Старонка 11 з 15 PrimaПерад ... 910111213 ... АпошняеUltima
Вынікі 101-110 з 147

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    Citazione Першапачаткова Напісаў lupak Visualizza Messaggio
    Прывітанне eplode82, я не я, і ўводзіць у зман, я толькі задаў пытанне, відавочна, яшчэ бар у чыгуначныя магістралі роўна яшчэ колькасць дызельнага паліва.
    Мой пытанне было аб тым, як я магу павялічыць прадукцыйнасць, калі я ў 1000 абаротаў .
    У маім выпадку я заўважыў паляпшэння толькі за кошт павелічэння часу ўпырску, а не з карты, дыму або педаль або пара.
    Мяне ўзнікалі сумненні, калі помпа impiegasse шмат часу, каб падняць ціск, каб даць тое, што я прашу ад педалі.
    то на 1000 абаротаў ? р? цяжка мець прадукцыйнасць,пачынаючы з педалі,ен на нізкіх абарачэннях ? ужо вельмі высокі, як патрабуецца,для чыгуначных,то вельмі моцна залежыць ад механікі,у тым сэнсе, што помпы з прывадам ад рухавіка,напрыклад, помпа, ў магістралі высокага ціску, які знаходзіцца на 1.3 mjt ? прыводзіцца ў дзеянне ад восі размеркавальнага вала,і, што, каб даць пэўныя ціску патрабуецца некаторы njumero абаротаў, ды і проста дзеля справядлівасці-й? rail не ад іп? дызель,ен служыць у большай запоўніць флейта пад ua запыце масіўных, чым gasolio.........з гэтым я думаю, што ты даў адказ pi? што канкрэтнае пра тое, што вы хацелі ведаць

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Аляксандр....
    я не разумею, што я вам павінен растлумачыць...
    калі вы працягваеце вярнуць мой пост, але я не за канкрэтны пытанне....
    я думаю, што мы можам сядзець тут і мэтаў на новы год....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Дзякуй за адказ explode82, у peugeot 2.0 hdi-помпа rail ? электрычная, не ? эксплуатаваць адзін ад аднаго па восі вала. Для запаўнення флейта ў peugeot існуе карта, якая называецца "Rail pressure precontrol value", якая паказвае становішча клапана, які рэгулюе колькасць паліва, якое трапляе ў бак.
    Тады адзіны, час впрыска з rail павялічваецца, я ж колькасці дызельнага паліва ?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    у ferarri hdi помпа высокага ціску common rail і прыводзіцца ў дзеянне з дапамогай зубчастага рамяня...
    і ў masimo 1350-1400bar..
    вы, можа быць, lupak вас збянтэжыла электрычны помпа нізкага ціску дызельнага паліва, што сілкуе помпа рэальны common rail...
    у гэтым выпадку ціск, што чытаць ты 7300bar ў расіі і адносна нізкім ціскам, а ? усе мб..г. зн. 7300 миллибар адпавядае 7,3 бар....
    акрамя таго, я хацеў бы сказаць explode82, што яго заява..дзе ен кажа, што больш чыгуначныя не больш дызель і зусім няправільна!!
    калі так было, блокі кіравання, дадатковыя, якія мантуюцца на датчык прэс-rail), якія служаць для павелічэння press ingannado ecu сігнал больш нізкай, з тым, што ecu рэагуе, павялічваючы press,яны не будуць існаваць так
    вяртаючыся адказаць на lupak-адзіны, час адкрыцця фарсункі, напрыклад 560us з rail 700 бар inietto напрыклад 50mm3 дызельнага паліва...калі порт rail 1400 бар з заўседы 560us адкрыцця фарсункі, як дызель ў больш inietto???

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    дадам, што вы павінны ведаць, што пад інжэктар, не ? прапарцыйна змене ціску,дыяпазон павялічваецца з квадратным коранем павышэння ціску...так што двайны ціску ў рампы не прыраўноўваецца да двайны расход для інжэктара, але "толькі" на 1/4...
    формула ?:flow2=flow1*sqrt press1/press2....
    sqrt=квадратны корань...
    press1=700bar
    press2=1400bar
    flow1 у гэты разлік і 50mm3
    flow2 і новы порт інжэктар з press2...
    цябе высновы....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    дадам, што вы павінны ведаць, што пад інжэктар, не ? прапарцыйна змене ціску,дыяпазон павялічваецца з квадратным коранем павышэння ціску...так што двайны ціску ў рампы не прыраўноўваецца да двайны расход для інжэктара, але "толькі" на 1/4...
    sqrt=квадратны корань...
    press1=700bar
    press2=1400bar
    цябе высновы....
    flow2 = 50*sqrt(700/1400)
    flow2 = 50*sqrt 0,5
    flow2 = 50* 0,7=35,35

C' ? што-то не ідзе !!!
    Можа быць, мы павінны зрабіць ; flow2=flow1*sqrt press2/press1
    і калі так
    flow2=50*sqrt (1400/700)= 50*sqrt 2= 50*1,41= 70,7

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    sqrt=квадратны корань...
    press1=700bar
    press2=1400bar
    цябе высновы....
    Манро выбачайце, вы можаце растлумачыць мне, лепш формуле
    Ціск?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Дзякуй Манро, каб гэтыя тлумачэнні, я бачу, што цябе правады вельмі добра з тэорыі і матэматычныя формулы;
    Што тычыцца помпы, вы маеце рацыю, я заблытаўся з гэтым нізкага ціску.
    I 7300 бар іх чытаю з карты rail mod.
    Ад таго, што вы мне напісалі, я зразумеў, што помпа высокага ціску, 1000 абаротаў можа даць толькі нязначнае ціск, і што калі я хачу павялічыць прадукцыйнасць, я буду гэта рабіць толькі з карты часу ўпырску.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    З выпрабаванняў, праведзеных на школе любога помпы bosch common rail як з плунжеров 6,5 мм, 7 мм) атрымоўваецца атрымаць каля 2000 бар ціску з фарсунак пры максімальнай нагрузцы каля 1300 абаротаў помпы, а затым-2600 рухавік..помпа delphi штурхае p? pi?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Прабачце tezzero але не я ? ясна тое, што вы напісалі.
    Common rail не даходзіць да 1350 бар ?

Старонка 11 з 15 PrimaПерад ... 910111213 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •