Стар. 10 з 14 PrimaПерад ... 89101112 ... АпошняеUltima
Вынікі 91-100 з 134
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    120
    Я ведаў, што для павелічэння ціску turbo з механічным прывадам istallava кран Т-у трубцы кіравання, перепускной клапан для перамяшчэння пі? у высокай кропцы адкрыцця клапана, так? каб не змяншаць абароты крыльчаткі і дабрацца да ціску pi? высокія турбіны.
    Пытанне: Уставіўшы эмулятар ціску turbo неабходна ўставіць трайнік? (я не думаю, але я ? прыйшлі сумневы)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    што ? не ўпускаць у памылцы эбу (паставіўшы форму), і што ? павялічыць матэрыяльна ціску (з прымеркай ў "T")

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    120
    так што, калі я захачу павялічыць ціск турбіны я павінен паставіць трайнік, але, каб пераканацца, што эбу не выходзіць памылка (чаму? магчыма, я перавысіў 1,5 бар), я павінен паставіць эмулятар. Проста эмулятар (перамяшчаючы абмежавальнік turbo), такім чынам, не павялічвае ціск турбіны!?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    З турбіны арыгінал дастаткова вылучае ціск 1.5, ен пераходзіць у recovery.
    Пастаў кран і правіла, пік 1,4 бар і не будзе? у recovery, і вы атрымаеце пастаяннае ціск каля 1.2 бар

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    120
    Ок! Дзякуй.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    шчыра кажучы, я думаю, што я знайшоў абмежавальнік ціску турбо, я ўзяў у якасці прыкладу файл 500 75cv, у драйверы праверка ціску турба, як максімум, мы ў 205, якая памнажаецца на каэфіцыент пераўтварэння cio? 14 ад прыкладна 2800mbar

абмежавальнік ціску turbo знаходзіцца крыху раней 2 карты ціску турба, шукайце яго ў 2d-8bit, шэраг gobbette значэнне да 179, памнажаецца на 14 таму 2506mbar, то абмежаванне ціску турба.

але пытанне я, натуральна, узнікае...тыя 2 карты, якія ў драйвер ecm называюцца ціску турба, парода карты?????
    не можа быць ціску турба
    прывітанне каэфіцыент пераўтварэння 14, аб якім вы кажаце ? нумар, які зыходзіць ад якой-то разлік вельмі дакладны? калі вы які?
    дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Болга
    СІЦЫЛІЯ
    Паведамленні
    45
    прабачце, хлопцы, але я магу ведаць, калі хто-то і атрымалася перамясціць recovery turbo....! я я магу і ці спрабаваў паставіць супраціў, але maccina nn ідзе conpletamente і карту я магу .......машына і grande punto 1.3 75 л.з. 2009 года

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Ты паставіў супраціў у провад няправільна.
    Я ведаю, што вы можаце? зрабіць карту...Але адзіны недахоп-мець супраціў, ? тое, што гарыць, neinte іншы...напэўна, машына ідзе

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Болга
    СІЦЫЛІЯ
    Паведамленні
    45
    з датчыка выходзяць тры правады адзін і масы, што чорны засталося 2 ці я ўзяў тое, што порт 5v выхадны ...але тое, што вядома, і як, калі canbiassero i tenpi прадастаўлення пяро nn, ці спрабаваў другі провад ..то на мяне індыкатар nn ўключаеце тое і дзіўна, у мяне няправільны провад, пяро, мы кажам, што ціск прыходзіць у 1,8 бар, і я сабраў турбіны больш

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    мы кажам, што я рабіў 1.9 з супрацівам на map....Шпіен, вы ўключаеце xk? ідзе не згодныя з ціскам, як мінімум, па параўнанні з p, атм.
    Дзе ты?!?

Стар. 10 з 14 PrimaПерад ... 89101112 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •