Старонка 11 з 12 PrimaПерад ... 9101112 АпошняеUltima
Вынікі 101-110 з 118

Абмеркаванне: карта часу ўпырску edc15c7

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў фабіа Visualizza Messaggio
    спасылка выдаленавось спасылка ...і вось карту 147mod7.rar ...есць яшчэ некаторыя рэчы рабіць, але, на жаль ? прыйшло лета і працы ў харчовай прамысловасці 12-13 гадзін у дзень, так што я толькі час спаць XD , дайце мне ведаць, што вы думаеце
    Забараняецца publicare знешніх спасылак на форуме, за пі? увагу
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Прабачце, але я не магу загрузіць відэа, і ў мяне няма магчымасці гэта зрабіць, гл.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Прабачце, але я не магу загрузіць відэа, і ў мяне няма магчымасці гэта зрабіць, гл.
    карту ? даволі дзіўна,
    мяне сын паглядзеў на яе з ECM... і мне здаецца, што ціск турбо ты не зменена, але толькі абмежавальнік у залежнасці ад тэмпературы... можна ?
    абмежавальнік крутоўнага моманту ? нармальна, што "каманда" ?
    105mm3 з турбіны арыгінал можа быць ? занадта

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Вось так я і ведаў, што вы impressionavi ... тады растлумачу, што я зрабіў.... Абмежавальнік крутоўнага моманту l я зрабіў у камандзе есць шмат іншых карт, абмяжоўваць сябе дызельнае паліва, карты, turbo, але я не чапайце, у адваротным выпадку ціск мяне разрыў трубы, чаму? узрастае(небаракі, яны яшчэ тыя врі гума), і я перайшоў толькі той тэмпературы, каб не мець праблем пры любой тэмпературы, на 105 мм3 не ведаю, калі гэта занадта шмат, але не паліць і здагадак 2 : ці іх не inietto па-сапраўднаму, ці ў мяне досыць паветра, каб перапрацаваць яго

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Вось так я і ведаў, што вы impressionavi ... тады растлумачу, што я зрабіў.... Абмежавальнік крутоўнага моманту l я зрабіў у камандзе есць шмат іншых карт, абмяжоўваць сябе дызельнае паліва, карты, turbo, але я не чапайце, у адваротным выпадку ціск мяне разрыў трубы, чаму? узрастае(небаракі, яны яшчэ тыя врі гума), і я перайшоў толькі той тэмпературы, каб не мець праблем пры любой тэмпературы, на 105 мм3 не ведаю, калі гэта занадта шмат, але не паліць і здагадак 2 : ці іх не inietto па-сапраўднаму, ці ў мяне досыць паветра, каб перапрацаваць яго
    аказанне адчуваеш лінейнай ? ці цягне з "дзіркі" ?

ніякага ўражанні, мае не лепш

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Пачынае цягнуць з 2000 абаротаў і цягне да абмежавальніка, але, магчыма, у верхняй пу? зрабіць іп?

Аб гэтым лепш з 4? і 5? адчувае сябе трохі "дзірка", але не памятаю, якія рэжымы... я Павінен бачыць, і вы ведаеце, для? не ? што-то вельмі акцэнтавана
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 20-07-2014 да 14:52

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Аб гэтым лепш з 4? і 5? адчувае сябе трохі "дзірка", але не памятаю, якія рэжымы... я Павінен бачыць, і вы ведаеце, для? не ? што-то вельмі акцэнтавана
    90 працэнтаў, калі вы робіце часопіс, вы ўбачыце, што ў месцы адтуліну, вы атрымаеце падзенне ціску... што вам палягчае maf, і вы зняць абмежавальнік...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Так, сапраўды, ціск падае, як вы я ўжо? сказаў... Падымаецца, то падае, то падымаецца... А я раблю тэсты, змяніўшы кіравання vgt, але да гэтага часу яшчэ нічога... Я спрабаваў, паставіўшы значэння з дапамогай вашага файла, але калі ідзе тое ж самае, нават калі падзенне адпаведныя значэнні b. P. дызель зменены.... Цяпер я загружаны іншы, а пасля абеду я спрабую... я Цябе ведаю... Ты які-то ідэяй?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Але... vgt якую карту штрыхі ? Варта ecu мае 3... damos называе sport / eco / transient

Я думаю... я іду ў памяці... што ecm толькі эка
    Іншыя знаходзяцца па-за drv

Будучы па-за дома, не магу праверыць адрасы... але калі вы c'? у іншай дыскусіі, у якой пералічаныя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    усе я мяняю ўсе тры, чаму? я ўзяў знаемства з winols, а затым я знайшоў...але і без winols я з выглядам, таму што многія падобныя адзін на аднаго

Старонка 11 з 12 PrimaПерад ... 9101112 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •