Я спрабую risostemaRe усё і зрабіць іншыя тэсты, у надзеі як раз добрая =)
Я спрабую risostemaRe усё і зрабіць іншыя тэсты, у надзеі як раз добрая =)
Tranky інфа,я ўбачыў, што ў файле, які табе напісаў, ты модом ў карты, педалі, нават крывыя 4750 і 5000 абаротаў...ад золата, былі ўсталяваныя вельмі нізкія, я думаў, таму што рухавік не павінен "дабрацца"да гэтых абаротаў.я памыляюся? Я яшчэ не спрабаваў на вуліцы, але пасля 4500 не павінна ўмешвацца абмежавальнік? Мы на чырвонай зоны тахометра*****unque ў наступным часопісе застануся нават гэта
Я змяніў ўсім дыяпазоне абаротаў для павышэння IQ..
Пазней я бачу твой апошні мод, і я бачу цябе руку.
Прабачце, але ў мяне было шмат працы ў гэтыя дні, і я бачыў, і адказаў больш з тэлефона, не магу паглядзець файл і лог
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
Такім чынам невялікі справаздачу пра свой апошні крок..
Карту час ужо разлічваецца для 90mm3 так што добра, што гэта крычы.
Карты лямбда, ты занадта доўга stechio.. трэба змяняць ТОЛЬКІ з 1500rpm у канцы абаротаў і вышэй, у адваротным выпадку вы рызыкуеце паліць з месца або, што яшчэ горш, што я зарэжу цябе на стартар.
Ціску ў Рампы (3 карты) вы змянілі біт не ведаю, з якой палітыкі.. Трэба або пакінуць, КАБ бачылі, што гэта ўжо разлічана, каб 90mm3 або павялічваецца ад 81 да 100 (bp на карце, фіксаваныя) да 1650, а не ад 88 да 100 да 1650, як ты..
Абмежавальнікі Rail ок
ВГТ (6 карт), каб дазволіць вам добра ў дадзены момант..
Турба не хапае 2 карт..
Абмежавальнікі крутоўнага моманту, няправільных.. топ павінен быць 10000, а ты паставіў 10280 і іншых пакінуць у 5000
Іншыя карты педалі ідуць добра..
Загрузка файла з driver, што я сказаў вышэй.. калі ласка, праверце, як сказаў, пры неабходнасці і пошты вынік з часопіса.
Па-мойму ідзе адмыкнутая якой-то біт у іншым месцы, каб дабрацца да 90mm3 але паспрабуйце спачатку з тым, як вызначаецца і г. д.. затым пераходзім да наступнага кроку..
Калі не каліброўкі карты ў драйвера гэта скачок у невядомасць!
Daje Правільна.. я ведаю, упэўнены, што ты і ты ўжо ў добрае месца!![]()
switing63 але калі банкір ?
я рэкамендую цябе загрузіць драйвер 235_509.. я бачыў, што цябе значна больш карт у каталогу, і, здаецца, ужо амаль яго!
Прывітанне, хлопцы, я працую на карту ў адпаведнасці з вашымі рэкамендацыямі, але ў мяне ёсць сумневы на гэты конт: tranky, дзе вы кажаце, пакіньце на біт ад мяне закрануў у чыгуначных карт, ты маеш ў вр, што я прынёс у 9000?кропка супыну спыняе да 7000 няправільна наладзіў для 9000?такім чынам, не разлічана на 70 мм3? ты кажаш мне даць крокам ад 81 да 100 прыводзіць прэс-1650 бар,перш чым гэтыя біты пакінуць?не трэба злучэнне, каб палегчыць ўздым ціску?
Я зафіксаваў лямбда (адна была модом ад 0 rmp я не зразумеў, як я гэта зрабіў)
Я пакінуў карты vgt, што павінны быць тыя, што драйвер называецца "ціску турба (4)" і " ціск турбо #1 (2) пацвярджаеце?
Іншыя 2 карты turbo, што вы кажаце, я сумую я не знайшоў, шчыра, але заўтра вы будзеце выглядаць лепш.
Я усталяваў абмежавальнікі, якія былі ў 10280 (злачынец Толькі што з defap ён выцягнуў на абмежавальнік) давёўшы яго да 10000, як я пакінуў часова іншым на вышыні 5000, што павінны быць ньютан праўда?калі б яны былі мм3 не ўводзілі 70 серыі...
Я модом абмежавальнік, які прывёў switing63, я спадзяюся, што зрабіў правільна.
Я заўважыў, то карты, якія, здаецца, абмежавальнікі ідучы за адрасы 1fb6ee і 1fb486 вы выпадкова не ведаеце, калі яны ёсць? на Вр ўяўляецца абаротаў у хвіліну і Nw.
Прыкладаю файл, які, аднак, я павінен яшчэ скончыць, каб сумневу, згаданых вышэй. дзякуй wagliù!90mm3 ultima.rar
Хлопцы, але я думаў, чытаючы розныя пасады вялікія манро, калі з часопіса, мне здаецца, чытаць 1000 або 1100 мг паветра на максімум і здымаем з afr 14,7 б абмежаванні па iq, улічваючы, што з 1000 мг / 14,7 = 68,02 мг дызельнага паліва, г. зн. каля 80 мм3, у той час як для 1100 будзе каля 88 больш або менш...з часопіса, памятаю толькі нейкі piccata да 1100 мг што б мне пераадолець значна 80 мм3, калі ўсё пойдзе па плане. У канцы тыдня зрабіць часопіс больш падрабязна, магчыма, гэта менавіта лямбда, або, хутчэй за ўсё, нават лямбда-рэгуляванне
То..
Улічваючы, што для IQ 90mm3 павелічэнне 50bar ты робіш гэта, каб пазбегнуць абалонак флейты на высокіх абарачэннях, і для таго, каб рабіць якія-небудзь змены на авансы, каб даць што-то больш, дзе хочаш/можаш пакурыць, падманваючы толькі ў планшэт ecu (у агульным пасля 80% ад педалі і ад якой-то ступені больш, каб зрабіць ўсплёск, калі вы выявіце малочніца змены ў сярэдзіне капусты!!!!)
Калі ты выпадку, калі ў табліцы, на карце вы люстраныя значэння ад 50mm3 да 70mm3 врі ў 1600bar.. падумайце пра гэта...
Павелічэнне bp-rail дасягнення 90mm3 рэкамендуецца прадбачыць 5mm3 запыт rail для верхняй так, што помпа мае поўнай нагрузкі на выкананне запыту iq ўжо ў працы, а не ў момант запыту (ад часопіса, вы ўбачыце, што ў рампы не прыходзіць на запыт, у той момант iq і, такім чынам, крадзеш час)
як я ўжо казаў, ад 50 да 90 мм3 карту rail вы ўсталюеце макс prx-рэйку 1650 і інтэрпаляцыі ад 1600 гадзін у 50mm3 да 90mm3 і так ты зрабіў rail ad-hoc!
За каментар rail раней я няправільна прачытаць файл, я думала, ён у 90mm3.. даруй мяне!
Ціск турбо ты даў амаль 1,7 бар нагрузка.. ўпэўнены, што вытрымае турбіна на гэта ціск? Што турбіна горы ?
Праверце карты педаль, што вы змянілі ў 5000rpm некаторых крывых, выдатных ад іншых карт, правер яшчэ раз з-за драйвераў якіх-небудзь абмежавальнікі, якія былі раскіданыя і там (я думаю).. дзён таму мне давялося з edc16 альфа 150cv, і я знайшоў мора абмежавальнікі, каб падняць..
Паспрабуйце змяніць, як сказаў, шукае іншыя абмежавальнікі, пакінуць лямбду і паглядзець добра, і турба.. зарадка і logga і пошты, карты і часопісы![]()