Паглядзець Вынікі Апытання: Павялічыць Час ўпырску

Удзельнікі
82. Вы не можаце галасаваць у гэтым апытанні
  • Спрыяльныя

61 74.39%
  • Наадварот

4 4.88%
  • У нерашучасці

17 20.73%
Стар. 10 з 17 PrimaПерад ... 89101112 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 91 да 100, 167

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    89
    прывітанне, хлопцы,я лічу, што падмануць эбу не магчыма,на тое, каб даць пі? ціск або павялічыць час ўпырску дызельнага паліва,усе залежыць ад выніку, які вы хочаце атрымаць,вядома, час ўпырску ідуць цалкам ад тых, хто дакладна ведае, што ен робіць, і заўседы з рацыянальнай палітыкі.
    з гэтым я не хачу, каб абсалютна ніхто не contrariare!!!!!
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Я прачытаў усе, што ад першага да ultumo messaggio.Secondo мяне ісціна знаходзіцца ў мета далее.все параметры павінны быць у harmonia заднім лікам сутыкненне
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    я кажу толькі ад principiantissimo на гэтым полі. Па-мойму, пасля таго, што я мог зразумець, час ўпырску, павінны быць заретушированы. у маей a4 edc17? я не час ўпырску. Могуць быць названыя па-рознаму?
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў pitty Visualizza Messaggio
    я кажу толькі ад principiantissimo на гэтым полі. Па-мойму, пасля таго, што я мог зразумець, час ўпырску, павінны быць заретушированы. у маей a4 edc17? я не час ўпырску. Могуць быць названыя па-рознаму?
    Час есць, можа быць, калі вы маеце на ўвазе, як іх называе ecm ціт.....
    завецца па-рознаму ў залежнасці драйвер, які прымае, напрыклад, ін'екцыі parzializzato.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    ах, вы, вы, вы... гэта значыць тыя, але называецца менавіта так. Атрымаў!
    Затым ін'екцыі parzializzata = час ўпырску
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў pitty Visualizza Messaggio
    ах, вы, вы, вы... гэта значыць тыя, але называецца менавіта так. Атрымаў!
    Затым ін'екцыі parzializzata = час ўпырску
    Вы, як правіла, на edc 16 маюць, як bp x=мм3/str і y=Bar (p.rail)
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    11
    Я за! у адваротным выпадку, карты што зрабіць?? час ўпырску і турба-карты для мяне галоўныя!
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    дазволю сабе ўставіць мае асабістае меркаванне, у дыскусіі; улічваючы, што фарсункі п'езаэлектрычныя, аднак, кампаненты, on off, і не маюць значэнне адкрыцця іголкі зменнай, каб павялічыць далекасць дызель, як казалі многія карыстальнікі, і вы можаце дзейнічаць толькі на час ўпырску і ціску ў рампы, так што калі inietto 70mm3 ў 2 us, і я адкрыта 2.2 us зразумела, ні iniettero больш, тое ж тычыцца і ціску ў магістралі rail, але не павінен перавышаць пэўнага парога, каб пазбегнуць staratura фарсунак і паломкі фарсунак, распыляльнікі, такім чынам, ад таго, што я зразумеў, паступова ў нас есць 2 шляху, каб павялічыць час, працуючы на абмежавальнікі дызельнага паліва, якія не прыведзены ў драйвер напрыклад на ecm titanium, і што, такім чынам, многіх пачаткоўцаў карыстальнікаў не ведаюць, уключаючы мяне, ці пайсці працаваць на час ўпырску на карту. я асабіста нават на маей машыне, не ведаючы карты абмежаванне дызель выступіў на часу ўпырску, чакаючы каля 2 градусаў ін'екцыі, каб даць вам час на 9%, бо я разлічваецца кутняя хуткасць кручэння, максімальная 4500 і termpo ўпырску, якая прадугледжвае, з aticipo 2 градусаў можна было стаяць ўнутры дыяпазону дэтанацыі з павелічэннем часу ўпырску складае больш за 9/10% цяпер не памятаю. сара падмануць эбу пайсці і змяніць час ўпырску паліва, а абмежавальнікі на дызельнае паліва, але калі вынік ? тая ж праблема, толькі бягучыя думкі, але факты, у рэшце рэшт, яны ідэнтычныя.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    не ? эквівалент, таму што sballi карты абмежавальнікі), таксама будуць ашуканы нават тыя, якія адносяцца да кіравання antipattinamento. Калі потым аўтамабіль мантуе dpf або fap праблема ? іншы, г. зн. у працэсе рэгенерацыі машыны creder? выкарыстоўваць справы, але ў рэчаіснасці? будзе? ўводзяць pi?...
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    мама мая мяне вы баіцеся.... aiutooooo.... не разумею кувалдай... цяпер, пасля таго, што я чытаў, я баюся, што з маей карты ў працягу доўгага часу, вы starino фарсунак або будзе каштаваць, улічваючы, што мае менавіта п'езаэлектрычныя будучы а4 2008 года з edc17. вы мне паклалі баюся... амаль па-любому арыгінальная карта і здымаю толькі фап.
    IP

Стар. 10 з 17 PrimaПерад ... 89101112 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •