вы дакладна турбіна на гэтых ? кіраванне механіка, то нічога не карты ў ecu
існуюць два біта, якія абмяжоўваюць максімальным ціскам, роўным 1,5 бар, але калі не апрацоўваць рухавік не трэба дакранацца да іх
вы дакладна турбіна на гэтых ? кіраванне механіка, то нічога не карты ў ecu
існуюць два біта, якія абмяжоўваюць максімальным ціскам, роўным 1,5 бар, але калі не апрацоўваць рухавік не трэба дакранацца да іх
Вы мне казалі, нават мой механік, вы ведаеце, мне што-небудзь сказаць на фізічныя змены, каб турбіна?
Sanjoe знайсці іншы калектар, атрымаць 1749 і працы, але калі вы ўсе абсталяваная nn нічога не c'? шмат працаваць, змяняць і адаптаваць!!! Але тым не менш вынікі бачныя !! Я зрабіў, і я магу гарантаваць, што гэта сапраўды варта!! Але гэта зойме нейкі але!!
Вялікі пост і вялікі дух форуму, дзякуй усім
дзякуй,дух форуму ? менавіта гэта,дарэчы, калі што-то не ведаеш,калі есць прычыны з іншымі людзьмі, мы да прыбыцця![]()
такім чынам, ок, для каэфіцыента пераўтварэння rail, рахункі мне вяртаюцца. замест таго, каб тыя, turbo ? калі moltiplico 192 x 14 і аднімання 1 да 1000 прыкладна атмасфернага ціску я атрымліваю больш за 1,7 бар магчыма, што ад золата, як cos? высокая? Няма ў мяне пад рукой машыны, каб зрабіць часопіс з картай-крычы.
Гаворка авансаў.....паказаны драйверамі (ен павінен быць iniez парз (Map, 1)? адзінае, правільна? ад BP, мне здаецца, уключыць толькі да 3333 колаў, але з высокім IQ. я памыляюся, ці c'? ne p? перад пракручваючы ў 2d, дзе будзе працаваць з абароты да 5000 аб / мін і iq pi? нізкія. ідуць moddate усе і 2 не так?
Я хацеў бы падзяліцца маім вопытам, на 70 рэзюмэ, так як уладальнік і давайце пачнем з таго, што time inj не гаворыцца, наадварот, што ці два абмежавальніка роўныя не патрэбныя, што педалі ідуць mod роўныя, што ціску ў рампы ў вас адзін біт, як абмежавальнік.
тады для prex rail ? тое, што ecm называецца inirzione parzializzato map1 адзін адрас 68592 у 68650 знаходзіцеся лім з prex rail на аснове prex turbo,da68ada у 68b58 знаходзіцеся lim prex rail ў залежнасці ад тэмпературы дызельнага паліва, а затым усе адрасы 68562 знаходзіцеся знакаміты адзін біт, што alzandolo вы не павінны, каб пайсці ў адмову, каб prex rail занадта высокая