марые колькі вы выдаткавалі прыкладна для таго каб адрамантаваць помпа, і колькі часу ? пайшоў?
марые колькі вы выдаткавалі прыкладна для таго каб адрамантаваць помпа, і колькі часу ? пайшоў?
bravosport...не ведаю, ці магу я ўказваць цану..***** і часу, я выдаліў personalemnte ў майстэрні аднаго, прывялі да pompista дня..ў другой палове дня пасля 18.00 машыну на вуліцы з картай![]()
bravosport, як яна ідзе, памылка ўсе роўна?
цяпер у мяне не было памылкі, я тэстуюць у спакоі![]()
Усім прывітанне , форум, я engy( autoripatpre pompista common rail) ? я новы падпісчык ,я прачытаў усе papiello, што вы ? напісаў !!як правіла, для таго каб мець добры даход і спажыванне perffetto , помпа hp , і фарсунак ,варта rivisionati, па меншай меры, кожныя сто тысяч км , а, асабліва, пасля таго, супастаўлення!!! што патрабуе больш дакладнасці і пастаянным ціскам, паслугі
Прывітанне engy...не маглі б вы растлумачыць мне, што карэктаваць у помпа hp?у pompista, сказаў, што ен не прынес...акрамя таго, у мяне есць інжэктар, які выпраўляе больш 2mm3...астатнія ўсе ў 0.3 0.4...што карэктаваць у інжэктар?што варта?таксама ў mp
прывітанне, марые добры пытанне, які вы мне месца!!!! ідзе перапрацаваны, як і вы, рэдакцыя рухавіка , ідзе smondata і правярае ўсе пад мікраскопам або што-аргана -, што яны маюць ці малога радыусу або v? змяніў або v? revisinato , то інжэктар будзе амаль па-за квоты , а затым таксама кантактныя фарсунак ідуць адноўленыя ( усе ) і ўсе пойдзе, правераная на школе, дзе імітуюць ўсе выпрабаванні, ушчыльненне корпуса і высокі ціск , я спадзяюся, што я быў вычарпальны
engy, але вы, аказваецца, што на ўваход помпы высокага ціску (дзе трубкі ў разетку, якая ідзе з фільтра дызельнага паліва), c'? невялікі filtrino?
залежыць ад помпы, які мантуецца , то вы postami тып аўто і год fabricazione і нумар рухавіка , nuro рухавіка ereperibile на пашпарт або на таблічцы з алюмінія, які ляжыць у дыяпазоне рухавіка !!! і я кажу табе, што помпа чысцяць і, калі прыносіць filtrino
цяпер я магу сказаць вам, што ? fiat bravo 1.9 mjet 150cv Спорт 2008 года!