50

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    чорт, мы заблукалі, блок абмежавальнікаў зрабіць, жах, у дзень я спрабую падняць іх, я, cos? паглядзім, ці зможам мы зрабіць гэта пайсці...

Стар. 12 з 15 PrimaПерад ... 21011121314 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •