-
мне ? я думаю, гэта здарылася па віне праграмнага забеспячэння, што ен упаў падчас запісу. Як толькі адноўлена, сумоўе з эбу і перапісаць усе ок.
-
АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF)
мне на 159 у канцы чытання не даў мне звычайную працэдуру выключыць рамках пачакайце, уключыце карціну...але потым ен захоўваецца без праблем,затым на той жа машыне, пішу карту і не ідзе,я пішу арыгінал і ідзе,я пішу арыгінал, без fap і ідзе,перапісаць карту і не ідзе,я адкрыў, а таксама тэму аб гэтым...а некаторы час я cagato на яго
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Веру.. але я не думаю, што тут праблема dell інтэрфейс, запіс будзе завершана. У частцы ў той час, што не выканалі працэдуру правільна. А ? усе аперацыі вельмі далікатны запісу блока кіравання, вы павінны быць вельмі асцярожныя, каб пазбегнуць любыя адходы ток, выключыць клімат - радыепрымач - лямпы і інш пакінуць, толькі калі гэта магчыма ў рамках доступу.
-
вы тады ? заўседы лепш мець пад кантролю напружання акумулятара, у адваротным выпадку, калі ен мае пік адмоўнага ніжэй +12v рызыкі блакавання для чытання\запісу, як я ? поспех на 159 jtdm. Есць шмат фактараў, якія варта кантраляваць, каб знізіць рызыку блакавання ecu.
-
аднак, ecu alfa-fiat-lancia у выпадку блакавання , разблакаваць амаль заўседы
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
да шчасця
viva alfa romeo ...
-
першыя некалькі разоў, і сапраўды жах, халодны пот, але калі вы ведаеце, дзе яны атрымліваюць у свае рукі і з дапамогай гэтага цудоўнага форуму вырашае ўсе вам ніхто не пакідае.
-
я galletto 1260, я ніколі не рабіў, і ў мяне есць пу? страх
-
я думаю, так, чаму? рана ці позна здарыцца...
як мы казалі, з зыходнага матэрыялу, зводзіцца амаль да нуля небяспека блакавання
-
Калі б я адказваць з galletto 1260 якое абсталяванне я павінен мець, каб разблакаваць яго?
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума