Старонка 11 з 34 PrimaПерад ... 91011121321 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 101 да 110 ад 341

Абмеркаванне: змяненне авансаў ў

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    каб надаць больш? дызель via-й? utulizzata, а таксама абмяркоўвацца ? тое расцягнуць час ўпырску, каб зрабіць гэта, каб спаліць усе, вы можаце наладзіць правільны расход паветра для карэкціроўкі afr і загадзя, да некаторай ступені, пу? застацца ў крычы, чаму? пу? дастаткова для здзелкі? дапушчальна, што пу? даць гі? pi? прадукцыйнасць... калі не паліць, гэта значыць, што не c'? вытворчасці прывабныя ўздзейнічаць, такім чынам, не c'? прычына можа прымусіць ecu пачатку ўпырсквання да вмт, а таксама чаму? калі вы робіце занадта згарання пу? пачаць спачатку, што поршань знаходзіцца ў становішчы, што памяншае ўзровень гучнасці, на якім вы generer? ціск..., верагодна, не б'е? вы страціце магутнасць, а ? тое, што здарыцца з вамі ў трактарах ( p.s. мне падабаюцца трактары) або ў грузавік у стане дзейнічаць толькі на помпа (дызель-загадзя), вы не можаце выкарыстоўваць іншыя зменныя, якія есць у сучасных рухавіках, як, напрыклад, вы не можаце мяняць ціск упырску або наладзіць нармальна, турба... тады ў вас не egr .. ці не так?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    удакладнім, што гарэнне не пачынаецца з ін'екцыі.. але ўсе гэта адбываецца ў пэўных градусаў да вмт... гэта адбываецца для стварэння станоўчай сілы "штуршок"..

манро, калі гульні з трактарамі або cammion tocci таксама turbo? (я бачу, доўжыцца на трактарах!!!!)
    Ps: я вазьму цябе з na' прыгожы sasizz!!!!
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    удакладнім, што гарэнне не пачынаецца з ін'екцыі.. але ўсе гэта адбываецца ў пэўных градусаў да вмт... гэта адбываецца для стварэння станоўчай сілы "штуршок"..

манро, калі гульні з трактарамі або cammion tocci таксама turbo? (я бачу, доўжыцца на трактарах!!!!)
    Ps: я вазьму цябе з na' прыгожы sasizz!!!!
    на некаторых camio або трактароў больш пажылым людзям, якія не маюць перепускного клапана дастаткова падняць на дызель, што "адскок" павялічваецца таксама прэс-turbo....і нават тады, калі не яшчэ авансы усе несгоревшего дызельнага паліва, якое паступае ў турбіну f? паскорыць яшчэ больш? у выніку чаго ціск у зоркі ? у асноўным ад іх, я заўважаю, што рухавік хоча больш загадзя..... а для трактароў і грузавых аўтамабіляў, самыя апошнія ў цяперашні час таксама на іх пачалі мантаваць турбіны р? самыя маленькія, але з перепускной мець рухавік больш coppioso ўніз.....
    ад крыс, калі прыходзіце, я пакажу вам спрабаваць unaspecialit? foggiana.....Sbarrone sott'aceto.....ahahahah.... вы ўбачыце, што добра!! ahahahahahah....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    у пасце 103 c'? таксама напісаў, чаму? сцены... можа быць, не чыталі мы? што я пішу... ах.ahhhh

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    сістэмы рэцыркуляцыі ог на грузавых аўтамабіляў і трактароў, некалькі гадоў f? не было яшчэ....але чаму? кажа, што сістэмы рэцыркуляцыі ог ўплывае таксама sugl'авансаў?
    таму, што выкрадае кіслароду для гарэння?затым змяняецца асноўны параметр для пачатак ўпырску? я, аднак, я не лічу, што ў гэтай дыскусіі, таму што я зыходжу з pressuposto, што калі адзін landscaping яго файл ecu першае, he f? ? quelladi выдаліць sw то клапан zozzona....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    пракляты!!!!! хахаха..
    у egr ? ідэальна падыходзіць для разумець тое, што кажу я..толькі, што ў ecu адключаецца ад 3000 абаротаў прыкладна... нам трэба ведаць, чаму? пасля 3500, калі авансы сцены..
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    калі гарэнне з egr ўключыць ? вялікія памеры cos? ад costuttore, каб зрабіць у любым выпадку ... улічваючы, што рэцыркуляцыя sfavorisce згарання спачатку f? панізіць тэмпературу, такім чынам, гарэнне ? pi? павольна, гэта азначае, што павінна пачаць першай ін'екцыі, каб спаліць усе... ад нас? я магу сказаць, што адключаюць рэцыркуляцыі я б тэмпература больш? высокая, такім чынам, cobustione палепшана, што дазваляе мне выкарыстоўваць загадзя ori-чаму? у інтарэсах тэмпературы і колькасці? кіслароду, такім чынам, я магу кінуць ўнутр-й? паліва...есць? падлучыце да лепшага ціску паліва і паветра... і калі не злоўжыванне, я б не праблемы egt або паніжаным turbo, чаму? калі паставіць добра, і разгледзім, а таксама адмоваў вы ў працягу цісках, якія не носяць занадта хутка, turbo... калі вы хочаце даць страў, якія складаюцца l? вы павінны пакласці рукі загадзя і разважаць заўседы з той жа палітыкай... загадзя ўводзіць раней, каб пачаць спачатку запісаць, а потым усе....

крыс, што вы напісалі, я ўжо выказаў падрабязна ў пасце 101
    Апошні раз рэдагавалася cicciogsr; 04-12-2012 ў 22:05

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    ciccio але, пакідаючы вас, каб падумалі, ад egr, якога шчыра nun me ne shoves менавіта для гаворкі выдалення мы можам зрабіць эквівалентнасці паміж дызельнае паліва ўпырскваецца і загадзя заўседы вяртаюцца да гаворкі, што было зроблена, каб зрабіць разлік прыблізнай?? у адваротным выпадку не разумею больш нічога...
    pooi я павінен таксама ўхіленне sasizzate той пракляты, у той час як я пішу гэта не столькі я st? ужываючы.....

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    [QUOTE=манро;17122]ciccio але, пакідаючы вас, каб падумалі, ад egr, якога шчыра nun me ne shoves менавіта для гаворкі выдалення мы можам зрабіць эквівалентнасці паміж дызельнае паліва ўпырскваецца і загадзя заўседы вяртаюцца да гаворкі, што было зроблена, каб зрабіць разлік прыблізнай?? у адваротным выпадку не разумею больш нічога...

глядзіце значэння золата і ў святле таго, што мы сказалі валюты, колькі загадзя трэба, каб аб'ем, які ўводзіць ori вам дыягназ cos? вы маеце зваротную сувязь са значэннямі ў карты і l? калі дакранацца параметр адпавядаць аб'ему нататкі іншы, прымаючы пад увагу, што есць? што вы адзначылі раней.. як вам здаецца, як ідэя?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    не існуе? зразумеў, нічога....прабачце, не маглі б вы растлумачыць гэта больш "зямля-зямля"??

Старонка 11 з 34 PrimaПерад ... 91011121321 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •