PrimaПерад ... 45494102103104105106 АпошняеUltima
Вынікі ад 1,031 да 1,040, каб 1107

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    Мне не ясна, хто распускае перакананне, што карты лямбда сурвэтка, што-то з лямбда-зонда.

Тэрмін лямбда паказвае толькі адзінку вымярэння АФРЫКІ.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Таксама сказаў, Air Flow Research = стехиометрическое суадносіны
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    вось ты мяне заблытаць, відавочна, гэта AIR FUEL RATIO....

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў lsdlsd88 Visualizza Messaggio
    вось ты мяне заблытаць, відавочна, гэта AIR FUEL RATIO....
    Памылка паметкай прабачце..

Невялікі савет

ваш цыліндры і "1300"?

1300/4 Цыліндраў = 325 "ёмістасць x1 цыліндр"

325 x 1,5 "ціску турба" = 487,5 "ёмістасць масы паветра x 1 цыліндр"

487,5/ 14,5 "АФРЫКА" 33,62 мг

так што на ваш аб'ём рухавіка пры ціску 1,500 mbar
    займае амаль 34 дызельнага паліва, каб мець адзін stechio ў 14,5..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    AIR FLOW RATIO будзе ха-ха

і не з'яўляецца сінонімам стехиометрическое суадносіны. стехиометрическое суадносіны-гэта КАНКРЭТНАЕ значэнне AFR, які залежыць ад паліва, напрыклад 14.5 для дызельных oirt 9.8 на этаноле E85, і г. д. і да т. п..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    гэта не так проста.

мы забыліся шчыльнасці паветра (адрозніваецца ў залежнасці ад IAT і PATM), і аб'ёмнай эфектыўнасці рухавіка, якая вар'іруецца ў асноўным у залежнасці ад абаротаў і залежыць у асноўным ад размеркавальнага вала, абмежаванні ў ўсмоктванне, аптымізацыі впускных каналаў, і г. д...

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў lsdlsd88 Visualizza Messaggio
    гэта не так проста.

мы забыліся шчыльнасці паветра (адрозніваецца ў залежнасці ад IAT і PATM), і аб'ёмнай эфектыўнасці рухавіка, якая вар'іруецца ў асноўным у залежнасці ад абаротаў і залежыць у асноўным ад размеркавальнага вала, абмежаванні ў ўсмоктванне, аптымізацыі впускных каналаў, і г. д...
    Шкада, не хапае кнопкі Like брава...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    У любым выпадку гэтыя карты лямбда-павінны прыйсці змяншэння праўда?
    Я павінен сказаць дзякуй, нават мішэль, які, прымаючы сігнал ад гэтай карце размешчана я зрабіў некаторыя змены, і мне ўдалося змяніць маю карту і здымаць на 1600 бар, што ў маіх тэстах некалькі гадоў ціск падымалася і апускалася, і выразаць..
    Файл размясціў мішэль, аднак, адсутнічае абмежавальнік rail ў залежнасці ад тэмпературы дызельнага паліва.
    У мяне рухавік 70 л. с., флейта і рэгулятар 90 л. с., інжэктар, 95 л. с. і BV35 (цяпер працуе на 1.2 бар)
    Бачыў, што ў мяне цяпер ёсць перепускного клапана, які кіруе геаметрыяй, калі я пастаўлю ў любым выпадку кран можа падняцца ціск, як гэта робяць на kp35 арыгінал няма? па меншай меры, 1.5 бар павінна трымаць?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fede78 Visualizza Messaggio
    У любым выпадку гэтыя карты лямбда-павінны прыйсці змяншэння праўда?
    Я павінен сказаць дзякуй, нават мішэль, які, прымаючы сігнал ад гэтай карце размешчана я зрабіў некаторыя змены, і мне ўдалося змяніць маю карту і здымаць на 1600 бар, што ў маіх тэстах некалькі гадоў ціск падымалася і апускалася, і выразаць..
    Файл размясціў мішэль, аднак, адсутнічае абмежавальнік rail ў залежнасці ад тэмпературы дызельнага паліва.
    У мяне рухавік 70 л. с., флейта і рэгулятар 90 л. с., інжэктар, 95 л. с. і BV35 (цяпер працуе на 1.2 бар)
    Бачыў, што ў мяне цяпер ёсць перепускного клапана, які кіруе геаметрыяй, калі я пастаўлю ў любым выпадку кран можа падняцца ціск, як гэта робяць на kp35 арыгінал няма? па меншай меры, 1.5 бар павінна трымаць?
    Ні фіга сабе, не facipe збіраецца падняць ціск 70 л. з....я спрабую на адной кропцы, але ёсць шмат рэчаў, каб змяніць, дарэчы, карты, якія не разумеюць, ну..я магу паспрабаваць абагульніць, Вера, ты мне дапаможаш?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    біт 6748e (775 значэнне , каб прынесці тып 875....1650 бар)

674be ...шмат крывых з пікамі, у 199...***** і вы мод...што гэта? на восі прэс-turbo і павароты

67946 8х8 ...крывой, якая вагаецца ад 100 да 1200....што гэта?

675be ёсць карта ціску класічны!! гэта я разумею...:-)

67a06 біт да 1500??

677be temp /iq 550 макс значэнне...hummm

То ёсць яшчэ??

PrimaПерад ... 45494102103104105106 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •