Старонка 11 з 18 PrimaПерад ... 910111213 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 101 да 110 па 178

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Я спрабую risostemaRe усё і зрабіць іншыя тэсты, у надзеі як раз добрая =)

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Tranky інфа,я ўбачыў, што ў файле, які табе напісаў, ты модом ў карты, педалі, нават крывыя 4750 і 5000 абаротаў...ад золата, былі ўсталяваныя вельмі нізкія, я думаў, таму што рухавік не павінен "дабрацца"да гэтых абаротаў.я памыляюся? Я яшчэ не спрабаваў на вуліцы, але пасля 4500 не павінна ўмешвацца абмежавальнік? Мы на чырвонай зоны тахометра*****unque ў наступным часопісе застануся нават гэта

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Я змяніў ўсім дыяпазоне абаротаў для павышэння IQ..
    Пазней я бачу твой апошні мод, і я бачу цябе руку.
    Прабачце, але ў мяне было шмат працы ў гэтыя дні, і я бачыў, і адказаў больш з тэлефона, не магу паглядзець файл і лог
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Такім чынам невялікі справаздачу пра свой апошні крок..
    Карту час ужо разлічваецца для 90mm3 так што добра, што гэта крычы.
    Карты лямбда, ты занадта доўга stechio.. трэба змяняць ТОЛЬКІ з 1500rpm у канцы абаротаў і вышэй, у адваротным выпадку вы рызыкуеце паліць з месца або, што яшчэ горш, што я зарэжу цябе на стартар.
    Ціску ў Рампы (3 карты) вы змянілі біт не ведаю, з якой палітыкі.. Трэба або пакінуць, КАБ бачылі, што гэта ўжо разлічана, каб 90mm3 або павялічваецца ад 81 да 100 (bp на карце, фіксаваныя) да 1650, а не ад 88 да 100 да 1650, як ты..
    Абмежавальнікі Rail ок
    ВГТ (6 карт), каб дазволіць вам добра ў дадзены момант..
    Турба не хапае 2 карт..
    Абмежавальнікі крутоўнага моманту, няправільных.. топ павінен быць 10000, а ты паставіў 10280 і іншых пакінуць у 5000
    Іншыя карты педалі ідуць добра..
    Загрузка файла з driver, што я сказаў вышэй.. калі ласка, праверце, як сказаў, пры неабходнасці і пошты вынік з часопіса.
    Па-мойму ідзе адмыкнутая якой-то біт у іншым месцы, каб дабрацца да 90mm3 але паспрабуйце спачатку з тым, як вызначаецца і г. д.. затым пераходзім да наступнага кроку..
    Калі не каліброўкі карты ў драйвера гэта скачок у невядомасць!
    Daje Правільна.. я ведаю, упэўнены, што ты і ты ўжо ў добрае месца!

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    switing63 але калі банкір ?

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    я рэкамендую цябе загрузіць драйвер 235_509.. я бачыў, што цябе значна больш карт у каталогу, і, здаецца, ужо амаль яго!

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Прывітанне, хлопцы, я працую на карту ў адпаведнасці з вашымі рэкамендацыямі, але ў мяне ёсць сумневы на гэты конт: tranky, дзе вы кажаце, пакіньце на біт ад мяне закрануў у чыгуначных карт, ты маеш ў вр, што я прынёс у 9000?кропка супыну спыняе да 7000 няправільна наладзіў для 9000?такім чынам, не разлічана на 70 мм3? ты кажаш мне даць крокам ад 81 да 100 прыводзіць прэс-1650 бар,перш чым гэтыя біты пакінуць?не трэба злучэнне, каб палегчыць ўздым ціску?
    Я зафіксаваў лямбда (адна была модом ад 0 rmp я не зразумеў, як я гэта зрабіў)
    Я пакінуў карты vgt, што павінны быць тыя, што драйвер называецца "ціску турба (4)" і " ціск турбо #1 (2) пацвярджаеце?
    Іншыя 2 карты turbo, што вы кажаце, я сумую я не знайшоў, шчыра, але заўтра вы будзеце выглядаць лепш.
    Я усталяваў абмежавальнікі, якія былі ў 10280 (злачынец Толькі што з defap ён выцягнуў на абмежавальнік) давёўшы яго да 10000, як я пакінуў часова іншым на вышыні 5000, што павінны быць ньютан праўда?калі б яны былі мм3 не ўводзілі 70 серыі...
    Я модом абмежавальнік, які прывёў switing63, я спадзяюся, што зрабіў правільна.
    Я заўважыў, то карты, якія, здаецца, абмежавальнікі ідучы за адрасы 1fb6ee і 1fb486 вы выпадкова не ведаеце, калі яны ёсць? на Вр ўяўляецца абаротаў у хвіліну і Nw.
    Прыкладаю файл, які, аднак, я павінен яшчэ скончыць, каб сумневу, згаданых вышэй. дзякуй wagliù!90mm3 ultima.rar

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Хлопцы, але я думаў, чытаючы розныя пасады вялікія манро, калі з часопіса, мне здаецца, чытаць 1000 або 1100 мг паветра на максімум і здымаем з afr 14,7 б абмежаванні па iq, улічваючы, што з 1000 мг / 14,7 = 68,02 мг дызельнага паліва, г. зн. каля 80 мм3, у той час як для 1100 будзе каля 88 больш або менш...з часопіса, памятаю толькі нейкі piccata да 1100 мг што б мне пераадолець значна 80 мм3, калі ўсё пойдзе па плане. У канцы тыдня зрабіць часопіс больш падрабязна, магчыма, гэта менавіта лямбда, або, хутчэй за ўсё, нават лямбда-рэгуляванне

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Хлопцы, але я думаў, чытаючы розныя пасады вялікія манро, калі з часопіса, мне здаецца, чытаць 1000 або 1100 мг паветра на максімум і здымаем з afr 14,7 б абмежаванні па iq, улічваючы, што з 1000 мг / 14,7 = 68,02 мг дызельнага паліва, г. зн. каля 80 мм3, у той час як для 1100 будзе каля 88 больш або менш...з часопіса, памятаю толькі нейкі piccata да 1100 мг што б мне пераадолець значна 80 мм3, калі ўсё пойдзе па плане. У канцы тыдня зрабіць часопіс больш падрабязна, магчыма, гэта менавіта лямбда, або, хутчэй за ўсё, нават лямбда-рэгуляванне
    Спачатку вызначыце, на ЎСІХ картах IQ, разблакаваць абмежавальнікі, а потым у канцы робіць часопіс стабільнасці ў АФРЫЦЫ, каб дасягнуць IQ.. step by step!
    Я бачу карту прама зараз і я адкажу на астатнія пытанні хутка

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    То..
    Улічваючы, што для IQ 90mm3 павелічэнне 50bar ты робіш гэта, каб пазбегнуць абалонак флейты на высокіх абарачэннях, і для таго, каб рабіць якія-небудзь змены на авансы, каб даць што-то больш, дзе хочаш/можаш пакурыць, падманваючы толькі ў планшэт ecu (у агульным пасля 80% ад педалі і ад якой-то ступені больш, каб зрабіць ўсплёск, калі вы выявіце малочніца змены ў сярэдзіне капусты!!!!)
    Калі ты выпадку, калі ў табліцы, на карце вы люстраныя значэння ад 50mm3 да 70mm3 врі ў 1600bar.. падумайце пра гэта...
    Павелічэнне bp-rail дасягнення 90mm3 рэкамендуецца прадбачыць 5mm3 запыт rail для верхняй так, што помпа мае поўнай нагрузкі на выкананне запыту iq ўжо ў працы, а не ў момант запыту (ад часопіса, вы ўбачыце, што ў рампы не прыходзіць на запыт, у той момант iq і, такім чынам, крадзеш час)
    як я ўжо казаў, ад 50 да 90 мм3 карту rail вы ўсталюеце макс prx-рэйку 1650 і інтэрпаляцыі ад 1600 гадзін у 50mm3 да 90mm3 і так ты зрабіў rail ad-hoc!
    За каментар rail раней я няправільна прачытаць файл, я думала, ён у 90mm3.. даруй мяне!
    Ціск турбо ты даў амаль 1,7 бар нагрузка.. ўпэўнены, што вытрымае турбіна на гэта ціск? Што турбіна горы ?
    Праверце карты педаль, што вы змянілі ў 5000rpm некаторых крывых, выдатных ад іншых карт, правер яшчэ раз з-за драйвераў якіх-небудзь абмежавальнікі, якія былі раскіданыя і там (я думаю).. дзён таму мне давялося з edc16 альфа 150cv, і я знайшоў мора абмежавальнікі, каб падняць..
    Паспрабуйце змяніць, як сказаў, шукае іншыя абмежавальнікі, пакінуць лямбду і паглядзець добра, і турба.. зарадка і logga і пошты, карты і часопісы

Старонка 11 з 18 PrimaПерад ... 910111213 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •