Мне не ясна, хто распускае перакананне, што карты лямбда сурвэтка, што-то з лямбда-зонда.
Тэрмін лямбда паказвае толькі адзінку вымярэння АФРЫКІ.
Мне не ясна, хто распускае перакананне, што карты лямбда сурвэтка, што-то з лямбда-зонда.
Тэрмін лямбда паказвае толькі адзінку вымярэння АФРЫКІ.
Таксама сказаў, Air Flow Research = стехиометрическое суадносіны
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
вось ты мяне заблытаць, відавочна, гэта AIR FUEL RATIO....
Памылка паметкай прабачце..
Невялікі савет
ваш цыліндры і "1300"?
1300/4 Цыліндраў = 325 "ёмістасць x1 цыліндр"
325 x 1,5 "ціску турба" = 487,5 "ёмістасць масы паветра x 1 цыліндр"
487,5/ 14,5 "АФРЫКА" 33,62 мг
так што на ваш аб'ём рухавіка пры ціску 1,500 mbar
займае амаль 34 дызельнага паліва, каб мець адзін stechio ў 14,5..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
AIR FLOW RATIO будзе ха-ха
і не з'яўляецца сінонімам стехиометрическое суадносіны. стехиометрическое суадносіны-гэта КАНКРЭТНАЕ значэнне AFR, які залежыць ад паліва, напрыклад 14.5 для дызельных oirt 9.8 на этаноле E85, і г. д. і да т. п..
гэта не так проста.
мы забыліся шчыльнасці паветра (адрозніваецца ў залежнасці ад IAT і PATM), і аб'ёмнай эфектыўнасці рухавіка, якая вар'іруецца ў асноўным у залежнасці ад абаротаў і залежыць у асноўным ад размеркавальнага вала, абмежаванні ў ўсмоктванне, аптымізацыі впускных каналаў, і г. д...
У любым выпадку гэтыя карты лямбда-павінны прыйсці змяншэння праўда?
Я павінен сказаць дзякуй, нават мішэль, які, прымаючы сігнал ад гэтай карце размешчана я зрабіў некаторыя змены, і мне ўдалося змяніць маю карту і здымаць на 1600 бар, што ў маіх тэстах некалькі гадоў ціск падымалася і апускалася, і выразаць..
Файл размясціў мішэль, аднак, адсутнічае абмежавальнік rail ў залежнасці ад тэмпературы дызельнага паліва.
У мяне рухавік 70 л. с., флейта і рэгулятар 90 л. с., інжэктар, 95 л. с. і BV35 (цяпер працуе на 1.2 бар)
Бачыў, што ў мяне цяпер ёсць перепускного клапана, які кіруе геаметрыяй, калі я пастаўлю ў любым выпадку кран можа падняцца ціск, як гэта робяць на kp35 арыгінал няма? па меншай меры, 1.5 бар павінна трымаць?
біт 6748e (775 значэнне , каб прынесці тып 875....1650 бар)
674be ...шмат крывых з пікамі, у 199...***** і вы мод...што гэта? на восі прэс-turbo і павароты
67946 8х8 ...крывой, якая вагаецца ад 100 да 1200....што гэта?
675be ёсць карта ціску класічны!! гэта я разумею...:-)
67a06 біт да 1500??
677be temp /iq 550 макс значэнне...hummm
То ёсць яшчэ??