Я ведаю, што і' prorprio то праблемы, то... але часам завісае? тып пошуку драйвераў?
Я ведаю, што і' prorprio то праблемы, то... але часам завісае? тып пошуку драйвераў?
няма мяне ніколі не завісае, і ? таксама хутка, колькі кіроўца мае свой?
18349, і яна досыць павольна, нягледзячы на пк, так і даволі вялікі
мая версія мае 18475 драйвераў, ваш па-мойму ? клон не вельмі надзейны ? версія 1.61 full?
Паспрабуйце проста адкрыць titanium калі ласка, выберыце мову, у гэтым выпадку, італьянская і clikki ок
пасля паспрабуйце выкарыстаць яго і паглядзець як ен сябе вядзе
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 03-09-2012 ў 20:35
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
добры дзень, хлопцы, я не магу дакладна зразумець, як я бачу з тытанам ціск турбіны у бар, як у 2001 годзе, як хто-то мне можа дапамагчы? дзякуй
добры дзень усім і добрага нядзелі, я хацеў бы задаць вам пытанне, па якой прычыне з тытанам, не робіць мяне супаставіць максімальны крутоўны момант да руху, да шостай? ecu ў пытанні і edc16c39 дзякуй.
тое, што вы кажаце, вы не можаце, я ведаю, што вы робіце беспарадак ,растлумачаны лепш і пошты-то экран, каб зразумець адзін аднаго лепш.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
што я вам павінен direquando я заходжу на карту не прымушае мяне працаваць крутоўны момант ад 1 да 6. вы замест экю мод, які я зрабіў бы вы зірніце? дзякуй
я ўсе яшчэ павінен паспрабаваць тытан,я спадзяюся, што гэта бязбольны пераход паміж 2001 і titanium...