Так я не зразумеў, час пакідаю іх арыгіналы я іх rimodifico, як я іх змененыя з lanvecchia карту пераўтварэнні iq
Так я не зразумеў, час пакідаю іх арыгіналы я іх rimodifico, як я іх змененыя з lanvecchia карту пераўтварэнні iq
Tidus...то...modda толькі там, ДЗЕ ТРЭБА
калі ў вас есць час, якія спыняюцца ў 70...паглядзець bp 165...
ke фінал-40 70 100...
і вы разлікі толькі час er 70 і 100...і тое ж самае для дасягнення...ps: мяне на fb
![]()
тады мае часы прыходзяць да 80mm3, тэарэтычна ecu интерполирует затым адкрыў бы bissogno раз паўтарыць, тое, што я прашу ?: ecu дазваляе мне прыбыць ўжо ў 100mm3 з 450nm крутоўнага моманту, як у карце пераўтварэнні, ці я ў любым выпадку спыніўся ад limiotatori дызельнага паліва з драйвера?
ужо то ? праблема, я не зменены, няма абмежавальніка дызельнага паліва або пара, што гэта за драйвер, бо не ведаю іх, таму мой страх ? што гэтая аперацыя мне не спатрэбіцца, ammeno, што дастаткова змяніць абмежавальнік крутоўнага моманту ў драйверы, то есць "абмежавальнік максімальнага крутоўнага моманту"
ды ну...тады ? легка абыйсці гэтую праблему...хай bp часоў залатых, і абнаўлення апошнія два слупка з часоў 70 і 100...экю creder? надаць 80, але яна ўпырсквае 100
![]()
і aggoingo, што, такім чынам, у гэтым выпадку я не павінен нават пайсці на змяненне карты крутоўнага моманту і педалі, бо, змяніўшы час рост ужо дызель не рабіць, лістапад яшчэ, затым рэтушы часы, u поўсць rail і турбонаддувом, і, вядома, авансаў, не дакранаючыся карты крутоўнага моманту, што, паколькі павелічэнне часу на 80mm3, які лічыць, надаць ne inietto 100, але потым, улічваючы, што на карту пераўтварэнні прыбыцця да 76mm3 я павінен ўсталяваць гэта значэнне ў 80mm3, спадзеючыся, што гэта не есць нейкі абмежавальнік дызель вакол выставіцца пад 80mm3
be ? ват што я зрабіў да гэтага часу, то гэта разважанне таксама пакласці карту пераўтварэнні iq 150cv ? бескарысна, ці я памыляюся?
Дакладнае...? я ей lim момант я сказаў бы вам, іх, як табе падабаецца...cos? вы кіраванне, прадастаўленне аўтамабіля![]()
то зроблены спробы з карту толькі з карты пераўтварэнні зменены з 150 к.с., зразумела, не мяняе нічога, прыведзены значэння да 100m3 ў карту, а ў фесе я выяўляе максімальную колькасць ўводзяць у памеры 86.70mm3, паказанаму на 350 нм максімальнага крутоўнага, а затым, як у арыгінальнай карце, цяпер у мяне загружаецца і добра, то есць я пакідаю тую, для якой я мяркую, што я мог бы прывесці ўсе карты, пара залатых, павялічваючы толькі тыя нагрузкі parzializzati, каб атрымаць адказ больш аператыўна і працаваць толькі на час і авансавых плацяжоў, ціску ў рампы obbiattivo 1650 і прачытана 1604, мая радасць, інжэктар 3, па крайняй меры, выпраўляе ў 3.4mm3, дам чыстую з дадаткам спецыяльнага спадзеючыся, што гэта проста бруд, на самай справе-то borbottio да мінімуму, гэта робіць, але вельмі мала, амаль не заўважаюць