Стар. 11 з 11 PrimaПерад ... 91011
Вынікі 101-110 з 112

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    вы mirks але дылема і заўседы тое ж самае (чаму? перш чым спыніцца на 89 градусаў і цяпер ідзе далей????)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    але калі вы бачылі, што ў дыягназе добра, што вы хвалюецеся, для вырашэння трэба зрабіць каліброўку стрэлак, але я sorvolerei..***** unque пры змене турбіны не змяняецца тэмпература рухавіка ў турба не вы крок у ваду, то нават калі вы пацягніце шланг, група wv аўто spurganti не робяць бурбалак паветра ў сістэме....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    30
    Citazione Першапачаткова Напісаў ago27 Visualizza Messaggio
    я якія кішаць пацукамі, як звер, сення я падзяліла другі раз турбіна з маей машыны. і добра, як я, і туды, таму што ў момант, алей у рухавіку і сышоў у канчатковым выніку, усе ў глушыцель, asciando рухавік сухі. Я ўбачыў воблака дыму ў люстэрка задняга выгляду, і я зрабіў гэта своечасова спыніцца, у адваротным выпадку вы б цьвікамі прыбіў рухавіка. Добра, што я замяніў тры месяцы таму, і avr? факт, і ды, і няма 5000 км. Тое, што мяне зацікавіла і тое, што гэтая турбіна з самага першага дня выў фінч? рухавік не хадзіў на пары, што іншы cio? арыгінал з 130.000 км на плячах не было.Цяпер мяне нарадзілася каламутны, што вы думаеце????
    Ж праблема, я таксама, і цяпер яны адчайна шукаюць файла крычы, каб мой гольф, я ўжо? зменена 2 раз турбіны, і маючы адлюстраванне зроблена дрэнна, я лічу, залежыць ад таго. Зараз пасля прыкладна 10 000 км ? вярнулася свісток, зноў і так шмат, таму я думаю, што паміж "p"? я abbandoner? таксама гэтая. У мяне гольф 4, а калі я зрабіў супастаўленне, у мяне заўседы было гэта праблемай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    250
    Паварочвае карту і паглядзім

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    30
    Citazione Першапачаткова Напісаў mirks Visualizza Messaggio
    Паварочвае карту і паглядзім
    Карта знаходзіцца тут http://www.professionalchiptuning.ne...-Diesel-101-Cv

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў g14nluc4 Visualizza Messaggio
    Карта знаходзіцца тут http://www.professionalchiptuning.ne...-Diesel-101-Cv

я адказваю тут і я ў тэме,у гэтым пасце я пісаў і паўтару, што сваю карту таму абсалютна агідна,а цяпер, калі ўсе яшчэ не веру пасля таго, што вы збіраецеся змяніць у залежнасці ад турбіны і іншых карыстальнікаў сказалі ж, што мы не можам нічога зрабіць,цяпер або пакладзеце файл врі і проста ці вы належыце на каго-то вы мне карту чысты, надзейны і магутны, як проста, і ў гэтым выпадку існуе наш сэрвіс files on line у адваротным выпадку я не ведаю, што параіць добры працяг.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    30
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    я адказваю тут і я ў тэме,у гэтым пасце я пісаў і паўтару, што сваю карту таму абсалютна агідна,а цяпер, калі ўсе яшчэ не веру пасля таго, што вы збіраецеся змяніць у залежнасці ад турбіны і іншых карыстальнікаў сказалі ж, што мы не можам нічога зрабіць,цяпер або пакладзеце файл врі і проста ці вы належыце на каго-то вы мне карту чысты, надзейны і магутны, як проста, і ў гэтым выпадку існуе наш сэрвіс files on line у адваротным выпадку я не ведаю, што параіць добры працяг.
    Я магу мець меркаванне іншых карыстальнікаў, ці ў гэтым форуме вы закона і проста???

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў g14nluc4 Visualizza Messaggio
    Я магу мець меркаванне іншых карыстальнікаў, ці ў гэтым форуме вы закона і проста???
    Але які закон, і закон, выбачайце, але калі ў вас адкрыта канкрэтнай пасады, і ў вас есць адказы працягнуць іх спытаць іншыя думкі, не забруджваць іншыя пасады з off-х,шчыра кажучы, калі на такім форуме, як гэты, дзе есць усе і бясплатна, і дзе ўсе яны даступныя і адказвае, як ты мяне працуюць сур'езна.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК L'avatar di Atec-Technologie
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    France-Auvergne
    Паведамленні
    13
    трохі turbo boost патрабуе занадта роўныя правільныя N75 прабелаў у файл, каб пазбегнуць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di lumaracing
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    фраттамаджоре (NA)
    Et
    41
    Паведамленні
    158
    і ад хлопцаў,што яны, гэтыя рэчы,савет ад аднаго, nn пашкодзіць нікому,мы ўсе сябры,і мы qu? x даведацца і зрабіць больш? досвед.
    Джанлука,msport вы шукаеце толькі даць вам савет.

Стар. 11 з 11 PrimaПерад ... 91011

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •