я забыўся, файл
я забыўся, файл
Я бачыў карту.. у мэтах прадукцыйнасці, не ? максімум.. на час даць 5%, такім чынам, не так шмат сэнсу.. rail паклаў бы крычы.. калі сення вечарам я магу вам эскіз карты (па старым стылі) і паспрабуйце..
Ты fap актыўны? колькі км у вас?
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
мая ? без fap, 130000km, а я ведаю, час не ведаю, мінімальна-па якім крытэры ўмяшацца, я не ведаю, што азначае, што карта, але гэтую карту можна? зрабіць шкоды, як вы думаеце, колькі рэзюмэ ен прымае, я не хачу + 10-15
Як і абяцаў вось табе файл.. вось тысячы спосабаў, каб супаставіць стары стыль..у рэшце рэшт вы толькі падманваць ecu, і, шчыра кажучы, не падзяляю,але...цярпенне..я пасля вашага тым, каб супаставіць, каб не заблытаць вас ідэі.. паспрабуйце яго і паглядзець, як ідзе"!!!
Ps: атрымлівайце асалоду ад Альфа!!!
каментары з 5 чалавек, якія іх разряжать?я не зразумеў, карты ўчастка
карты фазы ўпырску? жыву зараз арыгінальныя...
як таксама абмежавальнік першай перадачы
для астатніх паспрабаваць...
замест таго, каб прасіць каментары, калі зрабіў правільна ці няправільна, спытаеце зацікаўленай асобы розных змяненняў
калі вы хацелі б ведаць, як... калі вы хочаце паспрабаваць fartele, то толькі для вашага аўтамабіля...
табе ўжо сказалі, што есць некалькі спосабаў яго змяніць... але толькі адзін ? правільна....
але без належнай дакументацыі ? немагчыма....
карту для мяне ? паспрабуйце цікава атрыманых вынікаў... логіка есць? многія рэчы падзяляю, іншыя няма...я паспрабую, я, але не я гэтай машыны..
на жаль, тып карты, які вы маеце на ўвазе не задне' ніколі.. гэта ? карту ў залежнасці ад патрабаванняў ecuboost.. ? усе разлічана, каб мець, да прыкладу, у 4000giri ўпырску, што ў выніку да 1? прыкладна пасля вмт, і інш...
проста паспрабаваць..
? нармальна, што не можа? размясціць карту, як ен гэта робіць, я не зразумеў, карты этапу, але, як толькі я за 2 хвіліны я спрабую, а не nn, я зразумеў, "атрымлівайце асалоду ад альфа"...