Старонка 11 з 18 PrimaПерад ... 910111213 ... АпошняеUltima
Вынікі 101-110 з 175
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў switing63 Visualizza Messaggio

Выкажам здагадку, што датчык MAF паказвае мне значэнне 630 мг/цыкл пры 2000 абарачэннях у хвіліну, а затым, гледзячы ў карты, курыш ці lamdba значэнне, якое адпавядае як 1330 разлік на тое, што гэта прыводзіць 1,33*14,5=19,285 і, адпаведна, калі мы дзелім 630 на 19,285 = 32,67 ўжо мм3, а не мг дызельнага паліва
    няправільна...калі вы падзеліце мг паветра для афрыкі ў выніку разліку заўсёды мг, такім чынам, вага дызельнага паліва.
    у edc16c працуюць у мм3, то аб'ём для пераўтварэння дызельнага паліва ад мг у мм3 выкарыстоўвае пераўтварэнне 0,85.
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў switing63 Visualizza Messaggio
    Прабач, што карыстаюся тваёй кампетэнцыі, але гэтая карта таксама прысутнічае ў EDC16c8?
    вы edc16c8 і c39 вельмі падобныя.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    вы edc16c8 і c39 вельмі падобныя.
    У мяне мала часу сёння і заўтра, але гэта я...я ўсё 2 у машынах сямейства гэтых ecu і с8 адрозніваецца ад c39 толькі для кіравання dpf, мне здаецца.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    400cc паветра x 1.293 = 517.2 мг паветра ў цыліндр. Цяпер я сказаў, што на 68 (=80mm3) x14.7 = 999.6 i мг паветра, неабходныя для падтрымання afr. 999.6/517.2 = 1,92 бар ціск, неабходнае для сціску 999.6 мг паветра ў цыліндр. Калі турбіна вытрымае гэты ціск, мы можам пачаць модынг карты, turbo d гэта мяжа. Калі мы не робім адзін крок за адзін раз карта сканчаецца ў 2020 годзе....што ўжо мы не можам сядзець увесь дзень на форуме....

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    р у разлік, не майце на ўвазе, VE..
    акрамя таго, калі таксама ж, як і вышэй было на 100% трэба ў любым выпадку sotrarre на разлік атмасфернага ціску і шчыльнасці ў залежнасці ад ціску той жа тэмпературы, вільготнасці..і г. д..і г. д...
    спадзявацца толькі на maf.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    у асноўным разлікі ідуць добра да пэўнага моманту.
    акрамя гэтага патрэбен вопыт,палітыка,веды,і г. д....
    1,9 бар+1 банкаматаў сапраўды шмат для gt1544v крычы..

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    у асноўным разлікі ідуць добра да пэўнага моманту.
    акрамя гэтага патрэбен вопыт,палітыка,веды,і г. д....
    1,9 бар+1 банкаматаў сапраўды шмат для gt1544v крычы..
    Колькі можа вытрымаць па-твойму, гэтая турбіна? Аднак скажы мне, што гэта шлях, які цяпер пазбягае мяне...дзякуй. я ведаю, што ёсць, гэта нармальна з вылічэннямі, але даўно страціў сярод усіх заўсёды, каб даведацца, калі і паглядзім, колькі мы змаглі зрабіць, піць я дэльта, не паліць занадта....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Хлопцы, робячы інтэрнэт-пошук, дэльта павінна адпавядаць garrett 803956,манро, вы будзеце блытаць з турбінай на 1.6 Пежо.Я спрабую зрабіць некаторыя даследаванні, каб знайсці характарыстыкі такога турба, хоць я чытаў, што гэтыя турбіны ўжо працуюць пры высокіх цісках ад золата, каб кампенсаваць паніжэнне ступені сціску, што мае 1.6 mjt па параўнанні з 1.9... таму павінны, на мой погляд, вытрымае, па меншай меры, трохі больш.абнаўленне заўтра з вынікамі пошуку

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Колькі можа вытрымаць па-твойму, гэтая турбіна? Аднак скажы мне, што гэта шлях, які цяпер пазбягае мяне...дзякуй. я ведаю, што ёсць, гэта нармальна з вылічэннямі, але даўно страціў сярод усіх заўсёды, каб даведацца, калі і паглядзім, колькі мы змаглі зрабіць, піць я дэльта, не паліць занадта....
    для таго, каб даведацца, колькі ціску трымае gtb1144z мы хацелі б compressor map гэта адзіны спосаб быць упэўненым, каб ведаць, як далёка вы можаце націснуць press..***** unque, калі ласка, памятайце, што ціск толькі адна рэч адносная, калі вы бераце турбіны smart напрыклад, ці з'яўляецца помпа 3bar дасць усё роўна менш паветра ў аб'ём/вага турбіны fiat coupe turbo T3 ў бар...проста каб зразумець, што я маю на ўвазе...дарэчы, вось спасылка

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    груба кажучы Ve не што іншае, што якасць паветра ў рэальным, што рухавік ingurgità адзін раз, што ён прайшоў праз паветраны фільтр,трубаправоды,паветраводы, клапаны і г. д.....як правіла, па 2 клапана на цыліндр(гэта атмасферны або турба у фазе ўсмоктвання ў адно і тое ж) мы ў Ве каля 80-85%,на 4-клапана падымаецца да 90-95% гэта значыць, што ў выпадку з 1,6 л або 1600 куб. см з Ве на 95% у цыліндр, замест таго, каб было 400 паветра ёсць 380 куб. см паветра.

Старонка 11 з 18 PrimaПерад ... 910111213 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •