Старонка 110 з 111 PrimaПерад ... 1060100108109110111 АпошняеUltima
Вынікі ад 1,091 да 1,100 у 1107
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fede78 Visualizza Messaggio
    6748E prailrefmaximum абмежаванай value eeprom*2 -100
    674BE lim rail f (boost) eeprom * 7.51
    67946 не ведаю
    675BE ціск ў рампы
    67A06 lim rail (тэмпература дызельнага паліва) я змяніў усю карту
    677BE не ведаю.. і я не чапаў

затым я б сказаў
    605BA rail max pressure
    655D4 онлайн HPUb1 - Rail pressure upper bound
    655D8 онлайн HPUb2 - Rail pressure upper bound

Аднак вы бачыце, што я ўцякаў якой-то біт, што замест таго, на карце мичелл зменены.
    Таксама маючы сваю кропку 1065P351 я прыняў гэта як аснову і зрабіў некаторыя змены, не маючы часу, каб зразумець, што біты былі
    Дапусцім, што так, як гэты файл працуе на 1400 бар, змяняючы 67A06 і 674BE замест мяне ідзе ў 1600 бар без памылак
    Тады не ведаю, калі патрэбен яшчэ і рэгулятар ціску 90 л. с. або, калі функцыі нават лепш, чым у 70 конскіх сіл. Я тое 90cv разам на флейце (гэта займае мадыфікацыі з t для вяртання паліва)
    Humm...я да гэтага часу не магу спампаваць..
    прабач, але абмежавальнік ў рампы, то пасля ў рампы, тое, што называюць у лінейцы вы змянілі? у 677de

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    і 674be ты падняў увесь? канцы высокіх у 199..ты тыпу дзверы ў 214?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    прабачце, але калі на вуліцы 85cv (cos? кажуць,....) я врі ў табліцы значэнне max = 192, значыць 192x14,5=2784 - 1000 = 1784mbar......не p? занадта шмат?
    Прывітанне erre, тыя каштоўнасці, звязаныя з змянянай геаметрыяй vgt..192= 75%...усе зачынена

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    У любым выпадку гэтыя карты лямбда-павінны прыйсці змяншэння праўда?
    Я павінен сказаць дзякуй, нават мішэль, які, прымаючы сігнал ад гэтай карце размешчана я зрабіў некаторыя змены, і мне ўдалося змяніць маю карту і здымаць на 1600 бар, што ў маіх тэстах некалькі гадоў ціск падымалася і апускалася, і выразаць..
    Файл размясціў мішэль, аднак, адсутнічае абмежавальнік rail ў залежнасці ад тэмпературы дызельнага паліва.
    У мяне рухавік 70 л. с., флейта і рэгулятар 90 л. с., інжэктар, 95 л. с. і BV35 (цяпер працуе на 1.2 бар)
    Бачыў, што ў мяне цяпер ёсць перепускного клапана, які кіруе геаметрыяй, калі я пастаўлю ў любым выпадку кран можа падняцца ціск, як гэта робяць на kp35 арыгінал няма? па меншай меры, 1.5 бар павінна трымаць?
    Вера, але турба у 90 або 95, ( я не ведаю, роўныя ці яны) маюць той жа цокаль 70??
    у маёй 70 turbo гульня( слуп...лапаткі тычацца слімак!!) і я павінен змяніць яго..., што нам надзець??
    Лямбда, або afr, на марелли, павінны быць зніжаны..., чым трэба зразумець, з часопіса!!;-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў bob125 Visualizza Messaggio
    Вера, але турба у 90 або 95, ( я не ведаю, роўныя ці яны) маюць той жа цокаль 70??
    у маёй 70 turbo гульня( слуп...лапаткі тычацца слімак!!) і я павінен змяніць яго..., што нам надзець??
    Лямбда, або afr, на марелли, павінны быць зніжаны..., чым трэба зразумець, з часопіса!!;-)
    Павінна быць такі ж атакі, улічваючы, што галоўка ідэнтычная, такім чынам, супадае зборніка, магчыма, давядзецца мяняць трубы, пагрузкі/разгрузкі, турбінныя алею і, пры неабходнасці, зварыць труба выхлапнога газу, калі не знойдзеш, я табе кажу гэта таму, што на маім 1.3 я зрабіў змены, як гэта, але з турбінай, вытворны ад рухавіка 1.6 джульета
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    І турба 90 л. с. павінен быць зменены шляхам ўстаноўкі перепускного клапана, які кіруе геаметрыяй, то ёсць, каб памяняць вадзяной шланг і трубка вяртання турба. Калектар не чапаць.
    Я хацеў паставіць на GTB1549, што, калі я не памыляюся, усталёўваючы 2.0 кандыцыянерам, адліванымі дыскамі... толькі тое, што іх трэба трахаць, каб змяніць выпускны калектар... але я думаю, гэта быў бы бязлітасны!
    Трэба сказаць, што адзін раз зрабіў працу ў выпадку, turbo 2.0 і занадта вялікі... вы маглі б таксама паставіць турба на 1.6 mjt, які павінен мець такую ж отбортовку

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    І турба 90 л. с. павінен быць зменены шляхам ўстаноўкі перепускного клапана, які кіруе геаметрыяй, то ёсць, каб памяняць вадзяной шланг і трубка вяртання турба. Калектар не чапаць.
    Я хацеў паставіць на GTB1549, што, калі я не памыляюся, усталёўваючы 2.0 кандыцыянерам, адліванымі дыскамі... толькі тое, што іх трэба трахаць, каб змяніць выпускны калектар... але я думаю, гэта быў бы бязлітасны!
    Трэба сказаць, што адзін раз зрабіў працу ў выпадку, turbo 2.0 і занадта вялікі... вы маглі б таксама паставіць турба на 1.6 mjt, які павінен мець такую ж отбортовку
    Вы сапраўды маюць такі ж фланец, змяненне не настолькі жорсткай ce ахвяраваць зборніка ўзяў у руінах, і сваривая фланец turbo вышэй, і змяніць разгрузкі і decatalizzarlo, як я зрабіў
    Алекс

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Але змены ў перепускной мог бы зрабіць я..я павінен зрабіць спецыяліст?
    шланг для вады??...у 70 не вады...можа быць, то ў 90 вы??!!
    трубка вяртання турба так?

я спадзяюся, што не пойдзем на вуліцу, ot

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў bob125 Visualizza Messaggio
    Але змены ў перепускной мог бы зрабіць я..я павінен зрабіць спецыяліст?
    шланг для вады??...у 70 не вады...можа быць, то ў 90 вы??!!
    трубка вяртання турба так?

я спадзяюся, што не пойдзем на вуліцу, ot
    Я лічу, што вера мае намер алюмініевай трубы вады, якая ідзе для падлучэння цеплаабменніка, трубкі вяртанне будзе труба, якая знаходзіцца пад турба для зліву алею lubbrificazione ў блоку цыліндраў рухавіка
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Вы, вадаправод, у ўвазе таго, што ідзе ў цеплаабменнік, і, як шланг вяртання алею ад турбіны ў блок цыліндраў.
    Цяпер, што мне прыходзіць на розум, я таксама замяніў трубкі падачы алею турбіны.

Старонка 110 з 111 PrimaПерад ... 1060100108109110111 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •