Mah, 75 не мае памер файла 2 мб, што вы чытаеце праз BDM і піша 1 мб выразаць, праз MPPS? Ці я нешта прапусціў?
Mah, 75 не мае памер файла 2 мб, што вы чытаеце праз BDM і піша 1 мб выразаць, праз MPPS? Ці я нешта прапусціў?
Гэта ? мы? што мне закон, mpps v12, але я дагэтуль не ўдалося знайсці ні карту![]()
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 02-04-2013 ў 22:22
вы маеце рацыю,але я ўспомніў, што ў мяне есць 69cv,цяпер я чытаю, што ў вас есць 75,не там я, разумеючы, pi? нічога
вы павінны працаваць на гэтай bdm выразаць
гэтая праблема шыфравання я не ведаю ад чаго залежыць, шчыра
што я ведаю, 75 л.з., mpps не піша, упэўнены, я магу сказаць чытае і піша певень v2, што я зрабіў 1 тое, але перш, чым я зрабіў у bdm не маючы v2, але я не спрабаваў ne mpps і іншых маючы ўжо чытаў, што ніхто з іх пісала, і тое ж самае дакладна і для meriva 75cv
barzelletta.jpg
Я патлумачыў, што ўваходзіць у гэтую надпіс, у файле ori майго ecu, ложак з MPPSv12?
сапраўды, я працаваў на BDM выразаць. Файл BDM ? ад 2 мб, і то я скараціў да 1mb...а потым рэдагавана...
Я не зразумеў-й? нічога :S
Не, mppsv12 піша файлы ў marelli, але не чытае іх. - Каб напісаць, трэба скараціць на 1 мб, прымаючы ўсе ад 2mb ложак bdm або іншыя прыборы і інструменты.
Я не магу бачыць яшчэ ўкладанні..***** unque, калі я правільна разумею, аб чым ты кажаш, павінна была быць выкарыстана, што напісана, каб запоўніць частка flash.
FGThec V2 Master
Kess V2 + K-Tag Master
Праглядаючы файлы ў шаснаццатковым, мы знайшлі адзін анекдот пра трох personedi nnazionalit? іншы.... Але чым, чорт пабяры, чым?![]()
З нагоды запісы, што я не магу зрабіць замест гэтага?
Ок ? толькі flash, што нас не цікавіць, як я сказаў вам перш,
Не памятаю, калі пратакол запісу адносна Swift ? для 6JF або 6F3, чаму? V12 я выкарыстаў яго вельмі мала і на V5 было толькі 6JF.
FGThec V2 Master
Kess V2 + K-Tag Master