Старонка 10 з 34 PrimaПерад ... 8910111220 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 91 да 100 з 341

Абмеркаванне: змяненне авансаў ў

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    ? тое, што я хацеў зрабіць, звярніце ўвагу, перш чым... знайсці сувязь, каб мець базу, з якой, каб праверыць выхад змяніць.. але вы павінны ўлічваць, што з тваім метадам вырашыць праблему на аўтамабілі, якія маюць менш ускладненняў, я маю на ўвазе egr і некалькі ін'екцый з электронным кіраваннем, з турбонаддувом ці я памыляюся?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    ? тое, што я хацеў зрабіць, звярніце ўвагу, перш чым... знайсці сувязь, каб мець базу, з якой, каб праверыць выхад змяніць.. але вы павінны ўлічваць, што з тваім метадам вырашыць праблему на аўтамабілі, якія маюць менш ускладненняў, я маю на ўвазе egr і некалькі ін'екцый з электронным кіраваннем, з турбонаддувом ці я памыляюся?
    няма вы не памыляецеся, часцей за ўсе гэтыя змены не з'яўляюцца прама на машыне, але на грузавік або трактар...больш на грузавыя аўтамабілі, у прыватнасці Scania ці Iveco....калі вы адчуваеце, што нейкі грузавік "bombardone" і "sfumacchia" p? мелі Fg або БА, хутчэй за ўсе, там я паклаў рукі, я на...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    mannaggia да вас..я-не метафары так, каб!!!! ? для таго, каб даць зразумець..будуць дзіўныя, але ? лепшы спосаб вучыцца!!!
    Мы павінны зыходзіць з arbori дызельнага рухавіка, каб зразумець змена авансаў, але бачыў дакумент, які ? было апублікавана ? больш не мае патрэбу, таму што назад скакаць шмат крокаў.. гаворка зводзіцца да сутнасці ? што нас па "розныя элементы " у нас есць кропка, дзе пачынаецца гэта мерапрыемства згарання.. калі ты некалькі адзін з гэтых "элементы", авансавых пачаткам гарэння..
    давайце паглядзім, калі цяпер ? найбольш просты!!!
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    mannaggia да вас..я-не метафары так, каб!!!! ? для таго, каб даць зразумець..будуць дзіўныя, але ? лепшы спосаб вучыцца!!!
    Мы павінны зыходзіць з arbori дызельнага рухавіка, каб зразумець змена авансаў, але бачыў дакумент, які ? было апублікавана ? больш не мае патрэбу, таму што назад скакаць шмат крокаў.. гаворка зводзіцца да сутнасці ? што нас па "розныя элементы " у нас есць кропка, дзе пачынаецца гэта мерапрыемства згарання.. калі ты некалькі адзін з гэтых "элементы", авансавых пачаткам гарэння..
    давайце паглядзім, калі цяпер ? найбольш просты!!!
    Прывітанне Метафорической!!...... вы можаце быць больш канкрэтным? што "элементы змена" вы маеце на ўвазе, у прыватнасці??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    Так я і ведаў!!!! элементы змены з'яўляюцца тыя, на якіх smanetti ў карту!!!

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    seee......добрае nootte!! vaglioo не зменіцца, ніколі........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    у студзені я прыйшоў у апуліі стаяць трохі з сям'ей, і вас я разумею лепш!!!! жарт!!!!
    магічныя элементы ў першую чаргу turbo і затым ісці за іншымі..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    вы зніклі??? ? цяжка зразумець???

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    вы зніклі??? ? цяжка зразумець???
    я sar? адцягвацца не свабодны? s?...для гэтага не адказвала на вось,***** unque turbo будзе таксама элемент змены, але факт застаецца фактам, што галоўным падазраваным ва ўсей гэтай выкрывальнага прамовы ?ра,?,і rester? дызельнае паліва!!па мне, ці можаце вы даць ўвесь паветра турба, што вы хочаце разам з дызель, але калі не адказвае, а тэрмін прыдатнасці ўсяго ін'екцыі праз пачатак і канец гэтага, што calcolada, калі пачынаецца, калі сканчаецца, мы заўседы іх казаць пра больш ці менш...на маю думку....затым, калі вы прыходзіце ў Апуліі, Крыс, я пакажу вам паспрабаваць nu bell capiton!!!.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    калі пачынаецца ўпырск, не ? сказаў, што пачынае згарання масы паліва, што збіраецца увайсці ў нумар, гарэнне адбываецца пасля ін'екцыі дзве стадыі ў фазе пэўнага часу (час, necassiorio адбывацца пэўныя фізічныя з'явы, якія я апускаю, гэта розніца ў часе ? затрымкі, што c'? паміж пачаткам ўпырску і пачаткам гарэння, затрымка залежыць ад многіх фактараў, цытую сукенкі? важныя afr, ціску ва впускном калектары, рэцыркуляцыі выхлапных газаў, якасць? паліва і паветра.. etc...таму, мне здаецца, ужо зразумела, што наладзіць загадзя для нашых мэтаў ? ... падумайце аб двух рэчах, ціск турбо і рэцыркуляцыі выхлапных газаў... што вы думаеце пра нас? я напісаў... я працягваю канстатаваць, што яшчэ канкрэтнае меркаванне каго-то, што змяненне авансаў не c'?..

Старонка 10 з 34 PrimaПерад ... 8910111220 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •