Стар. 11 з 16 PrimaПерад ... 910111213 ... АпошняеUltima
Вынікі 101-110 з 159

Абмеркаванне: info пеўнік v54

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Звычайна, калі драйвер ? няправільны не павінен piantarsi пк, дрэнныя павінен даць вам аб памылцы сувязі.

Паспрабуйце запусціць софт з правамі адміністратара і ў рэжыме? XP sp3 (кнопка справа на спасылку) і паглядзець, што адбываецца. А калі C9 певень закона ў віртуальнай, а калі 16c39 павінен прачытаць без праблем. А паспрабуйце на іншай машыне, перш чым аддаць яго.
    Дзякуй....я адзіны адмін на ПК,я мяркую, што вы запускаеце gi? у рэжыме? адміністратар, а ў мяне xp sp3, як s.ці.....я не разумею ваш савет, вы можаце растлумачыць, лепш x калі ласка, для ажыццяўлення яго правільна? І потым, што значыць закон у віртуальнай? Выбачайце, так, але я павінен даведацца яшчэ вельмі шмат. Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    124
    Я пацвярджаю, што гэтыя лічбы ад вас размешчаны ? edc16c39 чытайце файл 2 мега..Паспрабуйце пратаколу edc16c39 таксама іншыя маркі/машыны тыпу fiat-alfa..часу на чытанне каля 50 мін

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Дзякуй....я адзіны адмін на ПК,я мяркую, што вы запускаеце gi? у рэжыме? адміністратар, а ў мяне xp sp3, як s.ці.....я не разумею ваш савет, вы можаце растлумачыць, лепш x калі ласка, для ажыццяўлення яго правільна? І потым, што значыць закон у віртуальнай? Выбачайце, так, але я павінен даведацца яшчэ вельмі шмат. Дзякуй
    Citazione Першапачаткова Напісаў marco_evolution Visualizza Messaggio
    Я пацвярджаю, што гэтыя лічбы ад вас размешчаны ? edc16c39 чытайце файл 2 мега..Паспрабуйце пратаколу edc16c39 таксама іншыя маркі/машыны тыпу fiat-alfa..часу на чытанне каля 50 мін
    S? на самай справе, калі ўсталяваны C9 кажа вам, што глядзіце? файл 1mega і з c39 2 мега, Але той факт, што sw будзе папярэджваць, каб апошні варыянт глядзіце? толькі адна з двух карт, што азначае,....???? І мы рэкамендуем для поўнай праграмавання, каб зрабіць чытанне ў bdm

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    S? на самай справе, калі ўсталяваны C9 кажа вам, што глядзіце? файл 1mega і з c39 2 мега, Але той факт, што sw будзе папярэджваць, каб апошні варыянт глядзіце? толькі адна з двух карт, што азначае,....???? І мы рэкамендуем для поўнай праграмавання, каб зрабіць чытанне ў bdm
    таму што гэтая машына мае ўсе карты, паўтарыў два разы, і яна сытая у паслядоўны ne чытайце толькі частку, каб зрабіць чытанне вы павінны прачытаць яе ў bdm, як кажа sw
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Не выходзіць нічога, што вы адзіны адміністратар кампутара. ? рэжым? выканання дадатковыя правы на тое, што вам трэба, і што вы запускаеце з дапамогай кнопкі справа.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    124
    калі sw частка не центрируют privileggi admin.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    124
    выкарыстоўвае пратакол тыпу alfa fiat edc16c39 любы аўтамабіль і дайце мне ведаць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    а ugoboss, гэта вы павінны зрабіць у bdm, на мяне якое-то час ? адбылося, чым спакаваць яго, можа быць, менавіта па гэтай прычыне, таму, каб пазбегнуць праблем, я прапаную адкрыць і зрабіць поўнае чытанне", то вы можаце таксама выкарыстоўваць файл-ложак у bdm flash для запісу ў паслядоўны порт, і вы можаце быць упэўнены, у выпадку, калі блокі.....я ведаю, што эбу знаходзіцца ў адным месцы вельмі нязручна, але я стаў бы марнаваць то паўгадзіны, каб зрабіць усе....

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Ок экю ў пытанні ? разабралі і адкрыты, і, перш чым падключаць усе бачылі, што ? мой першы раз у bdm, я не хачу рызыкаваць ecu. Такім чынам, перш за ўсе я прашу вас, чаму? аб кіраўніцтве карыстальніка ў файлах, устаноўленых у камплект пастаўкі, вы кажаце выкарыстоўваць 12 пляцоўках порт bdm, у той час як я бачыў у іншых інструкцыях, якія тычацца edc16c8 выкарыстоўваць толькі ў 10 і на самай справе тэлевізар з плоскім экранам у камплекце, мне здаецца (зараз у мяне яго пад рукой )у іх 10, а не 12. Так? Роды, аднак, ад першай злева, гледзячы на ecu з іншага боку-грэбень.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Ок экю ў пытанні ? разабралі і адкрыты, і, перш чым падключаць усе бачылі, што ? мой першы раз у bdm, я не хачу рызыкаваць ecu. Такім чынам, перш за ўсе я прашу вас, чаму? аб кіраўніцтве карыстальніка ў файлах, устаноўленых у камплект пастаўкі, вы кажаце выкарыстоўваць 12 пляцоўках порт bdm, у той час як я бачыў у іншых інструкцыях, якія тычацца edc16c8 выкарыстоўваць толькі ў 10 і на самай справе тэлевізар з плоскім экранам у камплекце, мне здаецца (зараз у мяне яго пад рукой )у іх 10, а не 12. Так? Роды, аднак, ад першай злева, гледзячы на ecu з іншага боку-грэбень.
    вы частцы, з таго боку іх, але рэшткаў, ці вы яго schedino.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Стар. 11 з 16 PrimaПерад ... 910111213 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •