Тут мы, вядома, гаворым (яшчэ лепш-абмеркаванне назва) першай мадэлі opel corsa 1.3 mjet
Тут мы, вядома, гаворым (яшчэ лепш-абмеркаванне назва) першай мадэлі opel corsa 1.3 mjet
невялікі указаннем cp1h, не ? устаноўленая на 75cv (75 мантуе заўседы cp1)... у любым выпадку вакол c'? шмат людзей сцвярджае, што звярнуцца да 1550... так што механічна прыходзіць да нас усе ў парадку![]()
Be я з 70cv ці не было патрэбы? столькі ціску і колькасці? і, такім чынам, не існуе? стукнулася галавой-й? так,
на 75cv, а не з розных аўтамабіляў на развіцце рока ў абавязак таксама механічна мне трэба больш? дызель з CP1 & CP1H не воск
затым вырашылі змяніць CP1 плунжеров і ротар, і цяпер ходзіць 1500-1600Bar з запасам..
адзін раз, каб усе капрызе яго цягі да 1800Bar але, магчыма, ен рабіў нават больш?..
кошт працы 350Euro
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
але затым cinqueturbo ты на 75 вы зможаце пераадолець 1500? вакол па-ранейшаму c'? людзей, якая сцвярджае, што мяжа ціску cp1 ? 2000 мбар ....
вядома, калі помпа не мае дастаткова расходу ціск пачынае зніжацца
можа быць, вы ў стане зрабіць нават пры больш высокім ціску 1500 бар, але з запытамі на дызельнае паліва, абмежаваныя
мы павінны разумець, што памер
Eee гэта-тое, чаму? я ўжо казаў, - бачыце помпа..
У вас больш? адкрыйце кран-й? падае ціск і аб'ем? карысна..
дазвольце зрабіць помпа з 180-200 мг і затым вы бачыце, што карта не centra-na бітай..
вядома, абмежавальнікі ідуць адмыкнутая, але не мае нічога, што вас перавышаны 1450Bar ідзе ў блок або выключаю машыну,
і гэтак жа, помпа не падтрымліваць тыя ціск і / або колькасць? запыты..
есць мінулае і флис я кажу..
нават s? мне ніхто,мы павінны атрымаць, таксама, дзякуй майму Pompista
нават фарсункі, вы маеце ўяўленне аб тым, якія усталяваць б'юся аб заклад?
і я не кажу пра профі кажу, увесь інжэктар з 18-19 мг,
нават штодзенныя 3,0 нам прыходзіць
чаму? калі ў вас запампоўваецца, як я кажу..
з турбонаддувом, які спальвае дызельнае паліва ў доўг, толькі карту не выцягнуў нічога, а яна пагаршаецца..
Адказваючы на Ela.Торетто 2000 mbar? я думаю, што помпа або на двух машынах прыбыў у 2000Bar але што толку?
вы ведаеце, што пі? падніміце ціск pi? нагрэйце дызель?
у факты або прыйшлося мантаваць радыятар для дызельнага паліва
1600, я думаю-й? што вам трэба, і колькасць? што павінен дагнаць..
тады я не ведаю, што рабы на рухавік сцек? Boo..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Рэзюмэ.....у нас есць рухавік, помпа і фарсункі сцек. Цяпер нас цікавіць не змяніць механічна. Мы карту rail ori ўстаноўлена ў 1400 бар рэальныя. Калі мод толькі гэтую карту, падымаючы запыт у 1500 рэалаў (1600 на карту з-за зрушэння), не дакранаючыся біт і абмежавальнікі не загараецца ні адзін індыкатар або няспраўнасці. Я разумею, тое, што я магу паставіць яго нават у 2000, што ў ecu не цікавіць shoves cippa, нас так думаюць, біты і пасткі. Але калі я падымаю гэтыя апошнія 1550 рэальных, а затым біт 825 (*2-100), канцы абмежавальніка ў fboost 210 (*7.51) і лім пасля карту rail ў плэйліст (я думаю зрабіць гэта ўсе ў каманду, пацягнуўшы прыгожы прамой val max, каб паспрабаваць, што скажаце?) індыкатар міргае, калі перавышае 1450 так што мы, пераадольваючы што-то яшчэ ў ecu усталяваны на гэта значэнне. *cinqueturbo я думаю, што гэтая праблема ідзе вырашана перш, чым мяняць помпа і інжэктары, калі вы хочаце даць 1600 бар, калі няма, вам у любым выпадку справаздачу.....
То ribadisci факт, што калі помпа не дасягае мэты аўтамабіль ідзе ў адмову..
Калі вы хочаце, паспрабуйце карту крычы толькі з mod ціску ў рампы, postatela, а таксама..
І вы разумееце, што gi? вы дасягаеце высокіх ціскаў, але, як адкрыйце кран зак..