дзякуй за пост, але тое, што я, калі я ўстаўляю ў usb-раздым і ежы, у правадыру нічога не выявіла!!! Памылкі няма: нічога, зусім няма.
Спрабаваў толькі на пк? і з якой аперацыйнай сістэме..У першы раз, калі я чую нешта падобнае..я Не хацеў бы згарэў чып ftdi![]()
нічога, працуе, і адзін дзень нічога не пі?: працэсы пераўсталеўка драйвераў і usbfix ведаю іх усіх даўно, але ў гэтым выпадку кампутар не выяўляе прысутнасці inerfaccia, няма ? або іншы, як калі б вы спалілі. ? другое, што мне пашчасціла ўбачыць з такой жа праблемай ( на розных кампутарах, дарэчы)
паспрабуе? але ў мяне есць сур'езныя сумневы: ці мне ? здарылася яшчэ так жа! Ад таго, што я зразумеў, можа быць, скачкі працэсар, які пераўтворыць rs232 ў usb!
Я спрабаваў некаторы час таму, гэта мой v54, што я разумею, улічваючы папярэднія пасты, не мець вялікае якасць? (па словах прадаўца ? партугальская) . У любым выпадку, праграма адкрывае інструмент распазнаецца, і я спрабую чытаць у паслядоўны (я ведаю, што павінна быць зроблена ў bdm...) блаславіў zafira, які 150cv майго сябра для defapparla. Падключыць кабель паслядоўнага порта да каня, і да obd і USB-кабеля да кампутара. Выбіраю драйвер (edc16c9 або edc16c39? Гэта ? праблема, на дыягностыцы кажа мне, c9, але лічбы 0281014024 і 1037383479, здаецца, адпавядаць c39) я націскаю дадзеныя ecu і яны прыходзяць менавіта гэтыя лічбы, альбо выбраўшы c9 ці c39. Цяпер з c9 перапыняе мяне адразу ж чытання, і кажа мне, ecu няправільны, а з c39 ен папярэджвае мяне, што глядзіце? толькі адна з двух карт (і тут цікава, што хоча сказаць) . У d? ok d? імя файла і ПК расліна адразу павінен зняць пеўнік і батарэі пк", каб перазагрузіць кампутар. Хто лепш ведае, пеўнік мне пу? сказаць, калі ? есць нармальнае паводзіны, калі справа даходзіць да ecu чытаецца праз паслядоўны порт? Або інструмент пу? у вас могуць быць праблемы? ДЗЯКУЙ
Звычайна, калі драйвер ? няправільны не павінен piantarsi пк, дрэнныя павінен даць вам аб памылцы сувязі.
Паспрабуйце запусціць софт з правамі адміністратара і ў рэжыме? XP sp3 (кнопка справа на спасылку) і паглядзець, што адбываецца. А калі C9 певень закона ў віртуальнай, а калі 16c39 павінен прачытаць без праблем. А паспрабуйце на іншай машыне, перш чым аддаць яго.
Дзякуй....я адзіны адмін на ПК,я мяркую, што вы запускаеце gi? у рэжыме? адміністратар, а ў мяне xp sp3, як s.ці.....я не разумею ваш савет, вы можаце растлумачыць, лепш x калі ласка, для ажыццяўлення яго правільна? І потым, што значыць закон у віртуальнай? Выбачайце, так, але я павінен даведацца яшчэ вельмі шмат. Дзякуй