Старонка 11 з 42 PrimaПерад ... 91011121321 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 101 да 110 ад 416

Абмеркаванне: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    у damos c'? і ? для fiat croma, паглядзіце вакол, і вы ўбачыце, што знойдзеце.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    гэта я бачыў, але не маюць дастатковую колькасць паведамленняў не магу scarocare!! але я не люблю размяшчаць у капусту вакол, каб яго можна было спампаваць, можа быць, знайсці некаторыя душы, піа, што спампаваць і мяне пасылае, я думаю, што damos было б вельмі карысна, нават калі пп ? такая ж дакладна, як павінна ісці добра, я адкрываю яго ў txt так што winols мне не ідзе, што ў мяне windows 7

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    я перарабіў карту ад 0 з тым, што я ведаў, павялічылася карты крутоўнага моманту і абмежавальнік крутоўнага моманту 60 ?тлустымі ад 1500 да 2000 абаротаў і 200 у, то 100 балаў, 8 мм3 яшчэ на карту пераўтварэнні дызель крутоўны момант, павялічыць час ўпырску да 20% поўнай нагрузкі, працаваў на авансы для ціскаў вышэй 600 бар rail разліку ціску ў адпаведнасці з картай rail, авансы ад 0.5? да 2.6 градусаў, улічваючы 6% - rail, і 0.1 бар турба abbasando абмежавальнік turbo на 1.45 бар, каб стаяць на парозе, працаваў на геаметрыі, на ўсе 4 карты, каб мець дазавання без пікаў з max 1.45 бар ціску, машына ? выдатна, цягне як монстар, муфта не частка, і гэта выдатна, prex максімальная 1.45 бар з манометрам вымяраецца на тэс 1.4 бар, вось схема, з драйвера я закрануў толькі адной карце turbo, каб атрымаць стабільнае ціск на карце turbo ў адзін біт x 16, а на карце абмежаванне rail з драйвераў, акрамя таго, перадаплата 1 ступені preiniezioni, каб не мець праблем з anticipio галоўная, карты, што мяне вучыў мой першы трэнер
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Прывітанне, дарагі! я рады, што вы робіце поспехі..
    такім чынам...
    карту педаль...ок, з крокам....я асабіста б я стартаваў з больш нізкім (напрыклад,% педалі)
    lim пара ок
    карту пераўтварэнні дызель крутоўны момант...xk? вы не скапіявалі колькі аб'ектаў некаторыя з mjet150?
    ціску ў рампы..частцы змены больш высокіх абаротаў!помпа hp працуе на размеркаванне...і калі вы хочаце, каб мець больш ціск, яна паглынае больш магутнасці...
    вы закранулі карту prail што ? актыўнай рэгенерацыі...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Колькі я павінен адправіцца ў падарожжа па rail? Карту рэгенерацыі nn я ведаў, што гэта было, як я цяпер ведаю, шмат у мяне fap, абмежавальнікі крутоўнага моманту partiro добра, вышэй 2000 абаротаў nn падкрэсліць frizikne, pa Пераўтварэнні дызель 150 мае break point розныя, я павінен таксама змяніць тыя?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Я зразумеў зараз, што тут я зачыніў egr!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Вось я!
    Тады...так, я copierei ўсю карту пераўтварэнні, уключаючы вр...
    lim пара, ? ок...але я б зрабіў у камандзе..усе на 500 (? ногі, што робіць розніцу, я на stilo jtd мне 45кг крутоўнага моманту з махавік на врі)
    Ціску ў рампы, я то добра, толькі пасля 3000 абаротаў...спачатку я не думаю, служанка

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    вось яна, тут, я загрузіў карту пераўтварэнні iq 150cv, 147, што я зрабіў для дакладнасці, арыгінальнай карце cois як? я павінен падправіць хоць час цяпер? пасля гэтага практычна з ім, калі я патрабую 450 нм крутоўнага моманту з карты запыту крутоўнага моманту ідзе чытанне тут мм3 для ін'екцый? але ў любым выпадку, не ведаю, ці працуе, улічваючы, што я не закрануў розныя абмежавальнікі дызель з драйвера, а потым, ужо час +20% не пайду iniettarne таксама дызель?
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    няма, карта converione пара/IQ d? памылка пры змене (у межах пэўнага ліміту), вы павінны таксама змяніць вось. Улічваючы каэфіцыент множання "5": 600Nm/5=120 мм^3/i

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    *final fantasy...то...я думаю, cos?...я збіраюся змяніць толькі там, дзе трэба...напрыклад...я раблю карту на брава mjet150, што я ўзяў...гэта спыняецца на карту ў 80mm3 добра.......я скапіяваў вр ў mjet165 рэзюмэ, для дакладнасці толькі два апошніх часоў...цяпер у мяне 40 70 100mm3 часы...і я разлічана толькі на часе 70 і 100...prail я пакінуў крычы на дадзены момант...і andr? разлічыць авансавыя плацяжы толькі для тых значэнняў iq...

*сандра, калі чытаць я параіў copiarsi карту цалкам

Старонка 11 з 42 PrimaПерад ... 91011121321 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •