-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Я ведаю, проста глядзець, галоўка 1.6 2.0 або ford-psa.
Справа ў тым, што робіць swirl, не ? паркоўка, патрабуе энергіі, і, калі матор ? gi? забітыя, калі гэтая энергія не c'? pi?, і вы атрымаеце лепшы вынік, проста праводзячы больш? паветра можна пыласосам.
Гэтага патрэбны дызель, а не іншы...
-
невялікі савет тым, хто павінен займацца гэтай мадыфікацыі механіка, пасля выдалення ўсіх swirl фізічна ад калектара, як я зрабіў, вы павінны зачыніць 4 адтуліны, змяшчае 4 штыроў з swirl ж варта свіст на впуске, савета шруба знізу, з аброці-філе
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
?????
я не думаю, што ніхто ніколі і не марыў ўсталюеце впускной калектар з 4 прыгожых адкрытых адтулін!
Таксама, чаму? для таго каб зняць c'? прыгожая праца, каб зрабіць......
-
прывітанне ўсім , але я думаю, што я магу адкрыць даведку па прычынах, звязаных з маіх некалькіх паведамленняў
я хачу сказаць, што мая пра гэта казаць, што гэта вельмі цікава, і ў цяперашні час шырокае распаўсюджванне на bmw 320d мне асабіста ўсе гэта адбылося, што яна праглынула шруба, які трымае засланка адкрыта і roto рухавік)
mercedes c 220 cdi матылькоў, якія былі зачыненыя з-за бруду, з-за 320000km, і машына пайшла ў recovery і ўсе-вез-у гэты аўтамабіль, я выдаліў матылькоў, чысты добра калектары і правеў электрарухавік прывада і падлучаны машына працуе выдатна)
у дадатак да альфа-я думаю, што гэтая сістэма можа сення adotato ад многіх іншых аўтамабіляў, і вы павінны ацаніць, у выпадку, калі іх выдаліць, або іх проста адкрытымі
напрыклад, у bmw 320d як сказалі даюць робіцца шрубы аслабляюцца і могуць увайсці ў патроннік, а на mercedes 220 cdi матылькоў sonotenute ўстала на месца і пластмасы
у мяне есць кліент, які на 159 mj 1900 150cv была праблема з swirlf і проста папаліраваць впускной трубаправод і праз некалькі дзен машына зноў ідзе ў recovery
у гэтай машыне, напрыклад, я павінна была трымаць ( як ужо параіў сябар форуму) дросельныя засланкі адкрыты стацыянарныя і я падлучаны прывад электрычны
проста я раблю працу, я паведамляю вам аб поспеху выніку
дзякуй
-
Ў маей майстэрні ўжо 3, што, што прыходзяць з swirl знятыя, без, што-адкрытым дзіркі і сьвішчуць, як пракляты
-
Я раю, што калі ўжо вы там eliminale столькі diesel хоча, каб паветра не згаджаецца, то разабраць і ўсе пачаць нанова, таму што блакуюць з-за асадку і zozzerie розных
-
у выпадку канкрэтнага 159, па мне, праблема!!!' дзярмо, бачыў, што былі ачышчаны калектары
але павінен быць прывад адмовы
на жаль, не я бачыў машыны ў апошні час, але, як толькі я магу я зраблю добры дыягназ
-
L прывад дае збой памылку ў ecu, але не ricovery
-
паўтараю, што тут я зрабіў дыягностыку
ведаючы, што гэты адказ кабан' папярэджанне
але, па мне, трэба было аддаць
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Ну, пакінуць адтуліны пад паветраводы адкрыты ? праца САБАКІ, з усе, чым для сабак, ясна.
Ва ўсіх астатніх выпадках я лічу, што гэта ў цяперашні час вядома, што вы можаце выдаліць яго цалкам і фізічна, і рухавік не мае праблем. Сапраўды!
Затым ен ацэньвае ў выпадку, калі вам ўдасца levarle або пры блакаванні адкрыты.
У многіх рухавікоў Alfa неабходна зняць помпу высокага ціску, каб падняць калекцыянераў, і, такім чынам, паўтарыць размеркавання, таму я, як правіла, блок адкрытых з сіліконам.
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума