Стар. 12 з 42 PrimaПерад ... 2101112131422 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 111 да 120 ад 416

Абмеркаванне: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Так я не зразумеў, час пакідаю іх арыгіналы я іх rimodifico, як я іх змененыя з lanvecchia карту пераўтварэнні iq

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Tidus...то...modda толькі там, ДЗЕ ТРЭБА
    калі ў вас есць час, якія спыняюцца ў 70...паглядзець bp 165...
    ke фінал-40 70 100...
    і вы разлікі толькі час er 70 і 100...і тое ж самае для дасягнення... ps: мяне на fb

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    тады мае часы прыходзяць да 80mm3, тэарэтычна ecu интерполирует затым адкрыў бы bissogno раз паўтарыць, тое, што я прашу ?: ecu дазваляе мне прыбыць ўжо ў 100mm3 з 450nm крутоўнага моманту, як у карце пераўтварэнні, ці я ў любым выпадку спыніўся ад limiotatori дызельнага паліва з драйвера?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    тады мае часы прыходзяць да 80mm3, тэарэтычна ecu интерполирует затым адкрыў бы bissogno раз паўтарыць, тое, што я прашу ?: ecu дазваляе мне прыбыць ўжо ў 100mm3 з 450nm крутоўнага моманту, як у карце пераўтварэнні, ці я ў любым выпадку спыніўся ад limiotatori дызельнага паліва з драйвера?
    калі вы спытаеце педаль 500nm момант...экю, варта, перш чым праверыць, ці, калі іх абмежаваным лікам дзе-то...потым ідзе ў карту пераўтварэнні, і закон ke x 500 служаць 100mm3...ідзе ў карту час...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    ужо то ? праблема, я не зменены, няма абмежавальніка дызельнага паліва або пара, што гэта за драйвер, бо не ведаю іх, таму мой страх ? што гэтая аперацыя мне не спатрэбіцца, ammeno, што дастаткова змяніць абмежавальнік крутоўнага моманту ў драйверы, то есць "абмежавальнік максімальнага крутоўнага моманту"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    ды ну...тады ? легка абыйсці гэтую праблему...хай bp часоў залатых, і абнаўлення апошнія два слупка з часоў 70 і 100... экю creder? надаць 80, але яна ўпырсквае 100

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    і aggoingo, што, такім чынам, у гэтым выпадку я не павінен нават пайсці на змяненне карты крутоўнага моманту і педалі, бо, змяніўшы час рост ужо дызель не рабіць, лістапад яшчэ, затым рэтушы часы, u поўсць rail і турбонаддувом, і, вядома, авансаў, не дакранаючыся карты крутоўнага моманту, што, паколькі павелічэнне часу на 80mm3, які лічыць, надаць ne inietto 100, але потым, улічваючы, што на карту пераўтварэнні прыбыцця да 76mm3 я павінен ўсталяваць гэта значэнне ў 80mm3, спадзеючыся, што гэта не есць нейкі абмежавальнік дызель вакол выставіцца пад 80mm3

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    be ? ват што я зрабіў да гэтага часу, то гэта разважанне таксама пакласці карту пераўтварэнні iq 150cv ? бескарысна, ці я памыляюся?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Дакладнае...? я ей lim момант я сказаў бы вам, іх, як табе падабаецца...cos? вы кіраванне, прадастаўленне аўтамабіля

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    то зроблены спробы з карту толькі з карты пераўтварэнні зменены з 150 к.с., зразумела, не мяняе нічога, прыведзены значэння да 100m3 ў карту, а ў фесе я выяўляе максімальную колькасць ўводзяць у памеры 86.70mm3, паказанаму на 350 нм максімальнага крутоўнага, а затым, як у арыгінальнай карце, цяпер у мяне загружаецца і добра, то есць я пакідаю тую, для якой я мяркую, што я мог бы прывесці ўсе карты, пара залатых, павялічваючы толькі тыя нагрузкі parzializzati, каб атрымаць адказ больш аператыўна і працаваць толькі на час і авансавых плацяжоў, ціску ў рампы obbiattivo 1650 і прачытана 1604, мая радасць, інжэктар 3, па крайняй меры, выпраўляе ў 3.4mm3, дам чыстую з дадаткам спецыяльнага спадзеючыся, што гэта проста бруд, на самай справе-то borbottio да мінімуму, гэта робіць, але вельмі мала, амаль не заўважаюць

Стар. 12 з 42 PrimaПерад ... 2101112131422 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •