дзякуй Tudis! сення я трохі адсутнічаў на форуме, але запэўніваю вас, што я працую на карту :-P
хлопцы, але калі вы хочаце, каб пачаць працаваць на tinj караскалася супыну, каб дабрацца да 100мм^3, як я зразумеў, значэння 80 праходзяць у крывой цяперашніх 60, 60, што з 40 і г.д.... пералік, то апошні паварот на 100.
Я павінен падняцца ўсе крывыя да 0,20 або я спыняюся перад?
У тэорыі проста, што таксама партах, толькі апошні раз у 100, то, калі вы адчуваеце, што тузае змяняецца, нават некаторы прамежкавае значэнне
Я на маім я зрабіў, як x 2.4mjet...я 40 70 100...
ок, дзякуй, хлопцы!
ricalcoler? недалека час, пасля, цяпер я змяніў яшчэ маю карту, выканаўшы ўсе вашыя парады, у тым ліку абмежавальнікі..
што вы думаеце?
159_Step11nolimit.rar
абмежавальнікі ок, вы знайшлі іх усіх, скажы мне, чаму павялічце карту педаль, 0-400-1000, якія выгоды прыносіць вам калі не далека да счаплення, то я добра, па меншай меры, 40-50% педаль на ammeno, што, як я вам казаў у predendenza вы хочаце эфект паскарэння на мінімум газу, але consumera, нават больш, час не дакранайцеся да іх, таму што ты sbloccatori абмежавальнікі, працуе толькі абмежавальнікі і карты педаль не падмануць ecu, карту пераўтварэнні iq не чапаць 100mm3 больш, чым дастаткова, вядома, вы можаце папрасіць больш, калі вы хочаце, але, калі карта ? добра зроблена, за ўсе і загадзя, авансы, ты ледзь дакрануўся, абмежавальнік turbo, падайце ціск, якія не даходзяць да 1.5 бар і пастаў абмежавальнік на 1.7? я metteri у 1.6, каб адчуваць сябе ў бяспецы, rail вы правялі вельмі нізкім, можа ісці, але ведай, што калі змяняць ей breakponit не змяніць нават вр ў rail salira ціск, каб даць сабе дызель, што прапануеце, перш чым прынесці яго ў 100mm3 я прасіў таксама 1800bar ціску, калі moddati bp таксама і яго абмежавальнікі на аснове дызель у мяне не было больш гэтых праблем.
pensio вы ўсе больш ці менш з майго боку
ps. другі абмежавальнік нясі ўсе ў 11000, як іншыя![]()
Grazietidus парады..lavorero, каб гэта выправіць.. карту крутоўны момант у паскарэнне, я кранутая так нізка проста пытанне асабістых пераваг :-) мне падабаецца, што так хутка ад басоў...? на самай справе вы маеце рацыю, што тычыцца ад 0-1000 лепш узяць яе крычы..інакш бывай счапленне..
Я проста спрабаваў карту і мне вельмі падабаецца, разблакавалі тыя лім змяніў шмат pero, у мяне зараз праблема.. памылка p168 ў дыягназ.. duella temperature too high.. ен зрабіў гэта неўзабаве пасля таго, як яму споўнілася 90 градусаў рухавік час і прыкладна 2500 абаротаў.. на жаль, у мяне не было дыягназу, звязанага рабіць тэсты, так што не ведаю, што здарылася. Якія-небудзь ідэі?
*final fantasy...вы ведаеце, што тое, што вы кажаце, не ? можна?нават не абнаўляючы вр ў rail экю не можа? перайсці prex усталяваны ў карту...
напрыклад, калі bp карта " rail арыгінальны спыняюцца на 70mm3, для значэнняў IQ вышэй 70mm3 экю на малюнках усе відаць? усе значэнні IQ, роўныя 70mm3...![]()