ах, ок, вось, з нецярпеннем чакаем вынікаў выпрабаванняў, якія ты будзеш![]()
ах, ок, вось, з нецярпеннем чакаем вынікаў выпрабаванняў, якія ты будзеш![]()
безумоўна, алею не хапае ўжо? перш чым трапіць у помпа высокага ціску, як ipotizzavo
з тых ціск у гульні, інжэктар неахвотна страляюць у рухавік без "калі" і " але; калі помпа не трымае ціск, спрабуе кампенсаваць, як пу? дзякуючы датчыкам, і калі не атрымліваецца, на мяжы дасяжнасці, вы адправіць рухавік у тупік з абаротаў не памер нета харчавання..
затым vabb? праблема будзе? звонку, і мы будзем супрацьстаяць на здагадках, а тэзіс ад кожнага, панесеныя![]()
Хлопцы...зробленыя выпрабаванні, выкліканыя...помпа нізкага эфектыўна..спрабаваў да і пасля фільтра дызельнага паліва, фільтра замененыя арыгінальныя fiat ("старых"быў UFI і было 4000 км)...нічога..разабралі помпа hp, расход ад pompista адказ ? у тым, што помпа не прынес...перапрацаваны, узбітыя...ціску ў рампы на карту да 1700 бар...усе разабралі![]()
вельмі добра!
колькі км прабег мае аўтамабіль ?
92.000 km, арыгінальныя...толькі, што я перакананы, што стары ўладальнік (я на 2?)...ен модуль на рэйку...я знайшоў на самай справе аўтамабіль scatalizzata і счапленне і махавік заменены...
я б сказаў так, 92k км няўжо мала, каб пакласці да-іншы, помпа, рэйку, за рэдкім выключэннем, такім чынам, бяспечнай форме ce меў. .
у любым выпадку, зараз вы будзеце радавацца з картай..
старонак дзесяць патокаў, выяўленая праблема з першых тактаў, не дрэнна
cma помпа rail, так што вы можаце? перапынак нават у 10000км, проста дзяўбуць трохі дызельнага паліва забруджаны або насычаных вадой. На брава 120 я выпадкова некалькі з помпай rail маршрут, нават у 40/50000 км.