Старонка 10 з 12 PrimaПерад ... 89101112 АпошняеUltima
Вынікі 91 100 111

Абмеркаванне: Думку карта golf 5 1.9 105л.с.

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Паведамленні
    108
    У вас есць іншае прапанова, каб знайсці іншыя карты, або парады аб тым, што вывучэння мяне, каб больш знаемыя з гэтым тыпам карту?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    карты самыя важныя яго табе даў, то для базавай карты не трэба ісці ў дотык працягласць і час ўпырску, астатняе паўтараць не падлічвае карты знаходзіцеся, але, як вы зменіце...вы павінны разлічыць так шмат рэчаў, каб зрабіць рэчы, якія вы павінны...калі машына ? новага нічога не адбываецца, але са старой машыны зрабіць толькі ў шкоду! спачатку вазьмі boost-максімальны ў табліцы і вылічае суадносіны AFR ў тым, што

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Болга
    Паведамленні
    108
    hshshh. я спрабую зрабіць разлікі... атрымаеце мае невуцтва у вобласці

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Болга
    Паведамленні
    108
    то есць ты разумееш, колькі мг дызель... калі вы маеце на ўвазе, павінна быць 67mg

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    тады, мой сябар, вам прыйдзецца пачаць вывучаць, а так...дызель працуе на паветры, без паветра паліць толькі паглядзець, толькі чорны дым! у карту дызельнае паліва sar? заўседы абмежаваны MAP або MAF, таму што ecu не ? дурны разумее і павінен разумець, калі c ? досыць паветра, каб запісаць, што дызель...вы можаце нават даць 80 мг дызель, але калі не c ? паветра дастаткова, fumer? толькі...калі я кажу прыняць значэнне boost вышэй, азначае, што вы павінны вылічыць суадносіны AFR з гэтым boost максімум, на што вы і бачыце, што адносіны на аснове мг у больш дызель..., калі ваш boost ? 2400 мбар і паветра на кожны цыліндр ? 475 мг вы ведаеце, што паветра максімальна, каб спаліць гэтыя мг ? 1094(475x2)...цяпер вы высчитайте суадносіны AFR! я, напрыклад, ведаць гэтыя рэчы, якія я вывучаў ніхто мне даў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    Citazione Першапачаткова Напісаў ake85 Visualizza Messaggio
    тады, мой сябар, вам прыйдзецца пачаць вывучаць, а так...дызель працуе на паветры, без паветра паліць толькі паглядзець, толькі чорны дым! у карту дызельнае паліва sar? заўседы абмежаваны MAP або MAF, таму што ecu не ? дурны разумее і павінен разумець, калі c ? досыць паветра, каб запісаць, што дызель...вы можаце нават даць 80 мг дызель, але калі не c ? паветра дастаткова, fumer? толькі...калі я кажу прыняць значэнне boost вышэй, азначае, што вы павінны вылічыць суадносіны AFR з гэтым boost максімум, на што вы і бачыце, што адносіны на аснове мг у больш дызель..., калі ваш boost ? 2400 мбар і паветра на кожны цыліндр ? 475 мг вы ведаеце, што паветра максімальна, каб спаліць гэтыя мг ? 1094(475x2)...цяпер вы высчитайте суадносіны AFR! я, напрыклад, ведаць гэтыя рэчы, якія я вывучаў ніхто мне даў
    прабачце, як вы маеце зносіны ціску з выдаткам паветра ўведзена?... afr, то можна вылічыць непасрэдна з вымераных значэнняў ад maf сапраўды, можаце прадказаць яго табліцу

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Болга
    Паведамленні
    108
    Ведаю ake85, што мне трэба вучыцца і вельмі шмат! я не разумею, што кошт 1094(475*2) я ведаю, коштам 475, але не разумею, 1094.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    гэтай машыны пу? павярнуць з 1150-1200 mg/stroke паветра ўведзена пэўны ціск, то колькасць? што, як вы кажаце, ўводзіць трэба ацаніць, колькі абаротаў у хвіліну іх ўводзяць 80 мг дызель да 4000 абаротаў у хвіліну даволі р? коней..не ? легка надаць farglieli

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    калі mappo я на гэтай машыне паўдня разлікі і паглядзець, што я раблю...проста параўноўваць 130 і 150 cavali і ўбачыць адрозненні яны ў турба і ў мг дызель...гэта значыць, нават тыя, якія даюць вам 80 - 100 коней і шмат, калі яны адчуваюць, але тады вы павінны бачыць, счаплення і махавік, там, дзе яны ў канчатковым выніку

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    Я бяру максімальнае ціск турбо і ўлічваючы, што я ведаю, колькі паветра трапляе ў кожны цыліндр, я, вядома, разлік AFR мне разлік, ну...калі разлікі AFR ад значэння MAF значэння basic мне трэба вылічыць значэнні супастаўленыя

Старонка 10 з 12 PrimaПерад ... 89101112 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •