У? cos? можа быць, "кошт"як дадаць...
я перарабіў гэтыя дзве карты,я спадзяюся, правільныя..пераходзячы да абмежавальнікамі дызель,16 крывых у пік?значэння пуй, скажыце мне, на што паказваюць?..я аддаю перавагу зрабіць адзін раз..
У? cos? можа быць, "кошт"як дадаць...
я перарабіў гэтыя дзве карты,я спадзяюся, правільныя..пераходзячы да абмежавальнікамі дызель,16 крывых у пік?значэння пуй, скажыце мне, на што паказваюць?..я аддаю перавагу зрабіць адзін раз..
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 15-05-2013 ў 00:36
я кажу толькі змяніць слупок са значэннямі pi? максімумаў (пікаў), даходзіць да 6000.
Выбачайце, калі я трохі не ў тэму..але аб winols і яго damos.. damos ў edc 16c39 альфа 159... ? той жа, які будзе служыць для майго ECU?
не, не ? тое ж самае, і тое ў выпадку, калі ў damos, што ў вас есць ? адзін croma 150cv.
Пікі па-ранейшаму абмяжоўваюць дызель, я думаю, вымяраецца ў мг/icon каэфіцыент пераўтварэння 0,01
есць damos адной сям'і ecu варта іншы, гэтак фактары пераўтварэнні ідэнтычныя, адзінае ? што вы павінны запоўніць карты, тузы, якія ўплываюць на
Таму, калі я правільна зразумеў..all адрас 18ee7c я лічу, абмежавальнік дызель,пандусы непасрэдна перад есць break point ( якую я яшчэ не зразумеў, як іх інтэрпрэтаваць..),то есць шаснаццаць пандусы, адпаведныя( аб? Нагрузкі?), дзевятага і, што больш? высокае значэнне 5460, якія ператвораныя б 54mg/ (icon будзе для ін'екцый?),я быў на дыягностыцы 60 м3.. Для ін'екцыі..што не вернецца? Мг/м3? Выбачайце, калі я assill? але я хачу паспрабаваць зразумець нас? што я раблю,мяне не хвалюе, што карта зробленая ў DOC не зразумеў нічога .. яшчэ раз Дзякуй..цяпер, я і месца..так што толькі на дзевяты пік?
..дзякуй carmageddon,мы паспрабуе? як толькі я магу,і што ўсе на англійскай, ўскладняе яшчэ больш? рэчы..
s? вам пу? консульскі таксама кіраўніцтва BOSCH ? англійская... ehhehehe
як кіраўніцтва marelli новай 9DF euro6, які выйшаў? ? напісана цалкам на англійскай мове, нават калі гэта робіцца ў п'емонце.. :-)
цяпер ? мова ў цэлым... я аддаю перавагу ўсе ж з ангельскай на нямецкую...
вось, у адпаведнасці з зменамі sandromarciano..
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 15-05-2013 ў 23:56
вы прыкладаю экран, табе на практыцы трэба змяніць апошні слупок, то вылучаецца, так што ва ўмовах нармальнай эксплуатацыі (базавы слупок значэнне 1) расход на дызельнае паліва, максімальная.
http://img22.imageshack.us/img22/197...oregasolio.png